Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διώκονται χριστιανοί και η Δύση σιωπά

Όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή σε βάρος των χριστιανικών μειονοτήτων είναι πέραν πάσης περιγραφής. Συρορθόδοξοι μητροπολίτες απήχθησαν στη Συρία και ακόμη αγνοείται η τύχη τους. Χριστιανικοί ναοί καταστρέφονται. Οι πιστοί διώκονται απηνώς από έξαλλους ισλαμοφασίστες. Πολλοί δολοφονούνται. 
Η Κάρλα ντελ Πόντε, πρώην εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και νυν μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ για τις παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων στη Συρία, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι οι αντάρτες έχουν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κι έχουν κάνει χρήση του αερίου σαρίν! Ο ΟΗΕ τηρεί... αποστάσεις από την άποψη της κυρίας Ντελ Πόντε, αλλά ουδείς πρέπει να λησμονεί την ύπαρξη διάφορων σκοπιμοτήτων στη φαινομενικά παρανοϊκή στήριξη των ισλαμοφασιστών ανταρτών από την παραζαλισμένη Δύση.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι η περιβόητη αραβική «άνοιξη» αποτελεί μια μεταμφίεση του ισλαμικού χειμώνα. Το σαουδαραβικό χρήμα έχει εξαγοράσει την ανοχή και τη στήριξη χωρών (πάλαι ποτέ χριστιανικών) που θα έπρεπε να υπερασπίζονται τους ομόθρησκούς μας στην περιοχή και να μην τους παραδίδουν στα νύχια των δολοφόνων της Αλ Κάιντα.

Γύρω από την πατρίδα μας έχει αρχίσει να διαφαίνεται ο σχηματισμός του «ισλαμικού τόξου». Στο παρελθόν, αυτόν τον όρο τον αποκήρυσσαν μετά βδελυγμίας διάφοροι ελληνόφωνοι του «εκσυγχρονισμού» ως «συνωμοσιολογία» και ως αποκύημα της φαντασίας των «ορθόδοξων Ταλιμπάν».

Αυτοί οι άνθρωποι, που επί σειράν ετών εξουσίασαν και εξουσιάζουν ακόμα όλους τους μηχανισμούς «ενημέρωσης» στην Ελλάδα, έβλεπαν Ταλιμπάν εκεί που δεν υπήρχαν, στη Χριστιανική Εκκλησία, και υποκρίνονταν ότι αγνοούσαν τους υπαρκτούς Ταλιμπάν.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Η υπνώττουσα και συνένοχη Δύση, αν συνεχιστούν έτσι τα πράγματα, θα αντιδράσει μόνο όταν θα είναι πολύ αργά. Το Ισλάμ είναι μια πολεμική θρησκεία που εξαπλώνεται με το ξίφος. Τα επιχειρήματα οι εμπροσθοφύλακες του μουσουλμανισμού τα χρησιμοποιούν μόνο όταν δεν μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους με τη βία.

Γι' αυτό καλό είναι να γνωρίζουμε τι μας περιμένει και από ποιους...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]