Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Frau Μerkel, ich wähle nein

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Όταν τον Μάιο του 1941 οι Γερμανοί άρχιζαν την επίθεση τους στην μαρτυρική Κρήτη, ένας άλλος Νικόλαος Χειλαδάκης του Εμμανουήλ, αξιωματικός τότε της χωροφυλακής, έτρεξε να πολεμήσει κατά των Γερμανών αλεξιπτωτιστών που έπεφταν σαν την βροχή στην περιοχή του Μάλεμε έξω από τα Χανιά. Δυστυχώς στις μάχες τραυματίστηκε θανάσιμα και μετά από λίγο εξέπνευσε.

Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι μετά από τόσες δεκαετίες από εκείνη την περίοδο, οι απόγονοι αυτών των αδίστακτων δολοφόνων θα ξυπνούσαν στην μνήμη μου τις θηριωδίες τους με ότι έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια στην χώρα όπου γεννήθηκα και το 1983 επέστρεψα απαρνούμενος μια λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό.

Όταν βλέπω ποιοi ουρλιάζουν υπέρ της υπερψήφισης του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, κυριολεκτικά… αναδεύετε το στομάχι μου. Ένας προδοτικός πολιτικός συρφετός που τις τελευταίες δεκαετίες λεηλατούσε με τον πιο αισχρό τρόπο το ελληνικό κράτος και ένα άθλιο δημοσιογραφικό κατεστημένο που έφαγε εκατομμύρια αγύριστα, που έχει δημιουργήσει μια δημοσιογραφική μασονία όπου δεν μπορεί κάνεις να εισχωρήσει και να προβληθεί από τα κανάλια τους αν δεν υπογράψει τα δασολογικά τους συμβόλαια.

Όταν βλέπω αυτόν τον στυγνό εκβιασμό, την στυγνή τρομοκρατία που έχουν υποβάλλει οι «εταίροι» μας στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας που περιμένουν ώρες με αγωνία στις ουρές να πάρουν την σύνταξη της πείνας που αυτοί τους την επέβαλλαν για να τους «σώσουν» στέλνοντας τους μια ώρα αρχύτερα στον άλλο κόσμο, κυριολεκτικά μου… ανάβουν τα λαμπάκια.

Όταν βλέπω πολιτικούς λιμοκοντόρους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους να το παίζουν «σωτήρες» της χώρας φωνάζοντας να ψηφήσουμε ΝΑΙ και εμείς που κάποτε βάλαμε την ζωή μας σε κίνδυνο σε πολύ δύσκολους καιρούς, να μας χαρακτηρίζουν «επικίνδυνους» και να μας έχουν καταδικάσει σε οικονομικό αφανισμό, τότε πραγματικά εξαγριώνομαι.

Αλλά και όταν βλέπω Έλληνες ιεράρχες να έχουν ξεπουλήσει τα πάντα για τα αργύρια της εξαγοράς τους και να ευλογούν τους διάφορους μασόνους και αντίχριστους πολιτικούς, τότε πραγματικά τραβώ τα μαλλιά μου. Εκείνο που τους αξίζει είναι ο χαρακτηρισμός, Ιούδες!

Βρέθηκε κάποτε ένας νέος πρωθυπουργός, που τόλμησε να μιλήσει την γλώσσα της αξιοπρέπειας τής πατρίδας του και έπεσαν όλοι να τον κατασπαράξουν, όλοι αυτοί που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Για όλα αυτά, Frau Merkel ich wählen NEIN am Sontang!
Για όλα αυτά, Κυρία Μέρκελ ψηφίζω ΟΧΙ την Κυριακή!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]