Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και στα δικά σας!...

Χρόνια πολλά παλικαρόπουλε!
Σήμερα γιορτάζει το κόμμα της καρδιάς σου.

Εκεί ανήκες ανέκαθεν κι εκεί μόνον άξιζες να ανήκεις!

Η ζωή όμως τα φέρνει αλλοιώς.
Τί να κάνουμε;

Αν τότε που έριξες εκείνη την κυβέρνηση, είχες προσχωρήσει απ' ευθείας στο πράσινο κόμμα, αντί να ιδρύσεις εκείνον τον πολιτικό φερετζέ, ενδεχομένως να είχες γίνει πρωθυπουργός νωρίτερα.

Αλλά πάλι, καλύτερα (για την Ελλάδα) που δεν έγινες.

Τώρα βλέπεις από μακριά και ζηλεύεις τον Μεγάλο Ηλίθιο, που διαθέτει ηλιθιότερους οπαδούς απ' τους δικούς σου και που παρ' όλο που ο ίδιος είναι πιά αποδεδειγμένα για το Γουδή, τον ζητωκραυγάζουν, και του ζητούν να τους σώσει απ' την Δεξιά!

Ενώ εσένα που είσαι απλώς ένας ευσυνείδητος ''νέος Πεταίν'', οι άλλοι απ' τ' άλλα κόμματα δεν θέλουν να σε βλέπουν, αλλά κι οι δικοί σου σ' έχουν ταράξει στη ροχάλα! (πλην πολιτικών ιδιοφυιών, όπως Μπουμπούκος, Τσεκουρίδης, η καινούργια κυβερνητική εκπρόσωπος, ο Γεράσιμος, και λοιποί με IQ ραδικιού)

Υπομονή όμως.
Και το κόμμα στο οποίο προεδρεύεις ακολουθεί παράλληλη πορεία με το κόμμα που αγαπάς.
Σε λίγο, και -ας τ' ομολογήσουμε- με δικές σου κυρίως προσπάθειες, θα βρεθούν και τα δύο σφιχταγκαλιασμένα όπως είναι και τώρα, στον κάλαθο των αχρήστων.

Και πλέον η εκδίκησή σου προς όλους αυτούς που δεν εκτιμούν την αξία σου, αλλά και προς την Ιστορία που σε άφησε έντεκα χρονάκια να κοιτάς το ταβάνι,θα έχει ολοκληρωθεί!

Και στα δικά σας λοιπόν σου ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά κι ελπίζουμε του χρόνου τέτοια μέρα να είσαστε όλοι μιά κακή ανάμνηση!

Και πάλι: και στα δικά σας!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]