Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αξιοπρέπεια σε δόσεις και προδοσία τοις μετρητοίς

To ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει μέρος της κυβέρνησης και ο Βορίδης τα ρίχνει στον Ανδρέα Παπανδρέου. Τι άλλο χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε πως η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί την ολική συσπείρωση και επαναφορά του ΠΑΣΟΚ, για να αυξήσουν τα ποσοστά τους σε κάθε περίπτωση (ακόμη και σε εκλογές)...
Τι είπατε; Αυτά δεν συμβαίνουν;
Στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας όλα γίνονται.
Εξάλλου, δεν χορτάσαμε ακόμη με τα γλειψίματα πολιτικών εκεί που πριν έφτυναν;

***

Ο Πολύδωρας καλεί τους ψηφοφόρους (1.000.000 πολίτες παρακαλώ) της Χρυσής Αυγής να συμπαραταχθούν με τη ΝΔ για να φύγει το μνημόνιο...
Μα, ο αρχηγός του δεν κατήγγειλε επανηλειμμένα πως η Χρυσή Αυγή είναι φασίστες, είναι Ναζιστές κ.λ.π.;
Τώρα θα συνεργαστούν με τους ναζιστές και οι ίδιοι θα είναι δημοκράτες;
Βοήθεια παρακαλώ!!!
Θέλω να καταλάβω μα δεν μπορώ...!
Ο Πολύδωρας δηλαδή θα συνεργαστεί και με τους λάτρεις του σανατά (παλιά και γνωστή κατηγορία στην Χρυσή Αυγή) για να παραμείνει στην εξουσία και να διώξει μετά 500 χρόνια το μνημόνιο;
Και όλα αυτά στο όνομα της Δημοκρατίας και όχι της παραμονής στην εξουσία;
Τι δεν καταλαβαίνω, πες μου.
Εξήγησέ μου, γιατί το δικό μου το μυαλό... στέρεψε...
Η Νέα Δημοκρατία, μέσω του Πολύδωρα, προσπαθεί να κλέψει ψηφοφόρους από τη Χρυσή Αυγή;

***

Τώρα άρχισε άλλη τρομολαγνεία. Θα μας δώσουν τις δόσεις σε... δόσεις...
Αλλά, αν θυμάμαι καλά, αυτοί έχουν συμφωνήσει να μας δώσουν την δόση.
Μάλλον, επειδή βρήκαν πολύ εύκολες τις πολιτικές μας πόρνες, αποφάσισαν να βάλουν δόση στη δόση, και να πάρουν τοις μετρητοίς περισσότερα μέτρα που θα γεμίσουν εκείνο το ταμείο μέσα από το οποίο πληρώνονται οι δόσεις.
Τι δεν καταλάβατε; Με τα δικά μας λεφτά μας δίνονται οι δόσεις, με τα δικά μας τα λεφτά πληρώνουμε την δόση εξουσίας των ολίγιστων και επωνείδιστων πολιτικών διασωστών μας.
Και αν τολμήσουμε να μην τα πληρώσουμε ώστε να μας τα επιστρέψουν ως δάνειο, θα μας πάρουν τα σπίτια, τα χωράφια, τα νησιά, την θάλασσα, τον χρυσό, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο... Θα πάρουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ όλα...αφού οι διασώστες μας υποθήκευσαν την χώρα κι εμάς τους ίδιους για να εξασφαλίσουν την καταστροφή.
Απορία: Και αν τους πούμε πάρτε τ' %^$*$$#$%$ μας, τι θα γίνει;
Ο κακός χαμός... γι αυτούς, ο γνωστός χαμός για εμάς...

***

Τέτοιες στιγμές θυμάμαι πάντως κι εκείνο το ωραίο: Πρέπει να βάλουμε τα μέτρα για να πάρουμε τη δόση και να μην πτωχεύσουμε, να έχουμε υγεία, παιδεία, συντάξεις, ασφάλεια...
Τι πάω και θυμάμαι ο αχρείος...!
Πόσο βρωμερός λασπολόγος είμαι άραγε;
Πόσο άθλιος είμαι που κακολογώ τον Αντώνη, τον Βαγγέλη και τ' άλλα παιδιά;;;!!!

***

Όλα στον αέρα για τη δόση. Νέες συμφωνίες με τους τροϊκανούς.
Αλλά τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά.
Τα μάτια όπως πάντα ερμητικά σφραγισμένα.
Το μυαλό επτασφράγιστο.
Τελικά, σε αυτή τη διαπραγμάτευση και σε κάθε διαπραγμάτευση για έχουμε τα πόδια ορθάνοιχτα;

***

Ο Αντώνης ψάχνει για νέο όνομα για το κόμμα. Μπερδεύτηκε, φαίνεται, και λόγω συνήθειας πήγε να κλέψει όνομα από άλλο κόμμα που υπάρχει εδώ και χρόνια.
Τι σου κάνει η συνήθεια, ε Αντωνάκη μου!
Και ένας από τους συμβούλους σου κύριε πρωθυπουργέ δεν σκέφτηκε να κάνει μία αναζήτηση στο Google, για καλό και για κακό...;
Ούτε ένας δεν σκέφτηκε πως ίσως να εκτεθείς;
Με τέτοια μυαλά και με τέτοιους συμβούλους μας κυβερνάνε, εκτός και εάν ακολουθείται η τακτική των αποφάσεων στο... γόνατο!

***

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την απάλειψη της λέξης «ορθοδοξία» στη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για τον ελληνισμό της διασποράς.
Τελικά, για τον Αλέξη, το πρόβλημα της χώρας είναι η θρησκεία και συγκεκριμένα η Ορθοδοξία, αφού δεν έχει ζητήσει ακόμη την απάλειψη της λέξης ισλάμ.
Έτσι δεν είναι Αλέξη μου;
Ή μήπως προτιμάς από όταν επιστρέψεις από τις διακοπές σου να σε φωνάζουμε Χασανάκο και λόγω χρώματος;
Πάντως, κανείς δεν μπορεί να μου το βγάλει από το μυαλό πως τελικά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ βολεύτηκαν πολύ καλά στις επιχορηγήσεις ως αξιωματική αντιπολίτευση και δεν θέλουν καν να σκέφτονται να κυβερνήσουν.
Έτσι, πετάνε και από κανένα "καλό" που και που, για να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στο "λέγε" και να αποφεύγουν την έκθεσή τους στο "κάνε", ακολουθώντας πιστά την παροιμία "κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε"...

Λάκης ο Γυρολόγος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]