Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

54 χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες στα σύνορα με Συρία

Η Τουρκία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία κατά μήκος των συριακών συνόρων στο πλαίσιο των αυξανομένων φημών για πιθανή εισβολή καθώς ο διοικητής, υποστράτηγος των ειδικών δυνάμεων, Σεζάι Ακσακάλ, αποστάλθηκε στην περιοχή με συνοδεία πυροβολικού και συστοιχίες πυραύλων, που φθάνουν, τώρα, στη μεθοριακή επαρχία του Κίλις.

Ο αρχηγός του Επιτελείου του τουρκικού στρατού, Χουλούσι Ακάρ και ο β΄διοικητής του Στρατού, στρατηγός Αντέμ Χουντούτι, διενήργησαν ελέγχους των μονάδων στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα.

Οι διοικήσεις των τεθωρακισμένων και των μηχανοκίνητων μονάδων αναπτύσσονται κατά μήκος των συνόρων καθώς και οι ταξιαρχίες καταδρομών από το Καϊσερί και το Μπολού, που έχουν κληθεί από το στρατηγείο του τουρκικού στρατού.

Στο μεταξύ, ένα κομβόι του πυροβολικού και συστοιχίες πυραύλων και εξοπλισμός από την περιοχή της Άγκυρας έχουν φθάσει στη νοτιοανατολική μεθοριακή επαρχία του Κίλις. Μάλιστα, έχουν πάρει θέσεις στις περιοχές Elbeyli και Öncüpınar κατά μήκος των συνόρων.

Επιπρόσθετα, ένα τάγμα που ανήκει στην 4η Ταξιαρχία Καταδρομών που σταθμεύει στην ανατολική επαρχία του Τουνσελί, έχει προβεί σε αναδιάταξη στα σύνορα της Συρίας από την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 54.000 στρατιώτες που έχει αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία που αντιστοιχούν στο 15% του συνόλου των στρατευμάτων στη χώρα, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]