Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίσκεψη αστραπή στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Κύπριος Υπ. Άμυνας



Προπομπός της επίσκεψης Αναστασιάδη

Λευκωσία: Μονοήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου, μετά από επίσημη πρόσκληση του Ισραηλινού ομολόγου του, Μοσέ Γιαλόν.

Στην ατζέντα των συζητήσεων βρίσκονται θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, θέματα ενέργειας, η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της ενεργειακής ασφάλειας, για το οποίο θα υπάρξει περαιτέρω εμβάθυνση σε τεχνοκρατικό επίπεδο, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η περαιτέρω υλοποίηση των συμφωνιών, που έχουν ήδη υπογραφεί μεταξύ των δύο χωρών.

Η επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς προηγείται αυτής του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, την Κυριακή του Πάσχα.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]