Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Ο στρατός πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη επίθεση από την αρχή του πολέμου


«Ο συριακός στρατός έχει ξεκινήσει μια νέα αναδιάταξη σε όλη τη χώρα, σε όλους τους τομείς, προκειμένου να συλλάβει τρομοκράτες και να ανακτήσει τον έλεγχο των συνόρων, συμπεριλαμβανομένων των συνόρων με την Τουρκία και τον Λίβανο», αναφέρει η πηγή επικαλούμενη την λιβανική εφημερίδα «Αλ Χαμπάρ Πρες».

Η έναρξη της επιχείρησης θα γίνει από το Ζαμπαντάνι, στα σύνορα με το Λίβανο, και θα συνεχισθεί στην επαρχία της Δαμασκού, Χομς και Χάμα.

Στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι γίνονται μεγάλης κλίμακας προετοιμασίες σε περιοχές κοντά στα σύνορα με το Λίβανο και δημιουργούνται ομάδες κρούσης από επιλεγμένες μονάδες του στρατού και των δυνάμεων των Επιτροπών Λαϊκής Άμυνας. Γύρω από το Ζαμπαντάνι έχει συσσωρευτεί βαρύς στρατιωτικός εξοπλισμός.

Μετά την απελευθέρωση του Ζαμπαντάνι και των γύρω χωριών, «ο στρατός θα εκκαθαρίσει τις υπόλοιπες περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ανταρτών στη Δαμασκό και στη Χομς και θα πραγματοποιήσει μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στη Χάμα, ώστε να αποκατασταθεί η ασφάλεια και θα ολοκληρώσει τη μάχη στη Λατάκεια για να φθάσει στο Χαλέπι».

Σύμφωνα με την πηγή ο σκοπός της επιχείρησης είναι η αποκοπή των διαδρόμων των ανταρτών.




-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]