Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ενεργοποίηση της BlackSeaFor στη Μαύρη Θάλασσα

Από τις 5 έως τις 23 Απριλίου 2013, υπό την διοίκηση του εκπροσώπου του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού της Μαύρης Θάλασσας θα πραγματοποιηθεί η ενεργοποίηση της συνεργασίας στα πλαίσια της BlackSeaFor* (Black Sea Naval Force).

Θα συγκεντρωθούν τα πολεμικά πλοία της Μαύρης Θάλασσας  - Βουλγαρίας, Γεωργίας, Ρουμανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας και Τουρκίας.

(Πέρυσι δεν συμμετείχε στη δράση αυτή το πολεμικό ναυτικό της Γεωργίας, πιθανόν λόγο της διοίκησης , μέχρι τον Αύγουστο του 2012, της Ρωσικής Ομοσπονδίας).

Τα πολεμικά πλοία θα περάσουν έξι ημέρες στη θάλασσα και 13 ημέρες σε λιμάνι- θα επισκεφθούν τη Βάρνα, την Κωνστάντζα και τη Σεβαστούπολη.

Η τουρκική κορβέτα F-511 TCG Heybeliada θα είναι η ναυαρχίδα της BLACKSEAFOR, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα.

Πηγή: Εχέδωρος

*H Black Sea Naval Force (BlackSeaFor) ιδρύθηκε στις αρχές του 2001, με πρωτοβουλία της Τουρκίας. Μέλη της BlackSeaFor είναι σήμερα η Τουρκία και άλλες παράκτιες χώρες της Μαύρης Θάλασσας: η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Ρωσία και η Γεωργία. Η ιδρυτική συμφωνία της BlackSeaFor υπεγράφη στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Απριλίου 2001.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]