Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έχουμε όμως ευρώ!

Πρώτα επιβλήθηκε το κυλιόμενο ωράριο. Οι υπάλληλοι των καταστημάτων, έχασαν το Σαββατοκύριακο ανάπαυσης και είχαν δικαίωμα μόνο ένα Σαββατοκύριακο το μήνα να ξεκουραστούν.
Μετά επιβλήθηκε η μερική απασχόληση και η κατανομή των ωρών εργασίας, σύμφωνα με τις επιθυμίες των μεγαλοκαταστηματαρχών, που έκοψαν το 40ωρο, στη μέση με ανάλογη περικοπή μισθών.
Μετά καταργήθηκαν οι δύο Κυριακές αργίες, τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Μετά καταργήθηκε και η ανάπαυση του απογεύματος του Σαββάτου.
Μετά καταργήθηκε το 8ωρο.
Τέλος, καταργήθηκαν και οι 52 Κυριακές αργίες.
Εκλεισαν, λοιπόν τα μικρομάγαζα της γειτονιάς, έκλεισαν και τα μικρομάγαζα του κέντρου.
Εκατοντάδες χιλιάδες οι απολύσεις και τα λουκέτα.
Θησαυρίζουν τα εμπορικά κέντρα και τα σούπερ μάρκετ, αφού εξολόθρευσαν τον ανταγωνισμό και μας πλασάρουν τα αμφίβολης ποιότητας εισαγόμενα προϊόντα τους.
Οι εντολές της Ε.Ε. εκπληρώθηκαν στο ακέραιο και η οικονομία μας αιμορραγεί.
Έχουμε όμως ευρώ!

Από δω και πέρα, αντί για το ευφημιστικό "συμπολίτες" και "συνάνθρωποι", αν θέλουμε να ακριβολογούμε, θα πρέπει να λέμε πλέον "συνάδελφοι σκλάβοι"...


ΙωάνναΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]