Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανοί “Ουτσεκάδες” στη νότια Σερβία κατεβαίνουν σε διαμαρτυρίες

«Η Οργάνωση των Βετεράνων του Πολέμου, από τον ‘UÇPMB’ (απελευθερωτικός στρατός Πρέσεβο - Μπουγιάνοβατς - Μέντεβετζα) σε συνεργασία με την Κοινωνία των Πολιτών του Δήμου, οργανώνουν στο Πρέσεβο μια παλλαϊκή διαμαρτυρία», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

Το οργανωτικό συμβούλιο με ανακοίνωσή του, καλεί τον πληθυσμό του δήμου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που προγραμματίζεται για την Παρασκευή στις 18 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

Οι βετεράνοι "ουτσεκάδες" και τα μέλη της κοινωνίας των πολιτών, με τη διαδήλωση αυτή επιδιώκουν να σταματήσει η απέλαση των Αλβανών από τους τρεις αλβανικούς δήμους της νότιας Σερβίας, να παύσει η βία και οι διακρίσεις σε βάρος των Αλβανών και να τοποθετηθεί εκ νέου, το μνημείο των μαρτύρων του "αλβανικού στρατού", στο κέντρο της πόλης Πρέσεβο, όπως σημειώνεται.

Πηγή Εχέδωρος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]