Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το καθεστώς Τσίπρα – Καμμένου φέρνει εθνική τραγωδία

Η Ελλάδα απομονώνεται από την Ευρώπη και κινδυνεύει με απώλεια εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο! 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Σε καθημερινή βάση εισέρχονται στην Ελλάδα περίπου 5.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Την ίδια στιγμή, και πάλι σε καθημερινή βάση, εξέρχονται από την Ειδομένη περίπου 200 άτομα. Με απλή αριθμητική αντιλαμβανόμαστε πως με ένα καθημερινό πλεόνασμα (που θα παραμένει στην Ελλάδα) περίπου 4.500 ανθρώπων, μέχρι το τέλος Μαΐου στην χώρα μας θα βρεθούν εγκλωβισμένοι περίπου 140.000 λαθρομετανάστες – πρόσφυγες. Αν, μάλιστα, τολμήσουμε να συνυπολογίσουμε πως με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών ο αριθμός των εισερχομένων θα ξεπερνά κατά πολύ τους 10.000 ανθρώπους, τότε καταλαβαίνουμε πως στα τέλη της άνοιξης στην Ελλάδα θα βρεθούν περίπου 350.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, που δεν θα έχουν καμία δίοδο διαφυγής…
Τολμώντας να συνεχίσουμε τους απλούς υπολογισμούς για την περίοδο του καλοκαιριού, έκπληκτοι διαπιστώνουμε πως το φθινόπωρο του 2016 θα βρει στην χώρα μας (με επιεικείς αριθμούς) περί του 500.000 οριστικά εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες. Κι εδώ γεννάται ένα τεράστιο ερώτημα: Πόσοι από αυτούς θα είναι τζιχαντιστές της Συρίας και του Ιράκ, πόσοι θα διέπονται από φανατική πίστη στο Ισλάμ, πόσοι θα είναι μέλη της Αλ Κάιντα, πόσοι θα έχουν εγκληματικό παρελθόν και πόσοι θα είναι επιρρεπείς στην παραβατικότητα;

Δυστυχώς, η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου (ναι, αυτή η κυβέρνηση που υμνούσε την παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη, επειδή έτσι η λαθρομετανάστες θα κινούνταν προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη και δεν θα παρέμεναν στην Ελλάδα), δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος ή, απλά, δεν επιθυμεί –για ένα πλήθος λόγους, μεταξύ των οποίων και η ανικανότητα- να το αντιμετωπίσει.
Δυστυχώς, το «κυβερνητικό δίδυμο» κινούμενο εκ διαμέτρου αντίθετα με την υπόλοιπη Ευρώπη (η οποία αντιλαμβάνεται το πλήθος των κινδύνων που θα δημιουργηθούν από την τεράστια εισροή των λαθρομεταναστών και προσφύγων), εκθέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ελλάδας με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών, προκειμένου να τηρήσει απαρέγκλιτα τις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις, μεταβάλλοντας τη χώρα σε μία ανοιχτή φυλακή και υποχρεώνοντας τους γηγενείς κατοίκους να ζήσουν σε μία ζωντανή κόλαση, ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι ειδικοί αναλυτές συγκλίνουν στην άποψη σημαντικής αλλοίωσης της ταυτότητας της χώρας.

Φυσικά, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης (που βαφτίστηκε μεταναστευτικό και μετέπειτα προσφυγικό), δεν είναι σημερινό. Και οι σημερινοί κυβερνώντες το γνώριζαν, αλλά συνειδητά όχι μόνο το υποβάθμιζαν και αντιμετώπιζαν με ειρωνεία όσους το επεσήμαιναν, αλλά, επιπλέον, μέσω του διεθνισμού και του λανθάνοντος ανθρωπισμού ήταν φανατικοί υποστηρικτές της ανεξέλεγκτης μετακίνησης απεριόριστων αριθμών προς την Ελλάδα, την οποία μετέτρεψαν σε «χοάνη» εισόδου προς την Ευρώπη, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Μάλιστα, οι σημερινοί κυβερνώντες «κατόρθωσαν», σε ένα μόλις χρόνο, να αυξήσουν την είσοδο λαθρομεταναστών – προσφύγων στην Ελλάδα κατά 5.000%!!!

Οι ευθύνες, λοιπόν, της παρούσας ελληνικής κυβέρνησης» είναι κάτι περισσότερο από τεράστιες και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυρισθεί κανένα κυβερνητικό στέλεχος πως υπήρξε αιφνιδιασμός, λόγω αιφνίδιας αύξησης ή πως η κυβέρνηση δεν ενημερώθηκε επαρκώς από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες… Ακόμη, όμως, και στην περίπτωση που υπήρξε κενό ενημέρωσης (παραδόξως δεν τιμωρήθηκε ή παραιτήθηκε κανείς αρμόδιος, όπως π.χ. ο διοικητής της ΕΥΠ) στην ασφάλεια της χώρας, οι ειδοποιήσεις είχαν έρθει από ξένες υπηρεσίες πληροφοριών (τόσο αμερικανικές όσο και ευρωπαϊκές) και ήταν αρκούντως ανησυχητικές… Παρ’ όλα αυτά, αγνοήθηκαν από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και φτάσαμε στα σημερινά αποτελέσματα αυτής της παράλογης πολιτικής, με την πατρίδα μας να γίνεται στόχος των πανικόβλητων ευρωπαίων και να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο γκέτο, όπου η λέξη ασφάλεια θα είναι ανύπαρκτη, ενώ ως τραγική ειρωνεία αντιμετωπίζεται το «υπεύθυνο κράτος» της «πρώτης φορά αριστεράς»…

Αυτή, λοιπόν, η κυβέρνηση, της ψευδοαριστεράς και των ιδεοληπτικών αγκυλώσεων, συνεπικουρούμενη από έναν σχηματισμό ψευδεπίγραφων πατριωτών, αφού πρώτα ηττήθηκε κατά κράτος στην οικονομική της πολιτική και παρέδωσε τη χώρα σε νέες αιματηρές οικονομικές θυσίες, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα στην κοινωνία, ήρθε να προσθέσει στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης (το οποίο αδικαιολογήτως συνεχίζει εμμονικά να χαρακτηρίζει ως «προσφυγικό») και να εισάγει «καινά δαιμόνια» στα ήδη υπάρχοντα εθνικά θέματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας του Αιγαίου και μίας σειράς ελληνικών νησίδων και βραχονησίδων. Και το κατόρθωσε αυτό, αποδεχόμενη να συναποφασίσουν (με την πρόφαση της λαθρομετανάστευσης) η Γερμανία και η Τουρκία, για το τι μέλλει γενέσθαι στο… Αιγαίο! Δηλαδή, το κυβερνητικό δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, δεν αποδέχθηκε απλά, αλλά κάλεσε τρίτες χώρες μεταξύ των οποίων και την Τουρκία, να παρέμβουν σε ένα θέμα που αποτελεί εσωτερικό θέμα της Ελλάδας και τα Ευρώπης και αποδέχθηκε την έλευση μίας στρατιωτικής δύναμης (με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία της Ελλάδας και ιδιαίτερα για τον τουρισμό), του ΝΑΤΟ, αποδεχόμενη την μη ικανότητα φύλαξης των ελληνικών θαλασσίων συνόρων από την Ελλάδα!

Επίσης, είναι αυτή η κυβέρνηση, που άκουσε –χωρίς να διαμαρτυρηθεί εντόνως, αλλά επεχείρησε να αποσιωπήσει το γεγονός- την γερμανίδα υπουργό εξωτερικών, να ζητά την φύλαξη ολόκληρου του Αιγαίου από την Τουρκία και τον περιορισμό της Ελλάδας στα 6 ναυτικά μίλια της ηπειρωτικής χώρας, παραδίδοντας ουσιαστικά το Αιγαίο στην Τουρκία, η οποία με τη σειρά της διαπιστώνοντας τον βαθμό «πατριωτισμού» των κυβερνώντων στην Ελλάδα, βρήκε μοναδική ευκαιρία να αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία στο σύνολο του Αιγαίου!!!

Δυστυχώς, αυτή η (λαθρο)κυβέρνηση δεν μπορεί και, κυρίως, δεν θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Και αυτό διαφάνηκε στον απόλυτο βαθμό, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε την σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να συζητήσει και να συναποφασίσει ένα εθνικό σχέδιο δράσης. Επί της ουσίας, η σημερινή κυβέρνηση αδιαφορεί παντελώς για τα αποτελέσματα που θα επιφέρει η ιδεοληπτική της πολιτική στην ταυτότητα της χώρας, ενώ ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας καθεστωτικές πρακτικές επιβάλλει δια του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» μία πολυεπίπεδη καταστροφική πολιτική η οποία τείνει να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά μιας πρωτοφανούς σε μέγεθος εθνικής καταστροφής.

Και, δυστυχώς, την ευθύνη (για την συνέχιση καταστροφικής ύπαρξης και λειτουργίας της κυβέρνησης αυτής) την έχουν όλοι εκείνοι (πολιτικοί και πολίτες και θεσμικοί φορείς) που επιτρέπουν σε μία ομάδα ανίκανων(;) και λίαν επικίνδυνων να συνεχίζει να κυβερνά τη χώρα…

ΥΓ: Δυστυχώς, είναι τέτοια και η κατάντια του σημερινού ελληνικού λαού, που έτρεξε μαζικά (υποβοηθούμενος από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης ή επισήμως χαρακτηρισμένα και ως Ενημέρωσης) να θρηνήσει τον θάνατο ενός νέου τραγουδιστή, αλλά μία μικρή -έως ελάχιστη- μερίδα του θρήνησε και τίμησε τον θάνατο τριών νέων στρατιωτικών στο Αιγαίο... Και, ίσως, αυτό ακριβώς να είναι και το επάξιο δείγμα της κυβέρνησης που μας εκπροσωπεί...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]