Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το «τυχαίο γεγονός» που έγινε για να μας χωρίσουν πάλι…

Η φωτογραφία είναι του Δημήτρη Ζωγράφου
Ακόμη ένας νεκρός. Αυτή τη φορά ο θάνατος ήρθε μέσα από το αδιανόητο μίσος που τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη σπουδή έσπειραν οι «ταγοί». 
Ένας θάνατος που όλοι περιμέναμε και όλοι τον απευχόταν. 
Ένας θάνατος που από μερικούς είχε προαναγγελθεί πως θα συμβεί για να φέρει την πόλωση, την όξυνση, την διχόνοια και (οι σχεδιαστές του ελπίζουν) την εμφύλια σύγκρουση. 
Ένας θάνατος που συνέβη σε μία κρίσιμη χρονική καμπή, όπως έγινε και με τα θύματα της Marfin.

Η συνταγή είναι πάγια και χρησιμοποιείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, όπου οι κυβερνήσεις καταπατούν τους λαούς ή όπου μυστικές υπηρεσίες ετοιμάζουν αλλαγές προσώπων (και όχι πραγμάτων). Ένας νεκρός ή και περισσότεροι αν χρειαστεί, για να ξεχυθεί η οργή των πολιτών, για να παρεισφρύσουν οι "ειδικοί" των ταραχών, για να χυθεί αίμα και να απλωθεί μίσος και διχόνοια. Έτσι κυβερνούσαν από πάντα οι δυνάστες και η συνταγή τους αυτή πολύ λίγες φορές δεν τους απέδωσε καρπούς.

Δεν μας αξίζει η διχόνοια, αδέλφια. Δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε ο ένας απέναντι στον άλλο. Δεν μας αξίζει να γίνουμε (και πάλι) υπηρέτες και εκτελεστικά όργανα εκείνων που θέλουν να μας καταστρέψουν.

Η ιστορία θα έπρεπε να διδάσκει. Τουλάχιστον όσους την έχουν διαβάσει, αφού η Ελλάδα έχει πληρώσει ακριβά και με πολύ αίμα, την διχόνοια και το μίσος αδελφού προς αδελφό. Και μέσα από το μίσος, μέσα από τον όλεθρο, οι επιτήδειοι συνεχίζουν να κάνουν τις βρώμικες δουλειές τους, αλλά πάνω απ’ όλα ξεπλένονται από τα εγκλήματά τους.

Δεν μας αξίζει να είμαστε χώρια, γιατί αυτό θέλουν τα δουλικά εκείνων που βάλθηκαν να μας σώσουν αρπάζοντας όλα όσα έχουμε, όλα όσα φτιάξαμε.

Αφού το σάπιο σύστημα γέννησε και γαλούχησε δύο άκρα, αφού δημιούργησε στο καθένα από αυτά την κρίσιμη μάζα που θα μπορούσε να δημιουργήσει έκρηξη, τοποθέτησε το «τυχαίο γεγονός» και περιμένει τα αποτελέσματα. Σειρά θα πάρουν οι περισπούδαστοι τελάληδες, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, για να γίνει η έκρηξη που θα καταστρέψει τους πολίτες, θα βυθίσει στο τέλμα τη χώρα και θα διασώσει εκείνους που εμπνεύστηκαν όλη αυτή την καταστροφή.

Δεν πρέπει να ψάχνουμε για ενόχους που βρίσκονται ανάμεσά μας.
Οι ένοχοι βρίσκονται απέναντί μας και κρυφογελούν όποτε μας κοιτάζουν, όποτε μας μιλάνε, όποτε βροντοφωνάζουν πως μας νοιάζονται και πως θα μας σώσουν.

Σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, τις ημέρες αυτές που οι δωσίλογοι γίνανε (και πάλι) αφέντες, όλοι εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ιδιαίτερα προσεκτικοί, μάλιστα, αφού η πατρίδα πονάει και γεννάει κάτι νέο. Στο χέρι μας είναι αυτή η γέννα να φέρει κάτι όμορφο, κάτι ποθητό, κάτι που δεν θα έχει καμία σχέση με το σκοτάδι που μέχρι και σήμερα διαφεντεύει την χώρα. Στο χέρι μας είναι αυτή η γέννα να μην φέρει κάποιο τέρας...

Τώρα, που το θηρίο ξεσκεπάζεται, τώρα που νιώθει πως έρχεται το τέλος του, τώρα θα γίνει πιο σκληρό, πιο αδυσώπητο, πιο επικίνδυνο, για όλους μας.
Κι αν δεν μπορέσει να σωθεί με αυτόν τον νεκρό, τότε θα φτιάξει ένα άλλο, μεγαλύτερο, "τυχαίο γεγονός" για να ξαναχτυπήσει και να βγει κι άλλο αίμα…

Προσοχή χρειάζεται απ’ όλους μας.

Ετούτα τα σκύβαλα που φωνασκούν για να φανούν ισχυρά, καμία εξουσία δεν έχουν και δεν πρέπει να αποκτήσουν στα όσα έρχονται. Κανείς μας δεν πρέπει να τους ακολουθήσει στον δρόμο της ατίμωσης και της ντροπής...

Όσο αυτοί χτυπάνε, τόσο χάνουν, τόσο ξεσκεπάζονται, τόσο και φαίνεται το έργο που ανέλαβαν να κάνουν εις βάρος όλων μας, εις βάρος της πατρίδας μας.

Ακόμη κι αν αποφασίσουν και για άλλα «τυχαία γεγονότα» για να βυθίσουν αυτή τη χώρα στην μέγιστη οδύνη, εμείς όλοι θα πρέπει να παραμείνουμε μαζί.

Αυτοί θέλουν να μας καταστρέψουν. Αν ακολουθήσουμε τα κελεύσματά τους, τότε θα υπογράψουμε σιωπηλά την θανατική μας καταδίκη.

Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις εκτός από το να είμαστε ενωμένοι κι όλοι μαζί να βάλουμε μπροστά τον τρόπο για να σωθούμε όλοι, ή από το να είμαστε απέναντι και να γίνουμε εμείς οι δολοφόνοι της πατρίδας.

Αυτοί κάνουν σχέδια, αλλά εμείς θα αποφασίσουμε τι θα συμβεί…
Αυτοί κινούν νήματα μέσα από τα σκοτεινά τους γραφεία κι εμείς αποφασίζουμε αν θα επιτύχουν στο δόλιο έργο τους, που δεν είναι άλλο από αυτό της καταστροφής μας.
Αυτοί ποντάρουν στην οργή μας, εμείς πρέπει να προτάξουμε την λογική μας.

Η ευθύνη για το αύριο είναι δική μας… Κανενός άλλου.

Αν ενωθούμε θα βγούμε νικητές, αν διχαστούμε (όπως θέλουν) θα χάσουμε τα πάντα.

Ας γυρίσουμε την πλάτη στα δόλια κελεύσματά τους, ας φύγουμε από τους σκοτεινούς δρόμους που θέλουν να μας οδηγήσουν και ας πάρουμε τον δρόμο που οδηγεί στην ελευθερία μας και όχι στην υποδούλωσή μας...

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που τόσο άδικα έφυγε από ανάμεσά μας. Και την συγνώμη όλων μας, που δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε αυτό το κακό πριν να συμβεί...



Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. Κωνσταντίνε τα σέβη μου...
    Νάσαι καλά που πρυτανεύει η λογική ....
    Νάξερες πόσοι είμαστε που σκεφτόμαστε έτσι (από όλες τις λεγόμενες παρατάξεις και κόματα και ομάδες κλπ)...
    Αλλά φεύ τα αργυρώνητα ΜΜΕ με τους λακέδς δημοσιοκάφρους στο όνομα της κονόμας και της τηλεθέασης χαχολιάζουν τη κοινωνία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ένα γεγονός που κατασκεύασαν για να τραβήξουν την προσοχή από τις μαζικές κινητοποιήσεις εναντίον της πολιτικής τους. "Από το να στρέφονται εναντίον μας, ας σκοτωθούν μεταξύ τους", η λογική των καφροκυβερνώντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άριστος και ισσοροπημένος. Δεν σου γράφω συχνά, παλεύω με το χρόνο και τα πιτσιρίκια μου . Μπράβο ρε Κωνσταντίνε. Καμμιά φορά με συγκινείς όταν ταιριάζουν οι συνθήκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα μόνο τυχαίο δέν είναι κατά τή γνώμη μου τό συμβάν. Προετοιμάζει τίς συνθήκες ενός εμφυλίου καί ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ. Γιατί; Διότι είναι πολύς ό ορυκτός πλούτος γιά νά επιτρέψουν νά τόν εκμεταλλευτεί ό δυσκολοκυβέρνητος Έλληνας καί νά ανασάνει εμπόδιο στάην κυριαρχία τους στήν ΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Θά στήσουν τό σκηνικό σάν τή Συριά αρχικά . Όμως τό 2013 δέν είναι 1946-49. Πού τότε όντως ήταν μιά αδερφοσφαγή. Τώρα θά έχει τά χαρακτηριστικά θρησκευτικού πολέμου εντός τής ελληνικής επικράτειας εναντίον τού γηγενούς έθνους από νεοεισαχθέντες μουσουλμάνους νεαρής ηλικίας εποίκους. ΄Καθώς έχει δρομολογηθεί ή δημογραφική κατάρρευση τών γηγενών Ελληνων. Καθώς έχει φορολογικά θεσμοθετηθεί ή διώξη τού θεσμού τής οικογένειας ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ Η ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ! Σέ ποιά άραγε χώρα τού κόσμου ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ = ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ; Ενώ ταυτόχρονα ή όποια ελληνική νεολαία όση δέν καταστρέφεται καί είναι προσοντούχος ωθείται στήν μετανάστευση! Άν όλα αυτά δέν στοχεύουν στή μειονοτοποίηση[μέσω τής γήρανσης τού πληθυσμού] καί τόν βιολογικό αφανισμό μας. Τότε τί σκοπό έχουν όλα αυτά . Εκτός τελικά από ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ; Αγαπητοί έν ανωνυμία συνομιλητές θά ήθελα τό σχόλιο μου νά γίνει ή σπίθα περαιτέρω προβληματισμού καί συζήτησης μας . Αγαπητέ Κωνσταντίνε συμφωνείς; ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα οδηγουν στην χαλαροτητα ,στον εκφοβισμο του απλου πολιτη.Να εξαθλιωθει,να ατιμασθει,να μην εχει καμια πρωτοβουλια,γνωμη,απαιτηση.Μας θελουν υποταγμενους καθολικα.Ετσι θα περασουν την παγκοσμιοποιηση τους και την δικτακτορια τους.Απο την αλλη εαν ξεσηκωθει ο κοσμος χωρις συγκεκριμενες επιδιωξεις δεν εχει καμια τυχη επιτυχιας...δυστυχως ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...η μονη μας επιλογη ειναι,βλεποντας και κανοντας,να ενεργουμε με συνεση και υπευθυνοτητα σε καθε προκληση και τα ματια και ταυτια στην τσιτα να ξερουμε τι παιζεται...ωστε να μην παρασυρομαστε σε αστοχες κινησεις,που θα επωφεληθουν οι γκανκστερς...υπομονη και επιμονη στην ενοτητα.

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλή οπτική γωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο φανατισμος εβλαψε τις χωρες που επεκρατησε, διδασκει η Ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωνσταντίνε όλα αυτά που λες ειναι λογικά και αυτονόητα αλλά εδώ στην Ελλάδα από χρόνια το αυτονόητο έχει καταντήσει αδιανόητο!Συμφωνώ σε όσα λες και προσθέτω και εγώ όπως ο φίλος (Ανώνυμος18 Σεπτεμβρίου 2013 - 6:07 μ.μ.) ότι αυτοί που σκεφτονται όπως εσύ ειναι οι περισσότεροι μόνο που από τον φόβο μην θεωρηθούν φασιστές(?) και αντιδραστικοί σιωπούν!..και κάπου εδώ ειναι το λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν πράγματα που ενοχλούν και προβληματίζουν κυρίως εκτός Ελλάδος. Σε ενδεχόμενες εκλογές με τα ποσοστά της Χρυσης Αυγής ενδέχεται να βγεί κυβέρνηση είτε αυτόνομη είτε συνεργασίας που να είαι αυτή μέσα. Αυτό φυσικά προβληματίζει έντονα την ΕΕ και προσπαθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβερνηση να αναπτρέψει την κατάσταση. Σκεφτονται οτι μετα απο την Ελλάδα και αλλα κράτης μέλη θα έχουν αντίστοιχη συμπεριφορά στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
    Εξ άλλου η λογική υπαγορεύει οτι εκ του μέρους δεν βγαζεις ασφαλη συμπεράσματα για το όλον. Εαν ένας Ελληνας είναι λαμόγιο τότε ολοι δεν είναι λαμόγια. Αλλα είπαμε το μαζι τα φάγαμε έχει πολλές εφαρμογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φάε σκατά μπάσταρδο χρυσαυγουλο

      Διαγραφή
    2. Σε ποιόν απευθύνεσαι νεαρέ; Έτσι σου έμαθαν να μιλάς; Έτσι σου έμαθαν να συνεννοείσαι; Έτσι σου έμαθαν να επικοινωνείς; Έτσι σου έμαθαν πως θα βρεις τον τρόπο να ζήσεις μαζί με άλλους, που θα ζητάς τον σεβασμό και την αποδοχή τους έστω και αν διαφωνούν μαζί σου; Σε ποιό παρακρατικό παραμάγαζο σου έμαθαν να υπάρχεις χωρίς να μπορείς να στηρίξεις αυτά που σε εκφράζουν; Αν τα επιχειρήματά σου είναι οι ύβρεις, τότε αποτελείς ύβρη για το ανθρώπινο είδος. Εάν η λογική σου περιφέρεται μεταξύ λεπτού και παχέως εντέρου, μάθε πως οδεύεις σε βόθρο. Και είναι κρίμα να καταλήξεις εκεί όπου σε προορίζουν οι μανιοκαταθλιπτικοί καθοδηγητές σου

      Διαγραφή
    3. Είναι πανεύκολο να μιλήσεις άσχημα πίσω απο μια οθόνη είναι για τους δειλούς αμα γινόταν μια συζήτηση προσώπο με πρόσωπο δεν υπήρχε περίπτωση να εκφραστεί έτσι

      Διαγραφή
  9. Τα αποβρασματα του φασιστικου δήθεν τόξου , ναι αυτών που μας σκλάβωσαν , πήραν εντολή .
    Ο Ελληνας δεν γόνατισε , δεν πίστεψε στα παραμύθια τους και η πολιτειακή ανωμαλία ειναι σε εξέλιξη .
    Δεν υπάρχει επιστροφή πλέον .
    Ολα τα αμόρφωτα φάσιστακια της κοινοβουλευτικής δικτατορίας προσπαθούν μετά μανίας να μας κάψουν με τους φίλους τους τους ισλαμοφασιστες .
    Ο Γολγοδας που μας ανάγκασαν να ανέβουμε , δεν μας συνετισε .
    Σχέδιο β λοιπόν .
    Μας Σταυρωνουν , πιστεύοντας οτι θα σβήσουν επιτέλους το γένος μας απο την ιστορία .
    Εμείς όμως θα Αναστηθουμε ,
    Καλή δύναμη σε όλους σας .
    Και όσοι ακόμη ενημερώνεστε (νομίζετε βεβαίως) απο τα κουτιά τους , σταματήστε αμέσως . Οπως θα πρέπει να σταματήσετε και να τους πληρώνεται , κόβοντας μπουκιες απο τα παιδιά σας και να κάνετε τα κουμάντα σας γιατί η λιμοκτονια ειναι το τελευταίο τους όπλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Syntagh klemeni apo brazilia....... gia psakste to.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απλά μαθηματικά είναι ! Κάποιοι έχουν βρει το μέγιστο κοινό διαιρέτη για το κόσμο ενώ ο κόσμος δεν έψαξε ποτέ να βρει το ελάχιστο κοινό πολλαπλάσιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]