Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάμερον: Δεν γίνονται δεκτοί τούρκοι για εργασία στην Αγγλία

Ο Άγγλος πρωθυπουργός Ντέϊβιντ Κάμερον δήλωσε πως σε περίπτωση που η Τουρκία γίνει μέλος της Ε.Ε. , ο ίδιος δεν επιθυμεί να έρθουν οι πολίτες της να εργαστούν στην Αγγλία.

ΛΟΝΔΙΝΟ – Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Κάμερον ανέφερε πως εάν χώρες όπως η Τουρκία γίνουν στο μέλλον μέλη της Ε.Ε. , θα πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερο για να μπορέσουν να έρθουν να εργαστούν στην Αγγλία.

Ο Κάμερον μιλώντας στο BBC δήλωσε πως πλέον ο αγγλικός λαός δεν επιθυμεί διεύρυνση της Ε.Ε. και ότι αν δεν υπάρξουν σοβαρές αλλαγές στο θέμα της ελεύθερης μετακίνησης, είναι ενάντιος στην είσοδο νέων μελών στην Ε.Ε. όπως η Τουρκία.

Ο Κάμερον έδωσε το σήμα πως ενδεχομένως μπορεί να προβάλλει βέτο σε υποψηφιότητες μελών για την Ε.Ε. και υπογράμμισε πως τα νέα μέλη θα πρέπει να εισέρχονται με απόλυτη ομοφωνία των χωρών μελών της Ε.Ε.

Ο Άγγλος πρωθυπουργός είπε πως είναι ανάγκη για τα νέα μέλη της Ε.Ε. η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών τους να παράσχεται μόνο μετά από την επίτευξη συγκεκριμένου μέσου εθνικού εισοδήματος.

Εφ. Ραντικάλ 12/5/2013

Σχόλιο: Πριν από μια εβδομάδα ο εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ δήλωσε πως η Ελλάδα είναι ο πιο ισχυρός υποστηρικτής της τουρκικής υποψηφιότητας στην Ε.Ε. και ότι ¨βρισκόμαστε στην αρχή των εργασιών για την κατάργηση της βίζας¨ !

Είναι πασιφανές πως η Αγγλία απειλείται η εθνική της συνοχή και ασφάλεια από την ελεύθερη μετακίνηση των Τούρκων πολιτών, ενώ η Ελλάδα όχι…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]