Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεφτιλίστηκε η καθεστωτική προπαγάνδα!

Του Μάρκου Μουζάκη

Ξεφτιλίστηκε η καθεστωτική προπαγάνδα! - Κόμματα, ΜΜΕ και δημοσιογράφοι σαρώθηκαν απ' το λαό!

Έχουμε λοιπόν και λέμε...
Μέχρι σήμερα η καθεστωτική προπαγάνδα, δηλαδή κόμματα της συγκυβέρνησης, καθεστωτικά ΜΜΕ, δημοσιογράφοι παπαγαλάκια και ορισμένες (όχι όλες, το υπογραμμίζουμε) εταιρίες δημοσκοπήσεων, σε ένα άθλιο παιχνίδι χειραγώγησης του λαού, τι έδειχναν και παπαγάλιζαν και παρουσίαζαν ενόψει της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών;

Στην Περιφέρεια Αττικής έφερναν πρώτο τον απερχόμενο περιφερειάρχη Γ. Σγουρό, με διαφορά απ' τη Ρένα Δούρου!

Στο δήμο Αθηναίων έφερναν πρώτο τον απερχόμενο δήμαρχο Γ. Καμίνη, με δεύτερο άνετα και «χαλαρά» τον Α. Σπηλιωτόπουλο, τρίτο τον Γ. Σακελλαρίδη!

Τα όσα λοιπόν σήμερα έφεραν οι κάλπες, οι κάλπες που αποτυπώνουν τη θέληση του κυρίαρχου λαού και όχι του εσμού των νταβατζήδων, αποτελούν ένα ηχηρότατο ράπισμα στην καθεστωτική προπαγάνδα, την ξεφτιλίζουν, κυριολεκτικά!

Όλοι αυτοί που παίξανε άθλια παιχνίδια χειραγώγησης, σαρώθηκαν!

Όχι απλά το ψέμα, η αθλιότητα, η φασίζουσα προπαγάνδα, σαρώθηκαν, μα κυριολεκτικά κονιορτοποιήθηκαν!

Περιμένετε και την άλλη Κυριακή, εκεί που θα δοθεί το τελικό, καίριο πλήγμα σε όλο αυτό τον εσμό του καταρρέοντος, περιφερόμενου θίασου!

Έσεται ήμαρ!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]