Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: Προειδοποιήσεις σε υψηλούς τόνους προς Βενιζέλο και Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής

«Το ταξίδι Βενιζέλου στην Άγκυρα «συνέπεσε» με μια κινητικότητα στη Θράκη των γνωστών πρακτόρων του προξενείου. Οι ΑΝΕΞ ΕΛ είμαστε πάντα εδώ για να του υπενθυμίζουμε τη συνθήκη της Λοζάννης και τα διπλωματικά του όρια»

Νέα επίσκεψη πραγματοποιεί εκτάκτως από σήμερα του πρωί (23.07.2013) στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ. Είναι το 14ο ταξίδι του στη Θράκη, μέσα σε 10 μήνες.

Έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με φορείς της περιοχής για προβλήματα που απασχολούν τους δύο νομούς, αλλά και συσκέψεις με Πολιτευτές και μέλη των τοπικών Συντονιστικών του Κινήματος με άξονα τις δράσεις του Προξενείου Κομοτηνής και τις επιβεβλημένες κινήσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κατά την άφιξή του στην Αλεξανδρούπολη και πριν αναχωρήσει για Κομοτηνή, ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Ήλθα και πάλι σήμερα, εκτάκτως, στη Θράκη, στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών καθηκόντων που έχω αναλάβει εδώ και ένα χρόνο στη περιοχή.

Το βασικότερο κίνητρο αυτής της νέας (14ης αν θυμάμαι καλά) επίσκεψής μου, αμέσως μετά το χθεσινό διήμερο ταξίδι στη Χίο, είναι διάφορες «συμπτωματικές» κινήσεις των πρακτόρων του εδώ τουρκικού Προξενείου σε σχέση με το ταξίδι του Υπουργού Εξωτερικών κ, Ευάγγελου Βενιζέλου στην Άγκυρα.

Θα συνιστούσα στο Προξενείο να μη ξεθαρρεύει και πάλι και να περιοριστεί αυστηρά μέσα στα όρια της διπλωματικής του αποστολής, λαμβάνοντας ΠΑΝΤΟΤΕ υπόψη τη Συνθήκη της Λωζάννης που ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, όσο κι αν λυσσαλέα η τουρκική νέο - Οθωμανική εξωτερική πολιτική του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εδώ και δεν επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να βάζει σε κίνδυνο τα εθνικά μας θέματα. Θα τους επιτηρούμε πολύ στενά και θα τους ξεμπροστιάζουμε σε κάθε περίπτωση που έστω και πλησιάζουν τις πορτοκαλί, ούτε καν τις κόκκινες γραμμές μας.

Να τονίσω ότι θα με συνοδεύει σε όλη την σημερινή μου επίσκεψή ο Πομάκος Πολιτευτής των ΑΝΕΞ ΕΛ Ιρφάν Μεχμέτ Αλή.

Πέρα από τα προξενικά θέματα, ξεκινώντας από το Νοσοκομείο Κομοτηνής που αύριο μετέχει των πανελλαδικών κινητοποιήσεων, θα έχω και συναντήσεις με φορείς των δύο νομών για να καταγράψω τρέχοντα προβλήματα τα οποία και θα προωθήσω μέσω της κοινοβουλευτικής μου δράσης, όπως κάνω από τη πρώτη στιγμή εδώ με την πολύτιμη συνδρομή των τοπικών Πολιτευτών και στελεχών μας.

Μαζί με τους πατριώτες Πολιτευτές και τα μέλη των τοπικών Συντονιστικών, έχουμε κτίσει με πολύ και συνεχή δουλειά μία εξαιρετική παρουσία στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, την ώρα που ο αγωνιστής συναδελφός μου Μαρίνος Ουζουνίδης, Βουλευτής Έβρου, επιτελεί με σπουδαίο τρόπο τα καθήκοντά του στο νομό του, προσφέροντας πάντοτε τη βοήθειά του και σε μένα, όποτε ζητήσω τη συνδρομή του.

Είναι ένα έργο που δεν δικαιούται ο οποιοσδήποτε να ανακόψει. Σε κάθε περίπτωση θα με βρει απέναντί του και καταγγελτικά και ηχηρά. Και το εννοώ...»


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]