Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαυροβούνιο : Σε έλεγχο Ρώσοι πολίτες για ξέπλυμα χρήματος


Οι αστυνομικές αρχές του Μαυροβουνίου θα προβούν σε οικονομικό έλεγχο τουλάχιστον 20 Ρώσων πολιτών, οι οποίοι είναι ύποπτοι για ξέπλυμα χρήματος.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής της Ιντερπόλ στην Ποντγκόριτσα, Ντράγκαν Ντιούροβιτς, σύμφωνα με το ρωσικό Τας.

«Υπάρχουν υποψίες ότι κερδίζουν χρήματα από ανέντιμους τρόπους και στη συνέχει επενδύουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο Ντιούροβιτς.

Ο έλεγχος άρχισε μετά από σήμα του ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών. Οι ρωσικές αρχές είχαν επισημάνει 22 πιθανές περιπτώσεις ξεπλύματος χρήματος, γράφει το δημοσίευμα.

Πηγή: Εχέδωρος http://www.echedoros-a.gr/2013/04/blog-post_1358.html 

Διαβάστε επίσης:


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]