Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο 'Εμπολα "πάτησε" στην Τουρκία

Νεαρή ιταλίδα νοσηλεύεται με συμπτώματα του ιού Έμπολα

Σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύεται μία γυναίκα 23 ετών από την Ιταλία, καθώς παρουσίασε συμπτώματα ανάλογα της ασθένειας Έμπολα.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ιταλικού πρακτορείου Ansa, η 23χρονη είχε φτάσει στην Τουρκία με πτήση των τουρκικών αερογραμμών από την Κένυα όπου βρισκόταν.
Η γυναίκα υποβάλλεται σε εξετάσει για να διαπιστωθεί κατά πόσο πάσχει από τον θανατηφόρο ιό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από την τουρκική Zaman, η νεαρή πριν την αναχώρησή της από την Κένυα είχε διαγνωστεί με ελεονοσία για την οποία ακολουθούσε θεραπεία.

Οι γιατροί της επέτρεψαν να ταξιδέψει αεροπορικώς παρά την ασθένεια, ωστόσο όταν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος παρουσίασε έντονα συμπτώματα που συχνά συγχέονται με τον ιό Έμπολα.

Ο κυβερνήτης του αεροπλάνου, ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ατατούρκ ζητώντας την παρουσία ειδικής ομάδας γιατρών κατά την προσγείωση.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]