Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπέος: Ένας χασισοπότης πρωθυπουργός, πέντε βουλευτές κι ένας δικηγόρος, τίναξαν το πρωτάθλημα στον αέρα

Στη "Δίκη στο ΣΚΑΙ", ο γνωστός ποινικολόγος και έγκριτος νομικός κ. Ανδρέας Πάτσης, πρόεδρος της Νίκης Βόλου που εκπροσωπεί τη νέα γεννιά παραγόντων στο χώρο του ποδοσφαίρου που στόχο έχουν την κάθαρση και την εξυγίανση του χώρου και τη διαφάνεια στη λειτουργία του, υποστήριξε ότι οι ηχογραφημένες συνομιλίες από τον υπεροκοριό της ΕΥΠ δεν μπορούν να αποτελέσουν τεκμήριο ενοχής καθώς πρόκειται για συζητήσεις μεταξύ φίλων και όχι αποδείξεις. Επισήμανε ότι δεν μπορούν να καταδικάζονται άνθρωποι και να οδηγούνται στη φυλακή από τη στιγμή που οι αποκαλύψεις είναι απλώς λόγια και όχι κάτι χειροπιαστό. 
Οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια γύρω από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων έκαναν τον Αχιλλέα Μπέο να παρέμβει τηλεφωνικά στη «Δίκη του ΣΚΑΪ», χαρακτηρίζοντας την υπόθεση φιάσκο του Αλέξη Κούγια και του Νικόλα Πατέρα, ενώ απευθύνθηκε και με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στον γνωστό ποινικολόγο. Τα... σκάγια του πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου έφθασαν μέχρι τον πρώην πρωθυπουργό, δεν τον κατονόμασε, αλλά τον χαρακτήρισε χασισοπότη!

«Κύριε Θωμαΐδη, είχα δώσει λόγο τιμής να μη βγω ποτέ στην εκπομπή, αλλά δεν μπορούσα με όσες αθλιότητες ακούω εγώ και η οικογένειά μου. Εύχομαι αυτό που βίωσα κι έφτιαξε ο… Αλέκος ο Κούγιας, ο μυθομανής, να μην το ζήσει άλλος άνθρωπος. Αυτά που καταθέτει ο κύριος Κούγιας είναι νομικές κρίσεις. Το δεύτερο σημαντικό γεγονός είναι ότι επιτρέπετε στην εκπομπή σας να συνεχίζει ο Αλέκος ο Κούγιας να προβάλει παράνομες υποκλοπές που είναι κακουργηματική πράξη. Αυτές οι κασέτες που πήρε στις 7 Μαρτίου του τις παρέδωσε ένας μεγάλος Έλλην παράγοντας! Στις 9 Μαρτίου είπε, άλλα και στις 11 Μαρτίου είπε άλλα.

Μετά απ' αυτές τις κασέτες, που προφανώς κάποιους εκβίασε, η ομάδα του έκανε δέκα σερί νίκες μ’ ένα πέναλτι σε κάθε αγώνα και ανέβηκε κατηγορία. Ούτε η Μπαρτσελόνα δεν κάνει δέκα σερί νίκες. Οι άλλες ομάδες τελείωναν τα ματς με δέκα ή εννέα παίκτες.
Αν θέλετε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, όλα τα έκανε ένας χασισοπότης πρώην πρωθυπουργός, με πέντε ανεπάγγελτους πρώην βουλευτές και έναν δικηγόρο. Μια μαϊμού που γελάει.
Αυτά που έφτιαξε με τον Μπιτσαξή δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Δεν υπάρχουν κασέτες, δεν υπάρχει τίποτα. Είναι όλες παράνομες. Δεν είναι γνήσιες. Οι αρμόδιοι γύρισαν πίσω το cd και είπαν ότι δεν είναι το αυθεντικό και δεν προχωράμε.

Οι συνήγοροί μου ζητούν από την πρώτη μέρα πραγματογνωμοσύνη και δεν το δέχονται. Ο Πατέρας με τον Κούγια τις απομαγνητοφώνησαν τις κασέτες. Ας βγει η κυρία Παπανδρέου επίσημα να πει ποιος απομαγνητοφώνησε τα cd της ΕΥΠ.

Θα χαιρόμουν να γίνει ερώτηση στη Βουλή για το ποιος απομαγνητοφώνησε επίσημα τις κασέτες και εάν έγινε από ιδιωτική εταιρεία που έβαλε ο Κούγιας με τον Πατέρα. Θα φρίξει ο κόσμος. Είναι ένα φιάσκο, καταπάτησαν τους νόμους. Δεν υπάρχουν φυσικά πρόσωπα στις απομαγνητοφωνήσεις».

Στην εξέλιξη της εκπομπής, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε νέα τηλεφωνική παρέμβαση λέγοντας: «Θέλω να διευκρινίσω κάτι, για να καταλάβει ο κόσμος. Διάβασα και μίλησα με νομικούς και θέλω να πω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που λέει ο νόμος πώς μπορεί να γίνει μια απομαγνητοφώνηση. Πρέπει να υπάρχει φυσικό πρόσωπο και υπογραφή. Φέρτε μια συνομιλία από την ΕΥΠ και εγώ θα πάω ισόβια. Είναι όλες παράνομες».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης: 
«Έχω διαφορετική άποψη. Δεν μπορεί κάποια βαρύτατα αδικήματα να προέρχονται μόνο από τις κασέτες. Έχουμε μπει σ’ έναν κυκεώνα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η δουλειά της Δικαιοσύνης είναι να βαδίζει με γεγονότα και ντοκουμέντα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για εμάς. Δεν μπορείς να διαπομπεύεις, να βάζεις φυλακή χωρίς αποδείξεις. Έχουν δίκιο οι Μπέος, Τσακογιάννης». 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΠΛΑ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ο Θωμαίδης απαράδεκτος. Τους φταίει ο Μαρινάκης, δεν κοιτάνε τα χάλια τους που ούτε τα δεύτερα της Λάτσιο δεν μπορούν να πάρουν. Ο Αλαφούζος νομίζει ότι με πορδές θα κάνει ομάδα. Και ο Κούγιας μια ζωή τα ίδια.

      Διαγραφή
  2. Ο Πάτσης φαίνεται σεμνός και ήρεμος άνθρωπος. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράγματα στο ταλαίπωρο ποδόσφαιρό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι δείχνει μέχρι τώρα. Εδώ στο Βόλο τον έχουμε σα Θεό. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι και να ξαναδεί η Νίκη μας μέρες δόξας.

      Διαγραφή
    2. ΟΝΤΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ;

      Διαγραφή
    3. O Πάτσης, είναι ο δικηγόρος του Τσακογιάννη.Μαζί κάνουν τις δουλειές.
      Δηλαδή επειδή νομικά δεν στέκει σαν τεκμήριο η κάθε ηχογράφηση, δεν έιναι ένοχοι;;;; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;
      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΝ!!!

      Αλλά δυστυχώς είναι πολλοί μπλεγμένοι και δεν γίνεται τίποτε.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]