Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Συνθλίβουν» μεθοδευμένα μία-μία τις επαγγελματικές ομάδες

Nέα τακτική killing a la cart, εφαρμόζει η Κυβέρνηση κάτω από τις οδηγίες των εισαγόμενων συμβούλων επικοινωνίας, οι οποίοι, μάλιστα, χαρακτηρίστηκαν από ανώτατο κυβερνητικό στελέχος ως αμερόληπτοι γιατί «οι αποφάσεις τους δεν διακατέχονται από «συναισθηματικές ή εθνικές στρεβλώσεις» (!)

Αλλά και η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης και των συνδικαλιστών, στην πράξη υποστηρίζουν την άμβλυνση των αντιδράσεων.

Ο ποσοτικός και ποιοτικός κατακερματισμός των δράσεων αντίθεσης είτε με τις κατά τόπους μικρές πορείες και συγκεντρώσεις, είτε με μεμονωμένες κλαδικές ή κομματικές αντιδράσεις, χωρίς γενικό συντονισμό ή ομονόηση , στηρίζουν τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Λεονταρισμοί χωρίς αποτέλεσμα και αντιδράσεις μετά το «μοιραίο» συνιστούν απάτη εναντίων των Ελλήνων Πολιτών. Για παράδειγμα οι εξαγγελίες συνδικαλιστών των εκπαιδευτικών ότι θα συνεχίσουν τις αντιδράσεις κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι «απάτη» γιατί γνωρίζουν εκ προοιμίου ότι θα επιστρατευτούν!

Άρα η μόνη λύση για την πραγματική σωτηρία της Πατρίδας και των πολιτών είναι οι κεντρικές συγκεντρώσεις χωρίς κομματική ή συνδικαλιστική χροιά, με τους πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα να συγκεντρώνονται και να παραμένουν έξω από την Βουλή.

Να στείλουν ηχηρό μήνυμα στους Βουλευτές ότι πλέον όσοι συμπράττουν προς όφελος των δανειστών με αντάλλαγμα την «καρέκλα» θα είναι στο εξής ανεπιθύμητοι στον τόπο που εκλέγονται και ότι ο εναπομένων τόπος διαμονής τους μπορεί να είναι μόνον το κτήριο της Βουλής.

Σήμερα κατατίθεται στην Βουλή ακόμη ένα ακόμη «πονηρό» νομοσχέδιο μέσω του οποίου η εφορία και οι λοιποί «εξωχώριοι και εγχώριοι συγγενείς» θα μπορούν να παρακάμπτουν το επαγγελματικό απόρρητο και να έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα κάθε Ελληνίδας και Έλληνα πολίτη.

Βεβαίως η «αριστοκρατική τάξη» των Βουλευτών εξακολουθεί να απολαμβάνει των προκλητικών προνομίων και αποδοχών που συνολικά υπερβαίνουν μηνιαίως τις 20.000 ευρώ!!!

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες οφείλουν να αντιδράσουν. Με συλλογική συνείδηση, νηφαλιότητα και αποτελεσματικότητα.

Διαφορετικά το επόμενο νομοσχέδιο θα χτυπήσει την δική τους πόρτα, το δικό τους εισόδημα τα δικά τους παιδιά.

Οφείλουν να αντιληφθούν ότι οι «Σωτήρες» έχουν ως μοναδικό στόχο την διάλυση της χώρας και του Έθνους των Ελλήνων, για να καταληστεύσουν οι «εντολείς» τους τον Εθνικό Πλούτο. Εξ’ ου και οι αφίξεις των Σόϊμπλε και Λιού.

Ι. ΔέμοςΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]