Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εφημερίδα Türkiye: "H Εργκένεκον θα δολοφονήσει τον Ερντογάν"

Για την ύπαρξη ομάδας της παρακρατικής οργάνωσης Εργκένεκον που σχεδιάζει τη δολοφονία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει αναφορά η τουρκική εφημερίδα Türkiye.


H εφημερίδα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αναφέρει πως μέλος της οργάνωσης έχει στείλει επιστολή σε εισαγγελέα που καταγγέλλει πως «κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αντιόχεια μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην περιοχή, μια ομάδα 15 ατόμων ήταν έτοιμη να τον δολοφονήσει. Το σχέδιο δεν εκτελέστηκε, όμως η ομάδα των 15 ατόμων είναι σε ετοιμότητα για να δολοφονήσει τον Τούρκο πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η εντολή της δολοφονίας του Tούρκου πρωθυπουργού έχει δοθεί από ηγετικό στέλεχος της Εργκένεκον πoυ μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί και για την πραγματοποίηση του σχεδίου όλοι περιμένουν τις κατάλληλες συνθήκες.

Η τουρκική εφημερίδα δεν αναφέρει αν η καταγγελία θεωρείται αξιόπιστη από τις τουρκικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν στην Αντιόχεια δεν εκτελέστηκε λόγω αμφιβολίας της επιτυχίας του καθώς οι τουρκικές αστυνομικές αρχές στην περιοχή είχαν λάβει σημαντικά μέτρα ασφάλειας που εμπόδιζαν οποιαδήποτε κίνηση.


Πηγή: On Alert 


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]