Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε επίπεδο Αρείου Πάγου περνά η αναστολή της συγχώνευσης Εθνικής και Eurobank


  • Κατατέθηκε αίτημα για διεξαγωγή έρευνας
  • Ζητείται η διερεύνηση τυχόν διάπραξης αδικημάτων και χειραγώγησης μετοχών
Σε επίπεδο Αρείου Πάγου περνά πλέον το ενδεχόμενο χειραγώγησης των μετοχών μετά την αναστολή της συγχώνευσης της Εθνικής και της Eurobank.

Ειδικότερα, στον Άρειο Πάγο κατατέθηκε αίτημα για διεξαγωγή έρευνας, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο παραβίασης της χρηματιστηριακής νομοθεσίας και χειραγώγησης μετοχών.

Το αίτημα κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο ο βουλευτής Φθιώτιδος της παράταξης "Νέα Μέρα" Ν. Σταυρογιάννης και ο Μ. Γιαννάκης. Η παράταξη αυτή προέρχεται από βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Νέα Δημοκρατία, Σταυρογιάννης και Γιαννάκης συναντήθηκαν με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντε, στον οποίο κατέθεσαν αναφορά με την οποία ζητούν να διερευνηθεί η πιθανή τέλεση αδικημάτων για τη συγχώνευση της Εθνικής με την Eurobank.

Πιο αναλυτικά, ζητούν να διερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της παράβασης της χρηματιστηριακής νομοθεσίας και της χειραγώγησης των μετοχών.

Τη μελέτη του αιτήματος μελετά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ν. Παντελής.


Πηγή: Banking News

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]