Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εξέγερση στην Πόλη, η απαγωγή του Τούρκου και η «αυτοκτονία» πράκτορα της ΕΥΠ στην Αθήνα

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν κάποια από αυτά συμφύονται μέσα στην ομερτά της σιωπής και της συνωμοσίας

Γράφει ο Στέφανος Χίος

Πολλές οι «συμπτώσεις» και ακόμα περισσότερα τα πραγματικά γεγονότα του αίματος που παραθέτονται σε παράλληλη γραμμή χωρίς κανείς να είναι σε θέση να μιλήσει με βεβαιότητα, εάν κάποια από αυτά συμφύονται μέσα στην ομερτά της σιωπής και της συνωμοσίας.

Μόλις την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ έγινε γνωστό μετά από καταγγελία ότι Τούρκος αντικαθεστωτικός Κουρδικής καταγωγής με το όνομα Μπουλούτ Γιαϊλά, πολιτικός πρόσφυγας, ακινητοποιήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και απήχθη από άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι ο κυνηγημένος αντικαθεστωτικός σύρθηκε με τη βία σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες που ανήκει στην ΕΛΑΣ.

Ξεκάθαρα γίνεται λόγος για παράδοση του από τις ελληνικές αρχές σε πράκτορες της ΜΙΤ που τον οδήγησαν στα μπουντρούμια της Τουρκικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. «Ας αρχίσει έρευνα για το ποιες εγχώριες και ξένες υπηρεσίες εμπλέκονται σε αυτήν. Η ΕΛΑΣ είναι έκθετη, όπως ακριβώς είναι έκθετη και η κυβέρνηση. Η συγκάλυψη θα αποτύχει», καταγγέλθηκε με πρωτοφανή σιγουριά που δημιουργεί ζήτημα.

Όταν επικοινωνήσαμε με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ αντιληφθήκαμε ότι ρωτώντας τον για το θέμα ήταν σίγουρο ότι ακόμα κι αν καθόμασταν στο τηλέφωνο μέχρι του χρόνου, δεν θα μας απαντούσε ποτέ. Η αστυνομία του Δένδια, κρύβει λεπτομέρειες που είναι δυνατόν στο εκρηκτικό σκηνικό που ζούμε να δημιουργήσουν μείζον ζήτημα τις επόμενες μέρες, εάν βγουν όλα όσα δεν λέγονται, στον «αέρα».

Ο αξιωματικός της αστυνομίας διέρρηξε τα ιμάτια του ότι «στην οδό Σόλωνος εκείνη την ώρα της καταγγελλόμενης απαγωγής υπάρχει κλούβα των ΜΑΤ, ομάδες Δίας, πεζές περιπολίες και άλλοι αστυνομικοί που περιπολούν. Είναι δυνατόν να μην δει κάποιος τίποτα;». Εάν λέει αλήθεια(που δεν λέει απ' όσα αντιληφθήκαμε) τότε η ΜΙΤ, έχει στήσει μια ξεκάθαρη προβοκάτσια για να πετύχει αποτελέσματα που ακόμα δεν φαίνονται.

Τις επόμενες ώρες γινόταν γνωστό ότι η πλατεία Ταξίμ στην Πόλη, είχε πάρει φωτιά και έπεφταν κορμιά. Είχε σχέση ο Μπουλούτ Γιαϊλά με τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης και γιατί «απήχθη» από τη χώρα, με τη βοήθεια Ελλήνων και Τούρκων πρακτόρων, όπως καταγγέλλεται;

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες φοβήθηκαν ανεπιθύμητες καταστάσεις στην ημεδαπή και του επιφύλαξαν αιφνίδια «έκδοση» κατά παράβαση όλων των διεθνών κανονισμών περί μη απέλασης αγωνιστών που έχουν δικαίωμα να αιτηθούν και να πετύχουν προστασίας; Οι ελληνικές διωκτικές αρχές είχαν πληροφόρηση ότι «κάτι ετοιμαζόταν στη χώρα» όμοιο με τα γεγονότα της Πόλης από μη ελεγχόμενους πυρήνες;

Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με ...δύο σφαίρες
72 ώρες νωρίτερα ο 34χρονος έμπειρος αστυνομικός της ΕΥΠ, Χριστόφορος Κ, έφθανε με το πρώτο υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για «να παραλάβει ή να ελέγξει ή να παρακολουθήσει ξένο αξιωματούχο που ερχόταν από αλλοδαπό κράτος». Σε αυτό που ακόμα δεν μας έχουν απαντήσει είναι εάν ο άτυχος πρώην αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής, θα παραλάμβανε ή θα παρακολουθούσε Τούρκο αντικαθεστωτικό που θα συναντούσε τον μετά από 3 μέρες απαχθέντα από την οδό Σόλωνος, «ανεπιθύμητο»Μπουλούτ Γιαϊλά που «κάτι ετοίμαζε στην Αθήνα».

Ο εδώ και δύο χρόνια νιόπαντρος πράκτορας της Ελληνικής Αντικατασκοπείας (ο οποίος σύμφωνα με συναδέλφους του, δεν είχε προσωπικά ή οικονομικά προβλήματα), ήταν συνοδηγός στην τελευταία βόλτα του στη ζωή. «Σταμάτα να κατέβω, πάω στην τουαλέτα», είπε στον οδηγό του οχήματος και έκανε σαν να τον τσίμπησε αόρατη μύγα ή αόρατος φόβος.

Μπήκε στην τουαλέτα κι ενώ πίσω ακολουθούσε το δεύτερο όχημα των συναδέρφων του, μάθαμε ότι «αυτοκτόνησε». Με δύο πυροβολισμούς! Που δικαιολογήθηκαν από ιατροδικαστή που δεν προήλθε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών(η οποία «υποσκελίστηκε περιέργως από την υπόθεση», όπως μας είπαν πηγές από την οδό Αναπαύσεως), αλλά από ιατροδικαστή του Πανεπιστημίου της Αθήνας που παρεισέφρησε στην υπόθεση εθνικής σημασίας.

Επιπρόσθετο στοιχείο που συνθέτει την προσωπικότητα του 34χρονου πράκτορα είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί για θέματα ισλαμικής τρομοκρατίας στην ομάδα πρώην ανώτατου υπηρεσιακού παράγοντα της ΕΥΠ, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγο καιρό εξέδωσε σημαντικό βιβλίο για την «διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη» αλλά και για τους πυρήνες ισλαμικής τρομοκρατίας της Μέσης Ανατολής.

Η «αυτοκτονία», η «απαγωγή» και η «εξέγερση στην Πόλη».
Κάποιοι επιμένουν ότι τα τρία γεγονότα συνδέονται. Όχι μόνον με το αίμα που χύθηκε αλλά και με πρόσωπα που γνωρίζονταν μεταξύ τους. Αλλά κανείς δεν μιλά. Ως συνήθως...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]