Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψηφοσυνάχτης του ΣΥΡΙΖΑ

  • Αποκλείεται να λέει τέτοια για να κάνει ζημιά στο ασυνάρτητο κόμμα του Αλέξη
  • Ποντάρει στην αντιδραστικότητα των Ελλήνων ο γνωστός γραφικός μπαγάσας
Γράφει ο Παναγιώτης Λιακός

Εκ πρώτης όψεως διαπιστώνεται ότι «δεν τραβάει ο Αλέξης». Κόλλησε η λιμουζίνα του σε λακκούβα εξαρχειώτικη και ο μεν βουλευτής λέει να σπρώξουν, ο δε να μηνύσουν την αυτοκινητοβιομηχανία. Από δίπλα και δυο τρεις συνιστώσες να αποφαίνονται ότι για τη λακκούβα φταίει η Δεξιά, για τα λάστιχα ο καπιταλισμός και για τα δισκόφρενα ο εθνικισμός! Και οι περαστικοί κουνούν το κεφάλι τους με απογοήτευση και ρωτούν ποιος άσχετος η λαδωμένος υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών Ιδεών έδωσε δίπλωμα στον Αλέξη να οδηγεί στη λεωφόρο της Ιστορίας.

Τζίφος! Μάπα το καρπούζι και τζούφια η επανάσταση, μέχρι που… σκάει μύτη ο Πάγκαλος. Μόλις ανοίγει τη στοματάρα του αυτός ο άνθρωπος κι αρχίζουν να ξεπηδούν οι βάτραχοι, οι φρύνοι, τα μπακακάκια και οι αλιγάτορες από μέσα, ακόμα και ο μέσος Στρατούηλς φαντάζει Φιντέλ Κάστρο στα μάτια του αλαφιασμένου εκλογέα. Όσο περισσότερο μιλάει ο υπουργός των Ιμίων και της υπόθεσης Οτσαλάν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο αβγατίζει τα ποσοστά του. Αν ο απόμαχος πασοκτζής συνεχίσει την παρλάτα του εις βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η αυτοδυναμία της ροζ ταπετσαρίας πρέπει να θεωρηθεί βεβαία…

Γκεστάπο
Τι είπε σε ραδιόφωνο για τον Γλέζο;
Ιδού: «Είναι θρασύτατοι και σκουπίδια της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να βγάζουμε τον άλλον που δεν μπορεί να πάρει αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου μας. Είναι σοβαρή υποψηφιότητα κάποιος που προτείνει να μπει έκτακτη εισφορά μετά από έρευνα στ εισόδημα όσων έχουν πάνω από 100.000 ευρώ; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Γκεστάπο σημαίνει! Θα μπαίνουν στα σπίτια και θα ψάχνουν συρτάρια και ντουλάπια, για να δουν τι περιουσία έχεις».

Τι ξεφούρνισε για τη Δούρου;
Τα ακόλουθα: «Δεν μπορώ να βγω στο δρόμο χωρίς να δω τη φάτσα της Δούρου! Δριμύτατο παράπονο έχω και θα το πω. Θέλω να ολοκληρωθεί πριν από τις εκλογές η καμπάνια της και να δημοσιευθεί επιτέλους και να κρεμαστεί ολόσωμη η φωτογραφία της με μπικίνι!»

Ευτυχώς για την ψυχική υγεία του ελληνικού λαού, ουδείς πολιτικός αντίπαλος του κ. Πάγκαλου δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να τον δει με μπικίνι ή έστω με μαγιό…

Ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ, που θα έπρεπε να ευγνωμονεί τον Πάγκαλο για την εξυπηρέτηση…

Πηγή «Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Παγκαλος μια ζωη αυτο κανει...πολωνει,για να επικεντρωνει τον τυπο και καλα ...την προσοχη του ψηφοφορου...ειναι μαεστρος σαυτα τα ευτραπελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]