Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το λιντσάρισμα της διαπλοκής…


Του Θεόφιλου Αιγινήτη

Ξεσηκώθηκε η διαπλοκή να λιντσάρει τον Πάνο Καμμένο.

Διέρρηξαν τα ιμάτιά τους τα αμαρτωλά διαπλεκόμενα δημοσιογραφικά συγκροτήματα που βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στον Καμμένο. Τον σημερινό δήμαρχο όταν ήταν υπουργός και υφυπουργός επί ΠΑΣΟΚ τον είχαν υπό την προστασία τους και από άσημο και ανύπαρκτο τον έκαναν διάσημο και υπαρκτό προς όφελός τους.

Με την ατάκα που πέταξε ο Καμμένος περί λιντσαρίσματος σε μερικούς δικούς του, κάποιος την κατέγραψε στο κινητό του και πούλησε το βίντεο στα προαναφερθέντα συγκροτήματα για να τα οικονομήσει. Αυτά άρπαξαν την ευκαιρία και βούιξαν τα ΜΜΕ που εξουσιάζουν για να χτυπήσουν τον Καμμένο γιατί ένιωσαν τον άμεσο κίνδυνο του δικού τους λιντσαρίσματος.

Πάνο, αν φιλοδοξείς να κυβερνήσεις τη χώρα πρέπει να μάθεις να μην πετάς τέτοιου είδους επικίνδυνα συνθήματα και να φυλάγεσαι από τις φάκες .

Τα πολιτικά τρωκτικά τόσα χρόνια τις έχουν μάθει και φυλάγονται.

Ο σκοπός των διαπλεκομένων συμφερόντων είναι να υπονομεύσουν και να απομονώσουν τον Πάνο Καμμένο, για να αρπάξουν τους ψηφοφόρους του και να τους οδηγήσουν σ’ αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Δεν τους νοιάζει εάν φάει καμιά σβουριχτή ο Πάχτας, αλλά να μη ξεσηκωθεί ο κόσμος και φάνε αυτοί όσες περισσέψουν.

Ο κύριος Πάχτας όσο ήτανε υφυπουργός οικονομίας επί Σημίτη υπέγραψε το 2004 σκανδαλώδη τροπολογία για την επέκταση του ξενοδοχείου “Πόρτο Καρράς”, τόσο προκλητικά σκανδαλώδη, που δεν το άντεξε ούτε ο Σημίτης μέσα στα τόσα σκάνδαλα που συνέβαιναν γύρω του από την εποχή εκείνη και τον απέλυσε.

Ο ίδιος άνθρωπος υπέγραψε και δεύτερη, την ¨τροπολογία Ελληνικός χρυσός” που πουλούσε τα μεταλλεία Κασσάνδρας στους Μπόμπολα και Κούτρα καταπατώντας ελληνικούς και διεθνής νόμους και βρεθήκαμε υπόλογοι στο διεθνές δικαστήριο.

Απ’ ότι θυμάμαι αγόρασε το πρωί το Δημόσιο “τη Χρυσός ΑΕ” από τους τότε ιδιοκτήτες του και το απόγευμα την πούλησε στον Μπόμπολα με τα ίδια λεφτά και σε ένα μήνα η μετοχές της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 250 % και χωρίς να πληρωθούν φόροι μεταβιβάσεως κλπ.

Βγαίνανε αναλύσεις που λέγανε πως το νερό που πίνουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι μολυσμένο με το επικίνδυνο δηλητήριο αρσενικό και ο κύριος αυτός καθησύχαζε τους δημότες του πως το νερό είναι καθαρό και όταν το πράμα άρχισε να γίνεται εφιαλτικό, τους παρότρυνε πως καλό είναι να πίνουν εμφιαλωμένο νερό.

Ο Πάχτας είναι προϊόν απόσταξης της εξειδικευμένης πασοκικής βιομηχανίας “οινο-πνεύματος” με την οποία μέθαγαν τον αφελή λαό που πίστεψε το σύνθημα ”το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση κι ο λαός στην εξουσία”.

Ο Πάχτας είναι μία από τις περιστερές του συστήματος ΠΑΣΟΚ που βγήκανε λευκές με τις διαγραφές και τα συγχωροχάρτια που μοίραζαν αφειδώς οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής. Γνωστή η ρήση πως κόρακας δε βγάζει κοράκου μάτι.

Τώρα μετά από 30 τόσα χρόνια ο λαός βλέπει, ίσως και να μη βλέπει, πόσο παραπλανήθηκε από επιτήδειους απατεώνες και κατάντησε εδώ που βρίσκεται σήμερα. Αλλά φοβάμαι πως μάλλον έχει εθιστεί στην απάτη, πιστεύει στις υποσχέσεις και είναι έτοιμος να ψηφίσει πάλι ελπίδες χωρίς αντίκρισμα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]