Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεύτερο κόμμα ο Σαμαράς!

Κινδυνεύει ο Σαμαράς να είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές!

Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό αυτό το σενάριο είναι το επικρατέστερο! Κάθε μέρα που περνάει η ανασφάλεια της Συγγρού διογκώνεται γι αυτό και οι καυγάδες τους δεν μπορούν πλέον να μείνουν εντός των τειχών, όπως ο πρόσφατος των Μουρούτη-Λυκουρέντζου.

Η ΝΔ είναι ένα κόμμα υπό διάλυση κι αυτό είναι επίτευγμα του Αντώνη Κομανέτση, προσωνύμιο το οποίο έχει προσδώσει στον Σαμαρά το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».

Δεν είναι μόνο ο Καμμένος που λεηλατεί την άλλοτε μεγάλη παράταξη. Είναι και ο Μιχαλολιάκος της «Χρυσής Αυγής» αλλά και η Ντόρα η οποία αν κινηθεί έξυπνα θα μπει στη Βουλή.

Η Ντόρα η οποία θα πρέπει να αναδείξει τη συνέπειά της απέναντι στο Μνημόνιο και στις μεταρρυθμίσεις.

Από την άλλη μεριά το ΠΑΣΟΚ έχει στη διάθεση του Βενιζέλου πολιτικές εφεδρείες όπως ο Χρίστος Βερελής για παράδειγμα, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά για τα σημερινά ισχνά ποσοστά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που δεν θέλει τις εκλογές είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Για την ακρίβεια τρέμει το βράδυ της Κυριακής.

Κι αυτός που τις θέλει περισσότερο από όλους είναι ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος περιμένει σιωπηλά στη Ραφήνα την πανωλεθρία του Αντώνη Σαμαρά ώστε να επιστρέψει ως Μεσσίας και να ενώσει τη παράταξη καλώντας γενικό προσκλητήριο με Ντόρα, Καρατζαφέρη κλπ.

Έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητοί συμπολίτες που πριν αυτοκτονήσετε, φροντίστε να πάρετε μερικά λαμόγια μαζί σας για να μείνετε και στην Ιστορία…

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

18 σχόλια :

  1. λοιπον τερμα τα παραμυθια ειναι τελιομενη η συκοκαλαματιανια δεν ξεχνω το 93 και συνεχηζει την προδωσια ο νενεκος πιος καρα μαλης αυτος δεν ψηφισε το μνημα θα φυγει τι θα κανει εαν επανελθει [πυστευω τιποτα θα συνεχεισει τον θανατομας την να την κανω ενωμενει και να μας οδηγει στην αυτοκτονια που πρην το κανω θα καθαρεισω μερηκα καθαρματακια νενεκους και τσονακογλου για να με θυμουνται ολοι οι ελληνες λοιπον θαβουμαι τα κοματα του μνημονιου και τους προδωτες και κομα που θα εινια εναντιων του ελληνα το στελνουμε στο καζανι του βεζεβουλ να το βρασει ψησει και να το γαμησει χαρα που θα κανουν μολις τον γαμησει ο διαολος κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο και αν διαφωνείτε με τον οποιοδήποτε αρθρογράφο, νομίζω πως έχετε το υπόβαθρο να του απαντήσετε επιχειρηματολογώντας και όχι βρίζοντας. Θα σας παρακαλούσα, λοιπόν, να τοποθετείτε σε λέξεις την λογική σας και όχι το θυμικό σας. Σας ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην αυτοκτονητε σκωτοστετους πρωτα πιους τους νενεκους πολητικους ψυλα το κεφαλι και ντουφεκατετους στις εκλογες τους μπασταρδους κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω διαφωνω με την ορθογραφια [κατα το εγω φοραω καλσον] και για να σοβαρευτουμε: ο Ελληνας εκτονωνοταν παντα με τις εκλογες,εβριζε,μουντζωνε και μετα....τα κεφαλια μεσα και μοκο.Η δε ψηφος του κρινοταν η απο το θυμικο του η απο το συμφερον του.Αυτη τη φορα ας ψηφισει για τα παιδια του, εαν δεν εχει ας σκεφτει τι πατριδα θα παραδωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σοβαρα κωνσταντίνε αναρτας κειμενο του κουρδιστο πορτοκαλι
    Ριχνω πολυ γελιο με τα ιστολογια μετα το καλοκαιρι των αγανακτισμένων.
    Ειλικρινα τα ιστολογια έχουν κανει μεγαλυτερο κακο απο οτι καλό.
    Για ενα κλικ και μια επισκεψη δεν λενε την αληθεια στο κοσμο και το φανατιζουν αναιτια και ασκοπα.
    Ο ελληνικος λαος αξιζει αυτα που παθαινει γιατι επι χρονια ειχε βολευτει στην ιδεα του δανεικου και του βολεματος και τώρα νομιζει πως κανοντας σταση πληρωμων θα ευημερήσει.
    του ελληνα του φταιει το μνημονιο αλλα οχι το φορολογικο συστημα που γονατιζει τις επιχειρησεις και τιμωρει οποιον έχει περιουσία με φορους υπερογκους ενω παραλληλα προβλεπει την υπαρξη αφορολογητου.Δηλαδη αυτος που δουλευει και προσπαθει πληρωνει το κοπριτη τεμπελχανα που φροντιζει να μην δουλεψει για να μην ξεπερασει το αφορολογητο.
    Ο Ελληνας ειναι τοσο μαλακας που ακουει αυτους που ουρλιάζουν εναντιον του μνημονιου αλλα δεν ακουν αυτους που τους λενε οτι για να φυγουμε απο το μνημονιο πρεπει επιτελους να κανουμε τις αναθεματισματισμένες τις μεταρρυθμισεις να προχωρησουμε τις στρατηγικες ιδιωτικοποιησεις εκει που εχομε ζημια και να κρατήσουμε κρατικες οσες ειναι πραγματικα και οχι πλασματικά κερδοφόρες.
    Αυτά και πολλα ειναι μονο λιγα που λεει οτι μπορει να κανει ο Σαμαράς και αντι να το στηριξουν ολοι πιεζοντας τον να τα κάνει αρχιζουν τις μαλακίες και τους αγωνες του κωλου.
    Μαλακες ελληνες θελετε να βγαλετε λεφτα δουλευοντας οι θελετε να τρεχετε σαν τα ζομπι σε στημενες διαδηλωσεις;
    Το 2009 κανατε την πρωτη μαλακια το 2010 την δεύτερη τώρα ερχεται η τριτη φορα να την κάνετε. Το βαρελι δεν εχει πατο οσο δεν καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα τις ελλαδος ειστε εσείς και τα μυαλά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ χαμηλο λαικιστικο & παλιοκομματικο το επιπεδο νοησης του αρθρογραφου..και σαφως υπονομευτικο..
    αλλα any way..
    στην συγκεκριμενη ΙΣΤΟΡΙΚΗ στιγμη
    χρειαζομαστε μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ρε γαμοτο ..
    σε αλλες ποιο "χαλαρες" εποχες ναι & στην
    8 & 18κομματικη βουλη γιατι οχι..ισα-ισα που υποδειλωνει τον πλουραλισμο & την εκπροσωπιση...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ετσι μας θελουν οι "αγορες"..γιατι το διαιρεί & βασίλευε αποδυναμώνει την οποιαδηποτε ενιαία πίεση..μαλιστα απεναντι στον ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ του ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ο ΚΚ πριν "σπασει την τζαμαρια" ειχε δειξει και τον δρομο.
    Ρωσια,Κινα,ΑΟΖ.
    αλλα και για το ΕΝΟΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ πρoσωπικο υποψιαζομαι πως ειναι το "παιχνιδι" της ζωης τους συγκροτώντας μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ανταξια του eurocap ..και αυτην την φορα με τον δυσκολοτερο αντιπαλο του πλανητη το Παγκοσμιο Χρηματηστηριακο & Χρηματοπιστωτικο συστημα του Φιλελευθερου Καπιταλισμου..που πειρε και τα σωβρακα τις ανθρωπινης αξιοπρεπειας..αντικαθιστοντας την με ευημερευοντα νουμερα στο Χρηματοικονομικο ταμπλο του p/c.
    Χρειαζομαστε μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ σαν μια γροθια
    &
    με ολες τις δυναμεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ανώνυμο 11:16 μ.μ.: Δεν ξέρω αν σχολιάζεις εμένα ή το Κουρδιστό Πορτοκάλι. Εγώ δεν διαφωνώ σε όσα λές. Ίσως όμως, εάν ο Σαμαράς δεν υπέγραφε επικαλούμενος θανατηφόρο overdose. Κατά τα λοιπά, εδώ αναδημοσιεύονται κείμενα από όλους τους χώρους, και πολλές φορές με αντίθετες απόψεις, επειδή πιστεύω πως η αντίθεση και ο αντίλογος μπορούν να "γεννήσουν". Και αυτό γίνεται ακόμη και εάν διαφωνώ προσωπικά με κείμενα που αναρτώ. Επειδή εγώ διαφωνώ δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνουν αντικείμενο συζήτησης ή σκέψης. Κατά τα λοιπά, σε ευχαριστώ για την κριτική σου, επειδή με βοηθάς να γίνω καλύτερος. Και σου υπόσχομαι πως θα γίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω παλι θα ηθελα να πω , οτι οσο υπαρχουν πολιτες που διαβαζουν και μαλιστα προσπαθουν να αναλυσουν - απαντησουν τετοια αρθρα , δεν υπαρχει σωτηρια .
    Διαβασω το παρον ιστολογιο για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο τις αρχες του .
    Αν μη τι αλλο σεβασμο .
    Η κοινοβουλευτικη συμμορια ειναι ΝΕΚΡΗ . Οτι και να κανουν ειναι απλα θεμα χρονου που θα οδηγουνται κατα κοπαδια στις κρεμαλες .
    Καραμανλης , Μπακογιανη , Σαμαρας και λοιπα κατακαθια δεν εχουν πλεον θεση στην Ελλαδα .
    Αλλα και ουτε κανενα απο τα δεκαδες μαντρια που φυτρωνουν σαν μανιταρια , για να λυσουν το ενα και μοναδικο προβλημα . Την Ολιγαρχικη σαπιλα .
    Αφου ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παραδεχεται οτι αυτο το Αγγλοσαξονικο κοινοβουλευτικο εκτρωμα δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με την Δημοκρατια .

    Υ.Γ Δεν πιστευω σε δημοκρατια διοτι οι πολιτες δεν ειναι πολιτες Εθνους , αλλα λαος-κοπαδι .
    Οι ασχετοι κοπαδιασμενοι σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μπορουν να εκλεξουν ΑΡΙΣΤΑ .
    Οταν δεν ψηφιζαν , το Εθνος ευημερουσε . Απο το '74 που οι πολιτικα ΑΣΧΕΤΟΙ ψηφιζαν ...γνωστα τα χαλια και η καταντια .
    Ουτε χουντικος ειμαι .Αλλα τα γεγονοτα αυτο ακριβως μου λενε .
    Ουτε πιστευω οτι το '67 καταργηθηκε η δημοκρατια . Τα ιδια χαλια ειχε το Εθνος πριν . Ξενοι χαραζαν την πορεια των προβατων , οπως και τωρα . Και η λυσι δοθηκε οταν πεταξαν εξω απο την βουλη τα ρεμαλια .
    Αν ειχαν δικιο η οχι , το αποτελεσμα το ξερουμε . ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .
    Και ψωμι ειχαμε και ελευθερια (λογω οικονομικης ευημεριας και ασφαλειας ) και ΠΑΙΔΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ανωνυμος 11:16 ειμαι κωνσταντινε
    Άκου Κωνσταντίνε επειδή έχω μια πολύ άσχημη αντίληψη για τον ελληνικό λαο τον οποιο τον θεωρω πλέον ως το χειρότερο λαο του κόσμου θα σε παρακαλούσα να εισαι πιο προσεκτικος στις αναρτήσεις σου
    Η αναρτηση λοιπόν επρεπε να έχει ως εξης δευτερο κομμα ο σαμαράς και σε υποτιτλο μέσα στο κείμενο συμφωνα με το κουρδιστο πορτοκάλι.
    Επίσης πρεπει να λαβεις ως διαχειριστης μια θεση που να ειναι καθαρά μη αντιμνημονιακη και μη μνημονιακή
    Και στο γραφω αυτο γιατι τα ιστολογια έχουν βλαψει σε μεγαλο βαθμο τον δημόσιο διάλογο και δεν βοηθούν καθόλου.
    Το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι ως ενα πολυ αναγνωρισιμο ιστολόγιο να προκαλεσεις μια συζητηση μεταξύ των αντιμνημονιακών και των μνημονιακών π.χ. ζήτα ανοιχτά από τον Καμμένο η οποιον άλλο αντιμνημονιακο δηθεν και απο όποιον φιλομνημονιακό μεσα σε 400-500 λέξεις να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις οι απαντήσεις

    1) Πως φτάσαμε έως εδώ;
    2) Ποιος ο ασφαλής δρόμος εξόδου από την κρίση; (με έμφαση στο ασφαλής)
    3) Ποια είναι και θα είναι η γεωπολιτική θέση καθ αυτόν της Ελλάδα στην περιοχή και στον κόσμο;

    Πρωτος πρωτος στο λεω θα ανταποκριθεί ο Αδωνις Γεωργίαδης
    Ο μονος που παροτι μεγαλο λαμογιο και μπουμπουκος μεσημεριανάς εχει τα ουμπαλα να εκφραζει τις ίδιες απόψεις που εξέφραζε ως βουλευτης και υπουργός τώρα που ειναι υποψηφιος με την νδ και απλος πολιτης. οχι βουλευτης σαν τον πανούλη τον καμμένο.
    Εισαι μεγαλο ιστολογιο κανε αυτο που σου λέω αν θές
    Κανε την πρόσκληση σε παραγωγικους φορείς κομματα μικρα και μεγάλα σε βουλευτες σε υποψηφιους βουλευτες και δεν θα χάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μολις ειδα το video που εχεις ανεβασει κατω κατω με τιτλο "διαιρει και βασιλευε".Συστηνω σε ολους ν αφιερωσουν λιγο χρονο να το δουν ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, για να καταλαβουν πως ποδηγετειται ο λαος [οι μαζες, οπως αναφερουν τα επιστημονικα εγχειριδια].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι φανερό πως ο Αντώνης Σαμαράς κορόιδεψε αυτούς που τον ανέδειξαν με την άμεση ψήφο τους στην αρχηγία.

    Τελικά ο Σαμαράς αποδεικνύεται ολίγιστος.

    ( …O Αντώνης Σαμαράς έλαβε σαφή εντολή από την βάση της Νέας Δημοκρατίας να πετάξει έξω από την Παράταξη τούς δολοπλόκους των Βυζαντινών χαμαιτυπείων, τα αδέσποτα απομεινάρια -καιροσκόπους τού Μητσοτακό-Ντορά-κισμού, τούς διεφθαρμένους, τα παράσιτα, τούς κοπρίτες και τούς άχρηστους μανδαρίνους πού την έχουν καταστρέψει. Οι οποίοι συνεχίζουν να ακολουθούν την προσφιλή τους τακτική της αλαζονείας, του ευτελισμού, της δοκησισοφίας, της απαξιώσεως, της προσβολής, της ιδιοτέλειας και του χυδαίου εγωισμού και προς τη Βάση αλλά και τα στελέχη Της Παρατάξεως…)

    Μέσα από ένα κρεσέντο ανακολουθίας ο αρχηγός της ΝΔ κατάφερε να κάνει πιο δυστυχισμένους τους οπαδούς του κόμματος της Συγγρού οι οποίοι στα πρόθυρα της κατάθλιψης προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις του.

    Ο Αντωνάκης , έχοντας στο πλευρό του ανόητους συμβούλους, εμπαθείς και οπαδοδιώκτες, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τη χειρότερη κατάσταση που γνώρισε ο τόπος μετά την μεταπολίτευση.

    Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει την εντύπωση ενός σπουδαρχίδη που δεν έχει ένα σοβαρό άνθρωπο στο πλευρό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα κείμενα της κουρδιστής μπαρούφας που θέλει να λέγεται ιστολόγιο και του φερόμενου ως επικεφαλής της, κου. Βασίλη Μπόνιου βρίθουν ανακριβειών και ψεμάτων, στο βαθμό της εσκεμμένης παραπλάνησης των αναγνωστών. Δυστυχώς το συγκεκριμένο "ιστολόγιο" κερδίζει άξια τον τίτλο "καφενές του διαδικτύου", που όπως και στον πραγματικό καφενέ εκτός από πρέφα - που λόγω διαδικτύου δε δύναται να υφίσταται - ακούγονται "πολιτικές (τι;;;;;;;;) αναλύσεις (εδώ γελάνε) υψηλού (εδώ πεθαίνουν από τα γέλια)"... Ο κος. Μπόνιος, νυν "αγανακτισμένος" και κατήγορος του σάπιου πολιτικού συστήματος, μέχρι πριν από 6 μήνες εξήρε την "πολιτική προσωπικότητα και το σθένος" του ψυχολογικά ανεπαρκή 60χρονου μαμάκια που πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ο οποίος έγινε Πρωθυπουργός με το σύνθημα "Λεφτά Υπάρχουν"... Μάλιστα δε υπήρξε και απολογητής του Κάπελα της Παροικιάς, ο οποίος στήριξε την όποια πολιτική του παρουσία στο γεγονός ότι τα καλοκαίρια στην Πάρο κουβαλούσε τα κουπιά του μαμάκια...! Οπότε καταλαβαίνετε την πολιτική ωριμότητα του ανδρός!
    Βέβαια δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει κανείς την ανελέητη πολεμική στον Κ.Κ., ιδιαίτερα μετά τα Δεκεμβριανά του 2008!
    Συμπέρασμα: Ό,τι γράφεται και ακούγεται από την κουρδιστή μπαρούφα είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι είναι χονδροειδή ΨΕΥΔΗ!

    Με εκτίμηση,
    Πλούταρχος Λευκαδίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πρέπει να μπει στη Βουλή κανένας από τα πρόσωπα που περιλαμβάνει η παρακάτω λίστα ...
    Κανένας από τους παρακάτω κολεγιόπαιδες.

    Γιώργος Παπανδρέου. Αντώνης Σαμαράς. Κυριάκος Μητσοτάκης. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σωτήρης Χατζηγάκης. Πέτρος Δούκας. Μιχάλης Λιάπης. Νίκος Δένδιας. Νίκος Μπίστης. Μάκης Βορίδης. Σταύρος Λαμπρινίδης. Χρήστος Δήμας ... και όσοι άλλοι τυχόν εμφανιστούν στις προσεχείς εκλογές ...

    Όσοι άλλοι πάρουν κάποιο "χρίσμα", είτε από την αμερικανική είτε από τη γερμανική πρεσβεία ...

    -------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S64tQIU7QDg#!

    fnous-ΕΑΜ β'- Οι εκλογές της υπέρβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν πρέπει να ξαναμπεί στη Βουλή κανένα από τα "ανθρωπολύματα", που υπήρξαν συμμαθητές του.
    Δεν πρέπει να ξαναμπεί στη Βουλή κανένα από τα χαφιεδοκόμματα, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε "χαβούζα" ...
    Κανένα από τα κόμματα των συμμαθητών, φίλων και εργοδοτών του Νίκου Δήμου.

    Δεν πρέπει να μπει στη Βουλή ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ και αν είναι δυνατόν ούτε και το ΚΚΕ της κολεγιομάνας Παπαρήγα με τους επαγγελματίες ψηφοφόρους.

    ----------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S64tQIU7QDg#!

    fnous-ΕΑΜ β'- Οι εκλογές της υπέρβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ στην ΟΥΤΟΠΟΙΑ.?
    Να μοιραστω εναν απλο συλλογισμό..
    λενε πως μονον μια "ΤΡΕΛΑ" μπορεί
    να τα βάλει με το "ΘΕΡΙΟ"..
    Αλλα
    Οταν βρεθείς σε κάποιο γκρεμό,αδιέξοδο τι κάνεις ?
    Κανεις ΟΠΙΣΘΕΝ παρα-para.. πολυ προσεκτικά ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ..
    (εστω με τις απώλειες που εχεις υποστει)
    μεχρι εκει που "ΕΙΔΕΣ" την "ΑΛΛΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ..."
    και εγω θυμαμαι πως την "ειδα" καπου εκει..
    πριν ο Κ.Κ.
    ...και ο νοών-νοητο
    και ο Καμενος οπως & Αρκετοι ακομη ειναι πολυ ΧΡΗΣΙΜΟΙ σε αυτην την "ΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ"
    που σαφως εχει επιδυνομενα δεδομενα & χωρις περιθώρια ανοχης απο τον κοσμο..που δεν δικαιολογεί τα "πείσματα"
    Τουλαχιστον μεχρι να οριμασουν σχηματα & ιδεες που η εφαρμογη τους δεν θα μας οδηγησουν σε ΜΗ διαχειρισιμες.. καταστασεις.
    που νομιζω που σαφως μας ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ.
    ..ΠΡΟΣΟΧΗ στους "εισαγομενους" ψηφοφορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχα παιδια πρεπει να γελαμε με αυτους πλεον
    ψηλα το καφαλι οχι αυτοκτονιες
    και το πατε καλα με τις εκλογες
    ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]