Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αλ Κάιντα καλεί σε πόλεμο κατά του αιγυπτιακού στρατού


Στέλεχος της αλ Κάιντα καλεί τους μουσουλμάνους σε πόλεμο κατά του αιγυπτιακού στρατού

Στέλεχος της αλ Κάιντα στο Ιράκ κάλεσε σήμερα τους μουσουλμάνους να πάρουν τα όπλα κατά του αιγυπτιακού στρατού τονίζοντας ότι η αιματηρή καταστολή σε βάρος ισλαμιστών διαδηλωτών έδειξε ότι οι ειρηνικές μέθοδοι είναι ανούσιες.

"Ο αιγυπτιακός στρατός πολεμά τις μουσουλμανικές πεποιθήσεις», δήλωσε ο Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι, εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ, σε μήνυμά του που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα των τζιχαντιστών.

"Ο αιγυπτιακός στρατός είναι ένας στρατός που προστατεύει τους Εβραίους, τους Κόπτες και τους Χριστιανούς που μάχονται κατά του Αλλάχ και του προφήτη του. Είναι ένας στρατός που επιτίθεται σε τζαμιά και στο Κοράνι, που σκοτώνει και τραυματίζει ειρηνικούς διαδηλωτές», τόνισε.

Ο ίδιος εκπρόσωπος κατήγγειλε τους «τυραννικούς στρατούς» μουσουλμανικών χωρών, κυρίως της Λιβύης, της Τυνησίας και της Συρίας, υποστηρίζοντας ότι οι μουσουλμάνοι «πρέπει να τους πολεμήσουν, κυρίως τον αιγυπτιακό στρατό».

Ο αλ-Αντνάνι επέκρινε δριμύτατα τους Αδελφούς Μουσουλμάνους στην Αίγυπτο, γιατί είναι «χειρότεροι από τα λαϊκά κόμματα (...) επειδή μάχονται περισσότερο για τη δημοκρατία παρά για τον τζιχάντ (ιερό πόλεμο).

Πηγή: AΠE-MΠΕ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Γενικο καλεσμα καλουν οι δυτικοι και ανατολικοι βαρβαροι και οργανα του κακου .Η αποφαση εχει παρθει εδω και πολλα χρονια . ΘΑΝΑΤΟΣ στους ανθρωπους .
    Και εδω τα αριστερα σκουληκια μοιραζουν υπηκοοτητα ! σε αποβρασματα της κολασεως .Γιατι λεει ειναι ανθρωπιστες.
    Και εμεις που θελουμε υσυχια ταξη ασφαλεια και μελλον για το Εθνος μας , ειμεθα , λενε φασιστες και σκοταδιστες . Και ο καθε μπαμιας ειναι καλος αγγελος φωτος !!!!!!!!!!!!!!
    Οι αρχοντες του ψευδους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά στο στόμα σου! Πόσο περισσότερο μιαρά να είναι τα μιαρά έθνη, που θεωρούν φυσικό να κλωτσάνε τις μάνες τους, να βιάζουν τις αδελφές τους, να σφάζουν μωρά, να βεβηλώνουν νεκρούς;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]