Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: “Ηλιθιότητες οι αιτιάσεις περί χημικών του Ασάντ”

Παρέμβαση με σκληρούς χαρακτηρισμούς έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος Πούτιν, χαρακτηρίζοντας "ηλιθιοτητες" τις αιτιάσεις των ισλαμοπαραφρόνων και κάποιων δυτικών πολιτικών που προσπαθούν να χρεώνουν την χρήση χημικών στην Συρία και όχι τους εισβολείς.

«Για τον λόγο αυτόν είμαι πεπεισμένος ότι η επίθεση με χημικά όπλα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία προβοκάτσια από εκείνους που θέλουν να σύρουν άλλες χώρες μέσα στη συριακή σύγκρουση και εκείνους που θέλουν να κερδίσουν τη στήριξη ισχυρών μελών της διεθνούς αρένας, ειδικά των Ηνωμένων Πολιτειών». 

Παράλληλα χαρακτήρισε “ευχάριστη έκπληξη” την συντριβή του απατεώνα Κάμερον στο Βρετανικό κοινοβούλιο, δηλώνοντας ότι “δεν την περίμενε”.

Τέλος, κάλεσε τον Ομπάμα να κοιτάξει το Νόμπελ ειρήνης που έλαβε και να σκεφτεί τις σωρούς αθώων μετά τον βομβαρδισμό που σχεδιάζει.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]