Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τρομερή αλήθεια που κρύβουν

Η είδηση είναι τρομερή στη σημασία της και τη χρονική διάρκεια αιχμαλωσίας του ελληνικού λαού, με το δεδομένο ότι δάνεια μίας δεκαετίας συν αυτά που έχουμε κάνει χρειάζονται τουλάχιστον 30 χρόνια αποπληρωμών.

Δηλαδή οι επόμενες δύο γενιές των Ελλήνων είναι υποχρεωμένες σαν σκλάβοι να πληρώνουν για να ξεχρεώσουν τα δάνεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Στουρνάρας αλλά και η γερμανική κυβέρνηση έσπευσαν να διαψεύσουν την είδηση ότι υπάρχει μία τέτοια μυστική έκθεση της Μπούντεσμπανκ στη γερμανική καγκελαρία.
Την είδηση δημοσίευσε το πάντοτε καλά ενημερωμένο από τη γερμανική κυβέρνηση περιοδικό «Spiegel», που κάθε φορά σωστά προέβλεπε τις αποφάσεις θετικές ή αρνητικές των Βρυξελλών για την Ελλάδα.

Το ερώτημα είναι γιατί δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση αυτή και γιατί τώρα επίσημα διαψεύδεται από Γερμανία και Ελλάδα. Η απάντηση σύμφωνα με κύκλους του Βερολίνου και των Αθηνών είναι ότι η γερμανική κυβέρνηση έδωσε με αυτόν τον τρόπο πλαγίως στη δημοσιότητα την πρόβλεψη της Μπούντεσμπανκ, για να δει τι αντιδράσεις θα υπάρχουν και από το γερμανικό λαό και από τα άλλα κράτη του Eurogroup και η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην διάψευση της έκθεση γιατί αυτή χαλάει το success story του κ. Σαμαρά.

Η αλήθεια όμως είναι τρομερή και αποκαλύπτει την ελληνική τραγωδία για τις επόμενες δεκαετίες καθώς τα ελλείμματα μεγαλώνουν, η ανεργία αυξάνεται και οι επενδύσεις δεν έρχονται.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποιός είναι τόσο τυφλός ώστε να μην το βλέπει;
    Κανένας δεν μπορεί να ανέβει στο σβέρκο σου, αν δε σκύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]