Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Κύπρος μας κάνει δώρο ένα οικόπεδο στην ΑΟΖ της!


Στο οικόπεδο έχουν εντοπισθεί πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου...

Ένα θαλάσσιο οικόπεδο, στην κυπριακή ΑΟΖ προσφέρει η Κύπρος στην Ελλάδα, προς πλήρη αξιοποίηση. 


Ήδη ο υποψήφιος για τις κυπριακές προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου κ. Γ. Λιλλήκας ενημέρωσε τον πρεσβευτή της Ελλάδας στη Λευκωσία ότι η Κύπρος προτίθεται να παραχωρήσει στην Ελλάδα ένα από τα οικόπεδα στην κυπριακή ΑΟΖ (όπου έχουν εντοπισθεί πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου) «με τους ίδιους όμως όρους που παραχωρούνται τα οικόπεδα σε άλλες διεθνείς εταιρείες». 


Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα πάντα στήριζε την Κύπρο και η Κύπρος θα βοηθήσει την Ελλάδα να αντεπεξέλθει στις πολύ δύσκολες συνθήκες που περνά». 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]