Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να εξολοθρεύσουμε τη συμμορία του ευρώ


Τώρα! άμεσα να διαλύσουμε το ευρώ. Να σπάσουμε τα δεσμά της σκλαβιάς. Να τυπώσουμε εθνικό νόμισμα. Να εξολοθρεύσουμε την συμμορία του ευρώ και τους τραπεζίτες της ξένης κατοχής. Να απελευθερώσουμε όλους τους λαούς της Ευρώπης από το δημοσιονομικό Νταχάου του 4ου Ράιχ. Να μείνουμε στην Ιστορία για μία ακόμη φορά ως ο Λαός που δεν λύγισε μπροστά στην γερμανική κτηνωδία.

Να διαδώσουμε σε όλη την Ευρώπη την πολεμική ιαχή του Ελληνισμού: «Θάνατος στο ευρώ και στους λακέδες του 4ου Ράιχ», στεφανώνοντας τον εθνικοαπελευθερωτικό μας αγώνα με την δόξα του Εθνικού μας Νομίσματος.

Οι δωσίλογοι προσπαθούν να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λάο λέγοντάς του ότι το συμφέρον των τραπεζιτών είναι συμφέρον όλης της κοινωνίας. «Αν δεν επανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες δεν θα έχεις καταθέσεις, δεν θα μπορούν να μειώσουν τις δόσεις του δανείου σου». Τέτοια ψεύδη εκστομίζουν καθημερινώς τα ευρωγιουσουφάκια. Δηλαδή να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Λαού για να επανακεφαλαιοποιηθεί η ληστοσυμμορία του ευρώ.

Το κράτος έχει ιδεολογικό στίγμα. Δεν είναι ουδέτερο. Φροντίζει τους τραπεζίτες εις βάρος της Πατρίδος. Αδιαφορεί τελείως για την γενοκτονία που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες.

Ζούμε σε μία κλεπτοκρατία. Έχουμε καθήκον να την ανατρέψουμε, με κάθε μέσον. Η τραπεζοσυμμορία εργολάβων, μμε, πολιτικών, συνδικαλιστών, επιχειρηματιών, έχει εξαπολύσει προπαγάνδα τρομοκρατήσεως της κοινωνίας για να αποδείξει ότι είναι προς το συμφέρον του Λαού να μετατραπεί σε δούλο. Πρέπει να τους συντρίψουμε, με κάθε μέσον, ειρηνικό ή μή-ειρηνικό.

«Όσο πιό φτωχαίνουμε τόσο θα πλουτίσουμε, τόσο θα αναπτυχθούμε», μας λένε οι ελληνόφωνοι γκαουλάιτερς.

Προσπαθούν να υποσκάψουν το ηθικό του Ελληνικού Λαού. Να τον πείσουν ότι τάχα μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Ότι τάχα πρέπει να έχει αφέντες και ξένους επιτρόπους για να σταθεί στα πόδια του. Ότι τάχα είναι διεφθαρμένος και ανίκανος να διαφεντεύει το μέλλον της χώρας, και αυτό το προνόμιο πρέπει να το παραχωρήσει στους ξένους. Ότι τάχα ως λαός είμαστε ανίκανοι και τελειωμένοι χωρίς τους ξένους επικυρίαρχους.

Καθημερινώς οι ευρωλιγούρηδες λένε ότι θέλουν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία της Ελλάδος στις αγορές. Ουδείς εξ αυτών ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του με τον Ελληνικό Λαό.

Η συμμορία του ευρώ μολύνει την ψυχή του Λαού με το επιχείρημα της πατερναλιστικής αποικιοκρατίας. Ισχυρίζονται ότι μία αποικία ωφελείται από την ξένη κατοχή. Αυτό μας λέει ο Σαμαράς και το μαύρο μέτωπο. Ότι η Ελλάδα ωφελείται όντας υπό ξένη κατοχή. Και ότι αν προσπαθήσει να απελευθερωθεί, θα πάθει καταστροφή. Δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς, δεν θα κάνουν γάλα οι αγελάδες. Δεν θα μας δίνουν πετρέλαιο οι ξένοι. Ενώ ως δούλοι του 4ου Ράιχ, και γάλα θα έχουμε, και μισθούς, και πετρέλαιο.

Η παλλαϊκή εξέγερση είναι μονόδρομος. Ο εμφύλιος είναι μπροστά μας. Όσοι ψηφίσουν το μαύρο μέτωπο θέλουν την Ελλάδα προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ. Συνεπώς δεν θα υπάρξει κανένα έλεος απέναντί τους. Μόνοι τους το διάλεξαν. Θα το υποστούν.

Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ο Ελληνισμός επειδή οι ευρωλιγούρηδες σιτίζονται από το ΔΝΤ και τα κονδύλια της Τρόικας.

Θάνατος στο ευρώ. Θάνατος στο 4ο Ράιχ. Θάνατος στους ευρωλιγούρηδες. Θάνατος στους αποικιοκράτες. Θάνατος στους δωσίλογους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. apantiste kyrie an einai alitheia afto

    http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/6027-einai-kypatzis-o-ifikratis-amyras

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]