Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν αληθινός αρχηγός των τζιχαντιστών


Ο φίλος μου ο Σάκης είναι Αλβανός από την Μπολένα, κοντά στους Αγίους Σαράντα. Φιλότιμος, καλός οικογενειάρχης. Το κανονικό όνομά του είναι μουσουλμανικό, όμως πριν από χρόνια βαφτίστηκε και βάφτισε και τα τρία παιδιά του, όλα γεννημένα στην Ελλάδα. Τον ρώτησα γιατί. «Εξω από την Μπολένα», μου είπε, «υπάρχει το Μαύρο Ρέμα. Το λένε έτσι γιατί, όταν οι Τούρκοι κατέλαβαν το χωριό, εκεί πήγαν κι έσφαξαν όσους κατοίκους αρνήθηκαν να κάνουν σουνέτι. Μαύρισαν το νερό κι η γη από το αίμα τους. Αρα επέστρεψα στη θρησκεία των παππούδων μου. Τι δουλειά έχω εγώ με τζαμιά, χοτζάδες και μαντίλες;»

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης 

Μάθημα για ανόητους υπερεθνικιστές και υπόδειξη πολιτικών στόχων για το αφασιακό αθηναϊκό κράτος.
Αν δεν το καταλάβατε, αυτό που περιέγραψε ο Αλβανός (;) φίλος μου είναι ο μηχανισμός της ισλαμικής επέκτασης. Ο,τι έκαναν οι οθωμανοί, ό,τι κάνουν και τώρα οι φονιάδες του ISIS. Οπως το έλεγε ο Μποστ: «Ή την πίστη σου αλλάζεις ή ταχέως τα τινάζεις». Το know how είναι ίδιο κι απαράλλακτο, το προβλέπουν το Κοράνι και οι ιερές ερμηνείες του. Δεν προσκυνάς; Σφάζεσαι. Ενίοτε σφάζεσαι ακόμη κι αν προσκυνήσεις ή πληρώνεις βαρύ κεφαλικό φόρο, αλλά πάντα είσαι στη διάκριση των ημίτρελων κατσαπλιάδων του Αλλάχ. Κύριο θύμα των σημερινών τζιχαντιστών, όπως και τότε, οι χριστιανοί. Τότε στην Μπολένα, σήμερα στη Μοσούλη κ.λπ.

Η γενοκτονία των χριστιανών, των Γεζίντι και κάθε θεωρούμενου απίστου ή αποστάτη επαναλαμβάνεται.
Ούτε το γεγονός ότι οι σύγχρονοι τζιχαντιστές έτυχαν της αρχικής υποστήριξης της Δύσης είναι κάτι καινούργιο. Σελτζούκους κι άλλα μεμέτια έπαιρναν ως μισθοφόρους οι Βυζαντινοί και άλλοι. Συχνά τους χρησιμοποιούσαν ο ένας ενάντια στον άλλο. Κακοφορμίζοντας η παρακμή του Βυζαντίου, οι λύκοι της στέπας μύρισαν την αδυναμία μας κι από υποτελείς και μισθοφόροι έγιναν πλιατσικολόγοι και γενοκτόνοι κατακτητές.
Αφήστε τα σκουπίδια των αριστεριστών αναθεωρητών.
Διαβάστε τον μέγιστο των τουρκολόγων, τον Σπύρο Βρυώνη, ιδίως το μνημειώδες έργο του «Η παρακμή του μεσαιωνικού Ελληνισμού στη Μικρά Ασία και η διαδικασία εξισλαμισμού (11ος-15ος αιώνας)». Είχα την τύχη να γνωρίσω τον άνθρωπο, που το 1975 στο Πρίνστον, στο μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο τουρκολογίας, εξευτέλισε τον «μισθοφόρο» του τουρκισμού, τον Μπέρναρντ Λιούις, που τόλμησε να μιλήσει για τη «μεγάλη προσφορά των Τούρκων στον πολιτισμό».
Του θύμισε, με αναφορά σε έκδοση, τάδε σελίδα κ.λπ., την ατάκα από τον 13ο αιώνα του μεγάλου Πέρση περιηγητή Τζαλάλ αλ Ντιν Ρουμί. Κάπου στο Ικόνιο, όπου ξεκούραζε τ’ άλογά του, έβλεπε κάτι Τούρκους, που 'χε βάλει ο τοπικός μπέης, να προσπαθούν να φτιάξουν μια μάντρα, που όλο στραβή έβγαινε, μια τους γκρεμιζόταν από τη μια, μια από την άλλη. Οπότε ο Ρουμί είπε στον μπέη: «Μπέη μου, αν θες να χτίσεις, βάζεις Ρωμιούς, αν θες να γκρεμίσεις, βάζεις Τούρκους». Διαβάστε το «Τουρκία και Βαλκάνια» του αείμνηστου Κώστα Κύρρη, που πάτησε στα χνάρια του Βρυώνη. Θα δείτε πως ό,τι συμβαίνει στη Συρία και στο Ιράκ είναι επανάληψη της Ιστορίας. Ο,τι τότε ανέχτηκε κι ανάθρεψε η Δύση, το ίδιο και τώρα: τζιχαντιστές.

Τα αναχαράζοντα μοσχάρια της καθεστωτικής ψευτοπροόδου και του υστερικού διεθνισμού, που σιχαίνονται τη γη που πατάνε και το αίμα στις φλέβες τους, είναι σε αμηχανία. Δεν τολμούν να μας κατηγορήσουν για… ισλαμοφοβία, διότι αυτά που οι ίδιοι οι τζιχαντιστές δημοσιοποιούν με βίντεο είναι βαρβαρότητα πέραν πάσης φαντασίας και δεν μπορούν να τα φορτώσουν στο Ισραήλ. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση, από τους «διαφορετικούς» του «πολυπολιτισμού». Παρά τους ποταμούς αίματος αθώων, παρά την απίστευτη σε βαρβαρότητα και σαδισμό διαστροφή, τους μαζικούς βιασμούς, την εξόντωση ή τον εξανδραποδισμό γυναικών, οι σουρλουλούδες των «συνιστωσών» και των υστερικών «αντιρατσιστικών» παρεμβάσεων κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο στην πράξη, αλληλέγγυες με τα καθάρματα που κομματιάζουν γυναικόπαιδα.

Οσοι όμως αγαπάμε την πατρίδα, το μόνο σπίτι μας, και τον λαό μας, τη μεγάλη οικογένειά μας, και δεν διακυβεύουμε την ασφάλεια των παιδιών μας για μηδενιστικές φαντασιώσεις ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η νέα τζιχάντ, που είναι ίδια κι απαράλλαχτη με την παλιά, έχει ονόματα και διευθύνσεις. Ο Νταβούτογλου με δηλώσεις του «δικαιολόγησε» τις γενοκτονικές πράξεις των τζιχαντιστών. Οι τραυματίες του ISIS περιθάλπονται σε τουρκικά νοσοκομεία. Η τουρκική κυβέρνηση και οι μυστικές υπηρεσίες της παρέχουν πλήρη υποστήριξη στους κατσαπλιάδες; χρήμα, όπλα, προστασία. Το γερμανικό κανάλι ARD, το διάβασα και στον Νίκο Χειλαδάκη στο olympia.gr, δημοσιοποίησε ότι το ISIS έχει γραφεία (!) στο συντηρητικό προπύργιο του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, στο Φατίχ. Οι εξτρεμιστές περνούν από εκεί και παίρνουν τα οδοιπορικά τους! Εκεί σταματούν και οι χιλιάδες εθελοντές από την Ευρώπη, που πάνε να σφάξουν «απίστους» στη Μέση Ανατολή. Φρουραρχείο του ISIS δηλαδή! Οσοι δεν ψοφήσουν θα επιστρέψουν στας Ευρώπας…

Σύντομα το χαλιφάτο της γενοκτονίας θα αναζητήσει αληθινό χαλίφη, με ιστορική αναφορά, κύρος. Ο Ερντογάν, το παιδί των σεμιναρίων του Κορανίου, ίσως διεκδικήσει την αρχηγία του δημιουργήματός του, εντάσσοντας στο χαλιφάτο όλη την Τουρκία ως νέος πατισάχ. Τότε, ενώ χτίζουμε… τζαμί ως αυτοκαταστροφικοί και χρήσιμοι ηλίθιοι, θα δούμε ότι η Ιστορία εκδικείται και ότι δίπλα μας είναι ένας λυσσασμένος σκύλος…

Πηγή "Δημοκρατία"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]