Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οχετός Πάγκαλου: «Είστε λαός ηλιθίων»


Υβρίζει χυδαία τους Ελληνες ο αμετροεπής πρώην υπουργός που παρέδωσε τα Ίμια
Παραλήρημα Πάγκαλου για Σκόπια - δημοψήφισμα!

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε τον ελληνικό λαό, που τον έβαζε στη Βουλή επί χρόνια, «λαό ηλιθίων» που δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα για το Σκοπιανό.

Αναφορικά με το όνομα, ο πρώην βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ το... τερμάτισε, τονίζοντας: «Ας λέγονται και Αθήνα ή Σπάρτη».

Ο Θ. Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στον Σκάι συγκεκριμένα, εξύβρισε τον ελληνικό λαό και τους πολίτες που τον ψήφιζαν για να γίνει βουλευτής και υπουργός Εξωτερικών.

Οταν ρωτήθηκε ότι ο λαός αντιδρά στο όνομα «Μακεδονία», απάντησε: «Ο λαός είναι η σάρα και η μάρα. 600.000 ψήφισαν τον Σώρρα. Αφήστε με τώρα με τον λαό. Ο καθένας που λέει μαλ...ίες, λέει "ο λαός"». Δεν έμεινε εκεί, όμως.

Σε απάντησή του για το δημοψήφισμα που έθεσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, πρόσθεσε «ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα» και επικαλέστηκε μάλιστα μία δημοσκόπηση, «πολύ σοβαρή», όπως είπε, που «το 78% των Ελλήνων δεν ξέρει ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας». Σχετικά με το όνομα, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε: «Οταν με ρώτησε ο κ. Σαμαράς (1992), η θέση μου τότε ήταν ας ονομαστούν όπως θέλουνε. Αθήνα! Σπάρτη!».

Δόξα και τιμή

Για τον Μέγα Αλέξανδρο ανέφερε: «Το γεγονός ότι ο ήρωάς τους είναι ο Μέγας Αλέξανδρος και τον έχουν στήσει στην κεντρική τους πλατεία δεν είναι, όπως οι υπερπατριώτες, ξενοφοβικοί και δειλοί κατά βάθος άνθρωποι, νομίζουν, είναι δόξα και τιμή για την Ελλάδα».

Υπερασπίστηκε τον Σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, που έθεσε θέμα αποκλειστικότητας της Μακεδονίας, λέγοντας πως «έχει δίκιο» και απέδωσε σε ελληνικό «κόμπλεξ» το ότι δεν θέλουμε το «Ελληνική Μακεδονία».

Μίλησε επίσης για περίεργους και ύποπτους κύκλους που έκαναν το εμπάργκο παλαιότερα στα Σκόπια, όταν και εκείνος ήταν στην κυβέρνηση, όπως ομολόγησε. «Γιατί αυτοί ήταν οι ίδιοι που χρηματοδοτούσαν τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και που μόλις έρχεται το εμπάργκο, άρχισαν να κάνουν μαύρη αγορά με τους Σκοπιανούς» κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.

Μαρία Μαθιοπούλου
"Δημοκρατία"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ηλιθιοι ειναι μονο αυτοι που σε εβγαζαν βουλευτη Παγκαλε!

    Ενας λαος "ηλιθιων" δεν μπορει να κανει δημοψηφισμα, αλλα μπορει να εκλεγει

    τους ικανους σαν κι εσενα, ετσι;

    Τετραγωνισες τον κυκλο!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως την ίδια γνώμη με τον Πάγκαλο για τον λαό έχουν όλα τα κατακάθια της πολιτικής στο κ(Υ)νοβούλιο, και ειδικά όσοι είναι κάθε φορά στην εξουσία και γι' αυτό κάνουν τα αίσχη και τις εθνοπροδοσίες τους;;; Μήπως κατά την άποψή τους δίκαια μας θεωρούν όμως έτσι, αφού δεν αντιδρούμε δραστικά τόσα χρόνια στην εθνική μας γενοκτονία που συντονισμένα εκτελούν αυτοί;;; Μήπως είναι καιρός πλέον να αρχίσουν οι παραδειγματικές τιμωρίες τους από τον λαό που συστηματικά εξαπάτησαν και εξαθλίωσαν πνευματικά, ηθικά, πολιτισμικά, νοητικά και οικονομικά;;; Έχουμε τεράστια ευθύνη ως πολίτες για όσα ακόμη τους επιτρέπουμε να κάνουν εναντίον μας και εναντίον του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]