Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα των Αγιάννηδων

Στην αποικία του χρέους, στην χώρα του μηδέν, εκεί που γεννήθηκε και που δολοφονήθηκε η δημοκρατία, νέοι Αγιάννηδες δημιουργούνται. Και αν δεν φυλακίζονται (ακόμη) για ένα ψωμί, σκοτώνονται στην προσπάθειά τους να διαφύγουν την ποινή της απάνθρωπης εξουσίας, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν 1,40 ευρώ στα ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα μεταφοράς.
Φυσικά, κανένας δεν έχει παραιτηθεί, ούτε πρόκειται να αναλάβει τη ευθύνη.

Ένας άνθρωπος πέθανε... Ένας ακόμη... Αύριο θα ακολουθήσει κάποιος άλλος, που μπορεί να μην γίνει γνωστός ο θάνατός του. Χιλιάδες έχουν ήδη φύγει από τη ζωή, αφού οι κτηνώδεις εξουσιαστές τους οδήγησαν στην απελπισία.

Δεν μας κυβερνάνε άνθρωποι. Ανθρωπόμορφα κτήνη και δολοφόνοι που εκτελούν συμβόλαιο μας κυβερνούν. Και δυστυχώς εμείς συνεχίζουμε να παραμένουμε απαθείς.

Πριν μερικά χρόνια, ένα παιδί έχασε τη ζωή του από την σφαίρα ενός αστυνομικού και τότε ξεσηκώθηκε η Αθήνα και ολόκληρη η Ελλάδα.

Σήμερα... σιωπή. Σιωπή θανάτου, σιωπή ενοχής, σιωπή δειλίας; Ποιός ξέρει...

Αυτό που φοβάμαι όμως είναι πως μας οδηγούν σε μία "δημοκρατικά" φτιαγμένη παγίδα, για να μας φορτώσουν την καταστροφή που έκαναν μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Πολύ φοβάμαι πως θα βρεθούμε όχι μόνο εξαθλιωμένοι, αλλά και κατηγορούμενοι για την εξαθλίωσή μας...

Ως νέοι Αγιάννηδες, φυλακισμένοι μέχρι να... τολμήσουμε την διαφυγή μας από την φυλακή στην οποία σιωπηλά δεχτήκαμε να μπούμε...

Κωνσταντίνος

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι... 



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ετσι ακριβως ΣυνΕλλην Κων/νε ειναι . Συντομα θα μας κατηγορησουν επειδη δεν σκυψαμε , οπως και δαυτοι , για να μας παρουν το κεφαλι .
    Το χαος , οι σφαγες , η λιμοκτονια , ειναι ΟΛΑ προσχεδιασμενα και οποιος εχει λιγο μυαλο ,τα βλεπει να ερχονται καλπαζοντας .
    Καλη Παναγια και καλη λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άχ, Κωνσταντίνε, τον Αγιάννη τον κυνηγούσε ο Ιαβέρης από υπερβολική προσήλωση στο καθήκον. Ετούτοι μας εξαφανίζουν από υπερβολική απληστία για την τσέπη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προδοτες ειναι αδελφε , εφιαλτες , σκουληκια και πεσμενοι στα τεσσερα . Οι μισθοι τους ειναι η αποδειξη , μετα μαλιστα απο τετοια συμφορα που εφεραν οι αλητες στην Πατριδα μας . Απλα εντολες υπακουουν .
      Γρηγορουμε λοιπον και ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ , μεχρι να παραδωσουν την εξουσια .
      Ας βοηθησουμε αλληλους , και ας μεινουν αυτοι και οι ΔΥ να παριστανουν οτι κατι κανουν .
      Οι προσκυνημενες ποδιτσες θα εφαρμοσουν ολα τα σχεδια των κολασμενων ανθρωπομορφων κατακτητων , προκειμενου να γονατισουμε .
      Ονειρο θερινης νυχτος .
      Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα μας λευτερωσουν .
      ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ΄Ω ΕΤΑΧΘΗ

      Διαγραφή
  3. με τα οικονομικα κινητρα που τους περναει το συστημα για να τους πορωσει... καθηκον και τσεπη μπαινουν σε μια δυνη...που ο ιλιγγος της εχει τα αποτελεσματα που ειδαμε...Δεν πρεπει να το αφησουμε να περασει ετσι αυτο...οι ανθρωποι του συστηματος ειναι απλοι πολιτες και αυτοι στηριζουν την λειτουργια του...αν τους αφησουμε να μας διοικουν με μαστιγιο χωρις ελεος...μαυρο φιδι που μας εφαγε...δεν πρεπει να γινουν ευρωφονιαδες...να μεινουν συμπολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΣΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχεδιασμενη πως ;
      Δηλαδη βρηκαν εναν χωροφυλακα και του ειπαν σημερα , αυριο να σκοτωσεις καποιον ;
      Το κακο εγινε και οι ανθελληνες περιμενοντας σαν υαινες , εκαναν με τους λαθρεποικους τα αισχη τους , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ .
      Το ζητημα ειναι , γιατι η "καλη" δεξια εκανε την παπια , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ;
      Αλλα τωρα ξερουμε γιατι .
      ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ που ελεγε και ο Πατριωτης Καψαλης του αλλωτε πατριωτικου ΣΤΟΧΟΥ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]