Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας”

Λυπάμαι αφάνταστα για το θάνατο του 34χρονου μουσικού από το Κερατσίνι.  
Το παρακράτος, έκανε καλά τη δουλειά του.

Την ώρα που οι απεργιακές κινητοποιήσεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, την ώρα που σύσσωμος ο ελληνικός λαός από ένα ευρύ πολιτικό και κομματικό φάσμα κατεβαίνει στους δρόμους για να αντισταθεί στη λαίλαπα των απολύσεων και την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, κάποια “σαΐνια”, δίνουν βορά το σώμα ενός νέου ανθρώπου για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματά της.

Για το παρακράτος, ο Killah P. ήταν απλά ένας αριθμός. Δεν έλαβε κανείς υπόψη του τα όνειρα, τους στόχους, την ανάγκη του για ευτυχία, για επιτυχία, για αγάπη.

Ετούτες τις δύσκολες ώρες, συνιστώ μόνο ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Μην παίξετε το παιχνίδι τους. 
Μην χωριστείτε σε ομάδες, κομματικές ή μη. 
Μην πολεμήσετε μεταξύ σας. 
Ας μην χυθεί άλλο αίμα αθώων.

Ο εχθρός είναι ένας: Οι διεθνείς και οι εγχώριοι τοκογλύφοι. Εκεί πρέπει να εστιαζόμαστε.

Θυμηθείτε μόνο το απόφθεγμα του Ουίνστον Τσώρτσιλ και πορευθείτε ανάλογα:

“Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας”.
Aντίνοος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Μπράβο, Σωστά! Μην παίξετε το παιχνίδι τους του διχασμού. Ο Θεός βοηθός και ας αγωνιστούμε ειρινικά όπως οι απεργοί καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κουραστική αυτή η αφέλεια με την οποία αναπαράγονται "ρήσεις" για την αξία των Ελλήνων υπονοώντας ταυτόχρονα οργανωμένο σχέδιο ("αλλοίμονό μας αν...") για να παραμείνει η Ελλάδα στον πάτο. Νισάφι πια, καταφέραμε με αφορμή ένα θλιβερό συμβάν να γεννήσουμε καινούρια ρήση Κίσσινγκερ που αναπαράγεται παντού στο Ίντερνετ, έτσι για να ευλογάμε τα γένια μας και να νιώθουμε θύματα και πιόνια άλλων που αν μας άφηναν θα μεγαλουργούσαμε, θα... θα....

    Για την ιστορία: ο Τσώρτσιλ υπήρξε πράγματι φιλέλλην στο βαθμό που εξείρε την ανδρεία των Ελλήνων απέναντι στους γερμανούς, καταλήγοντας μάλιστα να δηλώσει πως στο εξής θα πρέπει να λέμε για κάποιον πως "πολεμάει σαν Έλληνας" ως συνώνυμο της ανδρείας.

    Αυτά τα "αλοίμονο μας αν οι Έλληνες...", τα "πρέπει να πλήξουμε τους Έλληνες..." και λοιπά γραφικά είναι ανυπόστατες αηδίες για να τονώνουν τα αισθήματά μας και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις, μεγαλομανίες και έχθρες.

    Ακόμα κι εσείς οι ανώνυμοι μπλογκερς είστε υπεύθυνοι με κάθε ανάρτηση, δεν αμφιβάλλω για τις καλές σας προθέσεις, προσέχετε όμως τι αναπαράγετε κάθε φορά, διαβάστε, ψάξτε γιατί αλλιώς χανόμαστε και δεν θα αποβάλουμε ποτέ το σύμπλεγμα της αδικημένης Ψωροκώσταινας που όλοι την επιβουλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα υπόλοιπα από το κείμενο τα διάβασες; Αν όχι, ρίξε μιά ματιά... Αν δεν σου αρέσουν, χειροκρότησε τους δολοφόνους σου

      Διαγραφή
    2. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε; Είμαι εναντίον των δολοφόνων, δεν σχολιάζω το κείμενο, σχολιάζω συγκεκριμένα τη ρήση που παρατίθεται στο τέλος κι επειδή συναντάται και αναπαράγεται όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό, λέω μόνο τα γεγονότα: ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ.

      Και το επισημαίνω αυτό για να σταματήσουμε επιτέλους να πλάθουμε "μύθους". Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες για κάτι τύπους σαν τον αποκάτω σχολιαστή που επειδή δεν θέλει να δεχτεί το ψευδές της δήλωσης με καταχώρισε στους "χάσιμο χρόνου".

      Διαγραφή
  3. Εφόσον λέει οτι ο Τσωρτσιλ ήταν φιλέλληνας και οτι δεν υπάρχει σχέδιο Εθνοκτονιας , χάσιμο χρόνου ειναι και φυσικά ΑΓΧΘΟΣ Αρουρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μύθος και αυτά που είπαν για τους ήρωες Ελληνες οι Γερμανοί ; Μύθος και τα λόγια του Στάλιν ; Του Ρουσβελτ ;
    Και δεν είπα μόνο χάσιμο χρόνου , είπα και ΑΓΧΘΟΣ Αρουρης .
    Δεν κατάλαβες ακόμη !!! οτι όλα ειναι σχεδιασμένα απο χρόνια και οτι ο Ελληνισμός ειναι το τελευταίο εμπόδιο;
    Αν όχι είσαι ηρα και θα καθαρίστεις θέλοντας και μη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]