Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξτρεμιστές μουσουλμάνοι κατέλαβαν 53 περιοχές της Σουηδίας – Κράτος εν κράτει!

Περισσότερες από 53 περιοχές στη Σουηδία ελέγχονται πλέον πλήρως από μουσουλμάνους εξτρεμιστές και εγκληματικές συμμορίες ή από έναν συνδυασμό των δύο.

Σε ορισμένες από αυτές τις εκτός νόμου γειτονιές γίνεται ανοιχτή στρατολόγηση τζιχαντιστών.

Τα στοιχεία προέρχονται από μια αναφορά της σουηδικής Αστυνομίας και δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Επιθεωρητή της Αστυνομίας της Στοκχόλμης Λαρς Αλβάρστζο (Lars Alvarsjo), ο οποίος προειδοποιεί: «Το νομικό μας σύστημα, που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας δημοκρατικής κοινωνίας, είναι έτοιμο να καταρρεύσει στη Σουηδία».

Η Αστυνομία δεν μπορεί να πλησιάσει σε αυτές τις περιοχές. Εάν το τολμήσει, τότε οι αστυνομικές δυνάμεις δέχονται επιθέσεις από πέτρες και βόμβες μολότοφ. Ούτε τα ασθενοφόρα δεν εισέρχονται σε αυτές τις συνοικίες εάν πρώτα οι τραυματιοφορείς δεν φορέσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ο Μάγκνους Ράνστορπ (Magnus Ranstorp), ερευνητής σε θέματα τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, είπε:

«Στις χειρότερες περιοχές κάνουν κουμάντο οι εξτρεμιστές, ενώ οι Σουηδοί παρακολουθούν απαθείς. Η αίσθηση της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας απειλούνται καθώς η Αστυνομία είναι έτοιμη να υποκύψει… και το μόνο που φαίνεται είναι ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν».

Ο Ράνστορπ θεωρεί ότι αυτή η κατάσταση είναι σύμπτωμα ενός μεγαλύτερου κοινωνικού προβλήματος.

«Οι μέσοι Σουηδοί ζούνε στα κέντρα των μεγάλων πόλεων και αρνούνται να δουν τι συμβαίνει παραέξω», λέει.

«Είμαστε σε μια καταστροφική κατάσταση με τις αποστάσεις μεταξύ των προαστίων, που ζουν οι μετανάστες, και της σουηδικής κοινωνίας που ζει στα κέντρα των πόλεων να μεγαλώνει. Όλο αυτό τροφοδοτεί τόσο την εξτρεμιστική ακροδεξιά όσο και το εξτρεμιστικό Ισλάμ».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ορισμένες περιοχές της Σουηδίας, από αυτές που ελέγχονται από τις συμμορίες, έχει πλέον επιβληθεί ο ισλαμικός νόμος της Σαρία και «κουμάντο» κάνουν μουσουλμάνοι «θρησκευτικοί αστυνόμοι».

Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες όχι μόνο δεν εντάχθηκαν στην προνομιούχα σουηδική κοινωνία, αντιθέτως γκετοποιήθηκαν και τώρα διεκδικούν και την αυτονομία τους. Αύριο ίσως διεκδικήσουν και ολόκληρη τη Σουηδία…

Πηγή Tribune


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]