Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύλληψη 57 Κύπριων φοιτητών έξω από την τουρκική πρεσβεία!


Οι φοιτητές βρίσκονταν έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρόμενοι για την αναμενόμενη άφιξη του προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Στην σύλληψη 57 φοιτητών από την Κύπρο που σπουδάζουν στην Ελλάδα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Ο φοιτητές που πρόσκεινται στη φοιτητική παράταξη ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτύρονταν για την αναμενόμενη άφιξη του προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ζήτησαν από τους φοιτητές να αποχωρήσουν αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Τότε οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν τους 57 φοιτητές και τους προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στην Αθήνα. Μετά τη διαδικασία της αναγνώρισης, οι 57 οιτητές αφέθηκαν ελεύθεροι.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]