Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΤΑΙΠΕΔ «ξεπουλάει» τη Θράκη και οι πολιτικοί σιωπούν...

Ο Σαμαράς δεν κατανοεί την διαφορά μεταξύ "τιμή της πατρίδας" και "τιμή πώλησης της πατρίδας"

Οικονομικά φιλέτα, στρατηγικά σημεία, αλλά και ποτάμια της Θράκης, έχουν μπει στον κατάλογο πώλησης του ΤΑΙΠΕΔ. Μέσα στον γενικό ορυμαγδό, ακολουθώντας και τηρώντας κατά γράμμα το πνεύμα του «ξεπουλάμε και χαρίζουμε», η κυβέρνηση μέσω του γνωστού αμαρτωλού –αλλά και υπεράνω του νόμου, λόγου του ασύλου που του έχει παραχωρηθεί- ΤΑΙΠΕΔ, τολμά το αδιανόητο, δηλαδή την πώληση «περιουσιακών στοιχείων» στην Θράκη.
Κι επειδή η Θράκη είναι ένας χώρος με απόλυτη και από όλους αποδεκτή γεωστατηγική και γεωοικονομική σημασία, ίσως οι «αρμόδιοι» θα έπρεπε να σκεφτούν πολλές φορές πριν να βάλουν πωλητήριο σε «φιλέτα» που ξεπερνούν τα ό,ποια οικονομικά οφέλη, αφού κατέχουν μη ανακοινώσιμες εθνικές – στρατηγικές θέσεις, ενώ η κυβερνητική διάθεση κατάλυσης κάθε έννοιας της δημοκρατίας βρίσκεται στην πώληση ποταμών, δηλαδή του πλέον σημαντικού αγαθού του πλανήτη, του νερού!

Για παράδειγμα, μπορεί να απαντήσει ο «πατριώτης» Σαμαράς, τι θα συμβεί εάν κάποια τουρκικά κεφάλαια αγοράσουν το τεράστιο παραλιακό οικόπεδο όπου είχε τις εγκαταστάσεις της (υπέργεια και υπόγεια) η «Φωνή της Αμερικής»; Άραγε, κατανοεί ο «πρωθυπουργός» τι ακριβώς σημαίνει κάτι τέτοιο και κατά πόσο θα επιβαρύνει την εθνική άμυνα της πατρίδας (όχι απαραίτητα και δικής του);
Μπορεί να απαντήσει το «μάγκας» Αντώνης Σαμαράς, τι θα σημαίνει για την Ελληνικότητα της Θράκης το να αγοραστούν τα ποτάμια της από τούρκους «επιχειρηματίες», οι οποίοι θα ελέγχουν οικονομικά το πλέον πολύτιμο αγαθό, το νερό, της Θράκης;

Ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ξάνθης, κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου, έκανε μία πολιτικά «ευγενική» προσέγγιση ανάδειξης - καταγγελίας στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο αγνοούν επιδεικτικά οι λοιποί «δημοκρατικοί χώροι» της Θράκης. Μήπως επειδή είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται ή μήπως επειδή δεν επιθυμούν να έχουν καμία σύγκρουση με τα τουρκικά συμφέροντα κι έτσι «κλείσουν οι κάνουλες ψηφοφόρων» από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής;
Το χάσαμε το «φιλέτο» πατριώτη!
Ως Θρακιώτες, Ξανθιώτες και Έλληνες γνωρίζουμε ότι η περιοχή μας είναι μια περιοχή που πολλοί προσπαθούν να τη σφετεριστούν ιστορικά, με ότι κινδύνους μπορεί να εγκυμονεί κάτι τέτοιο.
Ψάχνοντας λοιπόν στην σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ βρήκα περιοχές του Νομού μας οι οποίες είναι προς πώληση και φυσικά μπορεί να τις αποκτήσει ο κάθε ένας που έχει την οικονομική δυνατότητα.
Εύλογα μου γεννάται η απορία, εάν και εφόσον πουληθούν όλα αυτά τα κτήρια και περιοχές-«φιλέτα» του Νομού μας ποια θα είναι η ανάπτυξη και το όφελος για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και αντίστοιχα ποιοι είναι οι κίνδυνοι που καρτερικά περιμένουν στη γωνιά ώστε να δώσουν σάρκα και οστά στα πιο εφιαλτικά, για την περιοχή, σενάρια.
Τελειώνοντας σας αφήνω να δείτε τι έχει βγει προς πώληση στον Νόμο Ξάνθης και περιμένω να ακολουθούσουν ερωτήσεις από τους τοπικούς βουλευτές σχετικά με το πώς και το γιατί βγήκαν στο σφυρί αυτά τα «φιλέτα» της Ξάνθης.
Άλλωστε οι σιωπηλοί βουλευτές μας αντί να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να απαιτήσουν κέρδη και οφέλη για την περιοχή μας και τους κατοίκους της αρκούνται απλώς σε ερωτήσεις που αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στη «ψυχοθεραπεία» των ψηφοφόρων τους.
Με τιμή και σεβασμό προς όλους τους συνειδητοποιημένους πολίτες.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ στο Ν. ΞΑΝΘΗΣ
• ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
• ΑΛΥΚΕΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

• ΓΑΛΗΝΗ ΞΑΝΘΗΣ
• ΕΡΑΣΜΙΟ ΞΑΝΘΗΣ (ΦΩΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ)
• ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
• ΠΟΤΑΜΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
• ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ
• ΣΕΛΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ
• ΒΕΛΩΝΗ (ΤΕΠΕΔΑΚΙΑ)
• ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΓΓΑΝΩΝ
(Υποσημείωση: Αρκετές από τις περιοχές βρίσκονται σε δήμους που έχουν άριστες σχέσεις με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής) 

Τα αντίστοιχα συμβαίνουν δυστυχώς και στο νομό Ροδόπης (έδρα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής), αλλά και στο νομό Καβάλας (όπου υπάρχει το γνωστό Ιμαρέτ, που φιλοξενεί τακτικότατα επίσημους και ανεπίσημους πολιτικούς και οικονομικούς τούρκους επισκέπτες). Για όποιον μπορεί να καταλάβει, ο εθνικός χαρακτήρας της κυβέρνησης Σαμαρά είναι άκρως τυπικός (έως ανύπαρκτος), ενώ η ουσία της (δια)κυβέρνησης των διασωστών μας επικεντρώνεται στο ξεπούλημα της χώρας και θεωρούμε ως χαρακτηριστικό δείγμα της πολιτικής αναλγησίας, το ότι άκρως ευαίσθητες εθνικά περιοχές έχουν μπει στον «τιμοκατάλογο» πώλησης εθνικού εδάφους, από τους ελληνόφωνους, τουρκοφοβικούς (σύμφωνα με πολλούς, τουρκολάγνους) πολιτικούς της Ελλάδας (συμπολίτευσης και -κυρίως- αξιωματικής αντιπολίτευσης, που όλως παραδόξως σιωπούν σε ένα εθνικό έγκλημα που γίνεται αυτή τη στιγμή), που δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε ενέργειες εθνοκτόνες (και που είναι βέβαιο ότι θα τους καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου, με την κατηγορία της «εσχάτης προδοσίας»).

Η διάθεση ξεπουλήματος της Ελλάδας, καταγράφεται (και επίσημα) στο ΤΑΙΠΕΔ, την ιστοσελίδα του οποίου μπορείτε να επισκεφθείτε και να θαυμάσετε τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι… διασώστες μας και να βεβαιωθείτε πως τίποτε από όσα διαβάσατε δεν είναι υπερβολή, αλλά μία μόνο κουκκίδα από την εθνική καταστροφή που ετοιμάζουν οι περιλάλητοι βραβευμένοι πολιτικοί "ταγοί".

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Λέτε να βρεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι αγοραστές εκτός από τη Ziraat Bank και τούρκους επενδυτές;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Όλα όσα υλοποιούν είναι παράνομα κι αντισυνταγματικά αφού δεν συμπλήρωσαν τους 180 στην αρχή που ήταν να πάρει ισχύ το μνημόνιο,με τον Πα''νδρέου η εκ των υστέρων κι η αναδρομική κύρωση με τη κολοτούμπα Σαμαρά δεν προβλέπεται πουθενά στην ουσία το κοινοβούλιο έχει αυτοκαταργηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πωλητικοί, ενδιαφέρονται μόνο για την τσεπούλα τους. Είτε δε διαβάζουν όσα ψηφίζουν, είτε δεν καταλαβαίνουν όσα διαβάζουν. Η εσχάτη προδοσία, όμως, δε σηκώνει απαλλαγή λόγω βλακείας - όπως πρότειναν για το Λιάπη. Αυτοί θα δικαστούν ΜΑΖΙ με τους δικαστές που πληρώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχέδιο εκτελούν, ό,τι προλάβουν να ξεπουλήσουν. Ο Σαμαράς δεν είναι πατριώτης, δεν έχει ελληνική καταγωγή, για συμφέροντα δουλεύει αλλά όχι τα δικά μας...Το ΔΝΤ το έφεραν για να τεμμαχίσουν την χώρα μας και να εκμεταλλευτούν τον πλούτο οι "μεγαλοεπιεχειρηματίες" και οι ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]