Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι η λαθρομετανάστευση ηλίθιε!

Διαφωνεί κανείς πως “Αν δεν αντιμετωπιστεί πλήρως το θέμα της λαθρομετανάστευσης και παράνομης διαβίωσης αλλοδαπών στη χώρα, η πολιτική ανατροπή θα κορυφωθεί ανεπιστρεπτί;” Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά κοινωνικό.

Εξηγούμαι: Όταν κάθε μικρή κοινωνία, χωριό και οικισμός έχει τουλάχιστον έναν δολοφονημένο συγγενή, γείτονα ή γνωστό, τότε κανένας “αντιρατσιστικός” νόμος και καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να ανατρέψει τη δεδομένη βούληση των λαϊκών μαζών (με αριστερή ορολογία) ή αλλιώς της κοινής γνώμης.

Κάποιοι “Πιπιλάνε” το Δουβλίνο ΙΙ, και τις “υποχρεώσεις” της χώρας έναντι των “εταίρων” μας… Φυσικά για τα σκουπίδια και τις παράνομες χωματερές των Δημαρχαίων τα πράματα είναι αλλιώς… εκεί το σύστημα μπορεί “να γράφει στα παλαιότερα των πολιτικών της υποδημάτων” τις “υποχρεώσεις” και να τρώει επί χρόνια πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ…

Επειδή ιστορικά ο εκφασισμός μιας κοινωνίας εξηγείται με τη λογική και συνήθως επέρχεται με εκλογές, η Δημοκρατία πρέπει άμεσα να αναγεννηθεί μέσω απλών πολιτικών βημάτων και κυρίως η σημερινή Κυβέρνηση να προβεί σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την οριοθέτηση του ποσοστού εισροής μεταναστών, όπου οι πολίτες θα αποφασίσουν Αν και Πόση μετανάστευση θέλουν σε σχέση με το γενικό πληθυσμό ΠΟΛΙΤΩΝ.

Περαιτέρω η Κυβέρνηση με δεύτερο μέρος στο ίδιο δημοψήφισμα να λύσει τα χέρια της, ρωτώντας τους πολίτες αν επιθυμούν:

1. Στρατό στη φύλαξη των συνόρων

2. Νέα υπηρεσία Ασφαλείας φύλαξης χωριών και υπαίθρου – (π.χ. “Χωρονομία”) – (Ας βγάζουν “σπυριά” κάποιοι “επαναστάτες των ΒΠ”. Δυστυχώς οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν τους απλούς πολίτες και όχι μόνο τους δήθεν “προοδευτικούς”…)

3. Αστυ-νομία μόνο στις πόλεις όπως συμβαίνει παντού στο κόσμο. (Δεν γίνεται να είναι αστυφύλακας στη Ορεστιάδα και στο πίσω μέρος του μυαλού του να έχει συνεχώς τη μετάθεση στη Θεσσαλονίκη…)

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το ύψιστο Αγαθό είναι αυτό της Ασφάλειας, μετά ακολουθεί αυτό της Στέγασης και της Τροφής.

Είτε οι ως “πρωτόγονοι” το 2013 π.Χ, είτε ως “πολιτισμένοι” το 2013 μ.Χ, οι λαοί κάλυπταν πρώτα αυτές τις 3 ανάγκες και στη σειρά που παρατίθενται.

Μετά τους ενδιέφερε το “πολίτευμα”, ο πολιτισμός, οι “Τέχνες και τα Γράμματα”…

Ας το καταλάβουν οι “σωματοφύλακες” της μεταπολιτευτικής κατάπτωσης, πως χωρίς “τα ξύλινα τείχη” δεν θα υπήρχε Παρθενώνας, ούτε “Δημοκρατία”!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]