Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί πριν από τη συμπλοκή»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ομολογία αυτόπτη μάρτυρα ότι η ομάδα ΔΙΑΣ βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του Παναγιώτη Φύσσα, πριν συμβεί το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι. Διαψεύδει η αστυνομία

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ομολογία αυτόπτη μάρτυρα ότι η ομάδα ΔΙΑΣ βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, πριν συμβεί το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στο σημείο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, έφαγε άγριο ξύλο ένας από τους φίλους του Παύλου, ο οποίος ζήτησε από τα κορίτσια να φύγουν γιατί μπορεί να γινόταν φασαρία.

Επίσης, η σύζυγος του μάρτυρα ρώτησε τον Παύλο, πριν το μοιραίο συμβάν, αν «τσακώνονται για τα ποδοσφαιρικά» και εκείνος απάντησε:  
«Όχι κυρία, είναι της Χρυσής Αυγής».
«Ήταν περί τα τριάντα άτομα, οι περισσότεροι ντυνόντουσαν από το ίδιο μαγαζί, με μαύρες μπλούζες και παντελόνια παραλλαγής. Λειτουργούσαν σαν να μην υπήρχε αστυνομία. Δεν τους έδιναν καμία σημασία»
ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.
Ωστόσο, από την πλευρά της η αστυνομία, δια του εκπροσώπου Τύπου Χρήστου Παρθένη, διαψεύδει ότι η αστυνομία ήταν στο σημείο πριν την αιματηρή συμπλοκή. Επιμένει μάλιστα στην εκδοχή ότι οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο μετά τη δολοφονική επίθεση.


Πηγή: Βόρεια


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]