Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθειά μας

Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ για τις ΑΜ-Θ Περιφερειακές εκλογές, έκανε την εξής δήλωση:

«Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα την προσωπική μου επιλογή να δώσω τον αγώνα μου σε αυτή την κρίσιμη Περιφέρεια της χώρας. Δικαιώνει απόλυτα, ως υπολογίσιμη δύναμη – καμπανάκι που χτυπούν, εκείνους τους πολίτες που ήθελαν να στηρίξουν έναν Συνδυασμό που:

Να μη προσκυνάει τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης,
Να μην προσκυνάει τον τουρκοπράκτορα Πρόξενο της Κομοτηνής,
Να μην συμφωνεί στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς,
Να πιέζει το Αθηνοκεντρικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα να αποδώσει στην ΑΜ-Θ αυτά που της αξίζουν και δικαιούται για την ανάπτυξη και των πέντε νομών.

Δώσαμε έναν ανυποχώρητο, για τα εθνικά και αναπτυξιακά συμφέροντα, αγώνα, που μεταφράζεται πλέον σε δύο επίπεδα.
Το πρώτο είναι ότι ο Συνδυασμός μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, με όσους συμβούλους εκλέξει τελικά, θα αγωνιστεί μέσα στην Περιφέρεια και μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για να αποκτήσει επιτέλους η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη την υπόσταση που της αξίζει.

Το δεύτερο είναι ότι μπορεί ο Συνδυασμός μας να μην έβγαλε Περιφερειάρχη, αλλά έδωσε στην Ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη έναν ακόμη Βουλευτή.

Πήρα ψήφο εμπιστοσύνης από 30.000 πολίτες και πλέον εγκαθίσταμαι εδώ ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΑΜ-Θ. Σύντομα θα αντιληφθούν ΟΛΟΙ ότι θα υπάρχει στην περιοχή ένας διαφορετικός Βουλευτής για τα συμφέροντα της ευλογημένης αυτής ακριτικής περιοχής και όχι ένας κομματάρχης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους για έναν αγώνα, που έδωσαν με πραγματικό πάθος, συνέπεια, εντιμότητα και αγάπη, παρακάμπτοντας τις όποιες αντιξοότητες και τους όποιους Εφιάλτες.
Θα αξιοποιήσουμε όλες τις ιδέες του προγράμματος μας, για το καλό του τόπου μας, αποκρούοντας ΕΟΖ, θανατηφόρα ορυχεία χρυσού και φυσικά αποκρούοντας κάθε απόπειρα της Άγκυρας να επιβάλλει την πράσινη αποσχιστική σημαία. Εδώ είναι Ελλάδα, εδώ θα κυματίζει η Γαλανόλευκη, εδώ οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, θα έχουν ως επίσημη γλώσσα τους μόνο την Ελληνική.

Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη των τοπικών Συντονιστικών Επιτροπών ΑΝΕΛ που συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την προσπάθεια μας.

Το γεγονός ότι οι ΑΝΕΛ απέσπασαν στην ΑΜ-Θ το υψηλότερο ποσοστό στις καθαρόαιμες Πανελλαδικές αυτοδιοικητικές τους επιλογές, δείχνει πολλά, για έναν αγώνα που πρέπει να συνεχιστεί και να ενδυναμώσει, με πυρήνες όλους εκείνους που στάθηκαν συνεπείς στον όρκο τους για το Κίνημα και την μη προσκυνημένη πατρίδα».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εντάξει τώρα ;
    Ο Κουικ θα διώξει τον Τούρκο απο την Σκλαβωμενη Θράκη μας ;
    Απο το αποτέλεσμα όλοι σας κριθηκατε λαμόγια που κοροιδευετε τον κοσμάκη οτι ταχα αν ψηφίσουν τους ......σωστούς η λαίλαπα που διαμελιζει και καταβροχθίζει τους Ελληνες και την χώρα θα φύγει ετσι αθόρυβα και μουλωχτα όπως ήρθε .
    Το οτι ολα ειναι παράνομα , εκλογές , χρέος , εξουσία και όλοι εσείς με την συμμετοχή σας στο παιγνίδι νομιμοποιητε τους κατακτητές , δεν σας πέρασε απο το μαϊμούδιστικο μυαλο σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΑΝΕΛ πρεπει να παψουν να επαμφοτεριζουν, να αλλοιθωριζουν προς παντας οσους προσφερουν συνεργασια για την εξουσια. Δεν εκπεμπουν σταθερο πολιτικο μηνυμα να ξερει ο κοσμος που παταει και τελικα χαρακτηριζονται μονο ως κομμα που δημιουργηθηκε για να εκδικηθει ο αρχηγος τους και μαζεψε τυχαρπαστους απο το διαδικτυο που κανεις δεν ξερει τι πρεσβευουν πραγματικα. Ακουγεται οτι αμα αναλαβει η Ντορα τη ΝΔ θα επιστρεψει πισω. Ειναι πραγματα αυτα για να εμπιστευτει ο κοσμος; Παρ ολα αυτα καταφερε να συνθεσει ενα αξιολογο ευρωψηφοδελτιο. Το συνθημα σταθεροτητα του Σαμαρα επιασε στο κοσμο γιατι τελικα μετα απο οσα περναει η Ελλαδα αυτο ειναι το ζητουμενο και βεβαια το οτι παιξαμε για αρκετο καιρο να βγουμε απο το ευρω το επιβεβαιωνουν τωρα ολοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]