Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανοί βουλευτές ζητούν η Ελλάδα να παραιτηθεί από την Προεδρία της ΕΕ



Εκτιμούν ότι θα κοστίσει στην Ελλάδα περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ 

Ελάτε τώρα, κύριοι του Bundestag... Σοβαρά και μεταξύ μας. Κόπτεστε τόσο πολύ για τον κρατικό κορβανά της Ελλάδας ή θέλετε τη χώρα αυτή έξω από την προεδρία, για να της κάνετε στο μεταξύ αυτά που κάποιοι πολιτικοί αναλυτές, Ευρωπαίοι σαν εσάς, υποψιάζονται;

Την παραίτηση της Ελλάδας από την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, την οποία θα αναλάβει την 1η Ιανουαρίου του 2014, ζητούν δύο Γερμανοί βουλευτές των κυβερνώντων κομμάτων, επικαλούμενοι το κόστος της διοργάνωσης.


"Η Ελλάδα θα όφειλε να παραιτηθεί από την προγραμματισμένη Προεδρία της για το 2014", δηλώνουν οι δύο βουλευτές του CDU και του FDP, με το επιχείρημα ότι η Προεδρία των έξι μηνών θα κοστίσει στην Ελλάδα περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κλάους- Πέτερ Βιλς από τους Χριστιανοδημοκράτες δηλώνει στην Bild ότι "η Ελλάδα θα έπρεπε να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναβάλει την Προεδρία στο Συμβούλιο, διαφορετικά στο τέλος θα (χρειαστεί) να υπάρξει κι άλλο πακέτο βοήθειας γι' αυτό τον λόγο", ενώ ο συνάδελφός του από τους Φιλελεύθερους Φρανκ Σέφλερ τονίζει ότι "η Ελλάδα θα έπρεπε οικειοθελώς να παραιτηθεί από την Προεδρία".

Πηγή: News.gr



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το γέλιο της Αρκούδας. Φοβούνται Κυβερνηση Ελληνική μα Χρυσή Αυγή. Για αυτό καλέσαν Σαμαρά(αυτός πήγε πρώτος) και Τσίπρα(αυτός πήγε μετά) στην ΕΕ για να δούνε πώς θα οργανώσουν την συγκυβέρνηση ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ) και ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΏΝ(ΣΥΡΙΖΑ). Τι νομίζουν κουτοχορτο τρώνε οι Ελληνες ψηφοφοροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]