Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρεις τουρκικές ιατρικές εταιρείες επενδύουν στα Σκόπια

Τρεις τουρκικές εταιρείες στον τομέα της ιατρικής θα επενδύσουν στην περιοχή των Σκοπίων. Η συνολική επένδυση θα ανέλθει στα 50 εκατομμύρια ευρώ και θα ανοίξει 700 νέες θέσεις εργασίας, εκ των οποίων οι 350 θα καλυφθούν το πρώτο έτος της εργασίας. 

Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Ξένων Επενδύσεων, Βίζαρ Φίντα, ανέφερε ότι η εταιρεία ‘Matek’ θα επενδύσει περίπου 15 εκατομμύρια στα Σκόπια και θα απασχολεί περίπου 200 άτομα και η Medikal Istem, σχεδιάζει να επενδύσει περίπου €20 εκατομμύρια και θα απασχολεί 250 άτομα καθώς και η εταιρεία Total θα επενδύσει περίπου 15 εκατ. ευρώ και θα απασχολεί περίπου 200 άτομα. Συνολικά, θα δημιουργηθούν 700 περίπου θέσεις, από τις οποίες οι 350 θα καταληφθούν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας των εταιρειών.

«Και οι τρεις εταιρείες ανήκουν στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού και επενδύουν στην περιοχή των Σκοπίων ‘Μπουναρντζίκ’», δήλωσε ο Φίντα, σύμφωνα με την αλβανική των Σκοπίων "Λάιμ", όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό περισκόπιο.


Πηγές: Newsbomb , Βalkans.com

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]