Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένοπλες δυνάμεις και… πολυπολιτισμικότητα!

Για σήμερα, το “Προξενείο-Στοπ” σας έχει ένα μικρό…κουίζ!
    Ποιό στέλεχος του Ελληνικού Στρατού είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο Facebook τις δύο φωτογραφίες που αναδημοσιεύουμε εδώ;
    Η πρώτη βέβαια δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό. Βλέπετε το (υπό…αναζήτησιν) στέλεχος να ποζάρει ενώπιον του φακού, έχοντας παραδίπλα κρεμασμένη την τουρκική σημαία και τη φάτσα του Κεμάλ επάνω….
    Όσο για τη δεύτερη φωτογραφία, φαινομενικά μπορεί να δείχνει αθώα, αλλά μάλλον σας…γελάσανε! Καθότι, το εικονιζόμενο κτίριο είναι πολύ απλά το σπίτι του Κεμάλ στην Τραπεζούντα. Τότε δηλαδή που ο σφαγέας των προγόνων μας πήγαινε στον Πόντο και έμενε σε αυτό το συγκεκριμένο σπίτι.

    Εννοείται πως τώρα πια (μετά τον θόρυβο που ξέσπασε και τις διαδικασίες για ΕΔΕ που ξεκίνησαν από το ΓΕΣ) οι εν λόγω φωτογραφίες δεν υπάρχουν πλέον στην ιστοσελίδα του (της). Εμείς απλώς τις βρήκαμε και τις…«διασώσαμε» πριν κατέβουν.
    Όλα αυτά την ώρα που τα ανεκδιήγητα εθνοφοβικά σούργελα των Πασοκο-δημάρατων (παραδομένα για μια ακόμη φορά στην μισελληνική ιδεοληπτική τους ψύχωση) τόσο απίστευτο ντόρο έκαναν μέσα στη Βουλή για την τροπολογία περί…«ελληνικού γένους» (ως προϋπόθεσης για την πρόσληψη-είσοδο στελεχών στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας)!
    Όσο για μας, δεν ενοχλούμαστε βεβαίως καθόλου που το συγκεκριμένο στέλεχος είναι στον στρατό, απλά σκεφτόμαστε μήπως μπερδεύτηκε και βρέθηκε σε λάθος στρατό (ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάποιον άλλο…γειτονικό)!

    ΥΓ. Σας ενημερώνουμε τέλος (προς άρσιν πάσης…αμφισβητήσεως και δυνητικής παρεξηγήσεως) ότι οποιαδήποτε σχέση του κουίζ μας με το προ ημερών δημοσίευμά μας υπό τον τίτλο Ζούμε μια τρέλλα… ΔΕΝ είναι συμπτωματική!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]