Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κυβερνήσει και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία


  • Καταδικάζουν το άγημα του ναυτικού που τραγούδησε τον Εθνικό Υμνο την ώρα της Ανάστασης, ως άλλη ΕΑΤ – ΕΣΑ!
  • Τελικά ο Τσίπρας και η παρέα του βλέπουν ως "Ασέβεια" τον εθνικό ύμνος, αλλά ως μαγκιά "μαγκιά" τον "Παστίτσιο";
  • Μήπως ο Αλέξης σκοπεύει να γίνει πρωθυπουργός σε άλλη χώρα;

Ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «αυτά που έγιναν προχθές στον Άγιο Διονύσιο δεν είναι παρά μια κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού, που κινείται στα όρια της ασέβειας».

«Κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού, που κινείται στα όρια της ασέβειας», χαρακτηρίζει ο υπεύθυνος τομέα άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας την ενέργεια του αγήματος να άδει τον εθνικό ύμνο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Ανάστασης, παρουσία του αρχιεπισκόπου.

Ο κ. Δρίτσας αναφέρει στη δήλωσή του: «Ελπίζουμε οι αρμόδιοι της Εθνικής Άμυνας να μην επικαλεστούν το Προεδρικό Διάταγμα 210/1993 «Διατάξεις Πολεμικού Ναυτικού», το οποίο προέβλεπε για τελετές-εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ανάστασης, την απόδοση τιμών στη σημαία με παιάνισμα από το εντεταλμένο άγημα του εμβατηρίου της σημαίας και εν συνεχεία του Εθνικού Ύμνου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το διάταγμα αυτό ποτέ δεν εφαρμόστηκε. Γιατί και για όσους πιστεύουν και για όσους αμφιβάλλουν το μήνυμα του “Θείου Πάθους” και της Ανάστασης δεν μπορεί παρά να είναι -και είναι- οικουμενικό και πανανθρώπινο. Έτσι, άλλωστε, το υπηρετεί και η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία».

Ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «αυτά που έγιναν προχθές στον Άγιο Διονύσιο δεν είναι παρά μια κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού, που κινείται στα όρια της ασέβειας. Ούτε βέβαια ήταν τυχαίο ότι ο παριστάμενος αρχιεπίσκοπος, οι ιερείς, οι ψάλτες και οι συμμετέχοντες στην Αναστάσιμη Ακολουθία, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, έμειναν εμβρόντητοι».

Σχολιάζοντας την δήλωση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ που κάλυψε πλήρως την ενέργεια του αγήματος, ο κ. Δρίτσας αναφέρει: «Είναι άραγε ηθελημένη η σύγχυση; Και ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενο του μηνύματος που επιδιώκει να εκπέμψει και μάλιστα μέσω twitter η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων; Θα είχαν ενδιαφέρον κάποιες απαντήσεις για όλα αυτά».

Τελικά, φαίνεται πως είχε μεγάλη έμπνευση εκείνος που είχε πει το θαυμάσιο ρητό: "Έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την...". Και όμως, θέλουν να μας πείσουν ότι θέλουν να κυβερνήσουν. Στην επόμενη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουμε με αγωνία την σαφή δήλωση για το ποιά χώρα θέλουν να κυβερνήσουν. Για να μην μπερδευόμαστε και τους παρεξηγούμε τους ανθρώπους...

Αναγνώστης


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. 1) Ο συριζα ΔΕΝ εχει ουτε 15% πλεον......το 28% που πηρε ηταν ΔΑΝΕΙΚΟ και ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ εναντιον του Σαμαρα....
    Τωρα μετα απο τοσο νερο στο κρασι και τοσο ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ανθελληνισμο....
    15% και ΑΝ....κι αυτο με σπρωξιμο.

    Γι αυτο ετοιμαζουν συγκυβερνηση μετα...... Θυμηθειτε το!!

    2) ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ οι ΝΕΟΤΕΞΙΤΕΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ......."ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ"..."ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ" ΚΛΠ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!


    3) ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...."ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..!!

    4) Μιλανε οι ΑΘΕΟΙ ΚΩΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για "προσβολη"......επειδη εψαλλαν τον Εθνικο υμνο.....!! Ε-ΛΕ-ΟΣ.....!!!!!!

    Ειμαι κι εγω ενας απο αυτους που ψηφισαν Συριζα σαν αντιβαρο στη Νδουλα τον Ιουνιο του 2012!! Και οπως πολλοι αλλοι ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ!!

    Γι ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την ανοχη του ΚΚΕ (που οπως ελεγε η Αλεκα....ειναι ευχαριστημενη με ενα...10%... και ΕΔΩΣΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ στο ΓΑΠ...!! Μην το ξεχνατε!!

    Γι ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ....ΔΗΘΕΝ..."ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ξενων πρεσβειων αμερικανικης κλπ που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΥΡΙΖΑ......!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!! ( Βλ 17Ν, βλ δηλωσεις Χιλαρι Κλιντον ψαξτε το βιντεο,οτι αυτοι δημιουργησαν την αλ καιντα κλπ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ξέρετε ρε παιδιά μη λέτε τίποτα!!!! Υπάρχει ρητή εντολή τα ένοπλα αγήματα όταν πιανίζει ο Εθνικός ύμνος να τον τραγουδούν. Οι μαθητές των παραγωγικών σχολών απλά υπάκουαν σε διαταγές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος φίλε μου. Το Χριστός Ανέστη έλεγαν οι παπάδες. Αλλά έστω και ότι υπάκουσαν σε εντολές (που δεν υπάκουσαν, επειδή το είχαν αποφασίσει μόνοι τους από πριν), που κολλάει η δήλωση αυτή από το ΣΥΡΙΖΑ; Ξεκάρφωτη τελείως, με σαφή ψήγματα απόπειρας να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα εις βάρος του. Μην γελιόμαστε. Δεν θέλουν να κυβερνήσουν. Είναι πολύ καλή η επιχορήγηση του πρώτου κόμματος της αντιπολίτευσης. Και ξέρουν πολύ καλά πως αν κυβερνήσουν, για πολλούς λόγους, δεν θα ξαναμπούνε ποτέ στη Βουλή. Οπότε...

      Διαγραφή
  3. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ Ή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ; ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]