Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι απέγινε η έκθεση της Black Rock για τις ελληνικές τράπεζες;


Άργησε λίγο η Βουλή να δώσει τα πρακτικά της συνεδρίασης της Τετάρτης όπου και υπερψηφίστηκε το νέο Μνημόνιο, αργήσαμε λιγάκι κι εμείς να τα επεξεργαστούμε.

Παρ' όλα αυτά, παραθέτουμε με καθυστέρηση μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση του Πάνου Καμμένου, που μέσα στην υστερία του, συχνά διαπιστώνει σωστά πράγματα σε θέματα διαφθοράς:

Υπήρχε το άρθρο 5 της κυβέρνησης Καραμανλή του 2008, το οποίο υποχρέωνε τις τράπεζες τα λεφτά που θα έπαιρναν σαν χρηματοδότηση να αποδείξουν ότι... τα έριξαν στην αγορά σε μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις; Ναι υπήρχε. Κύριε Πρόεδρε, ναι υπήρχε το άρθρο 5 και ισχύει, σε ποια τράπεζα υποχρεώσατε την ανακεφαλαίωση την οποία πήρανε να την ρίξουν στην αγορά; Σε καμία, ίσα-ίσα αποκρύπτετε από τη Βουλή την αίτηση black rock γιατί κάνετε business.

Ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία των τραπεζών, που βλέπουμε απίθανες εξαγορές που κανείς δεν ξέρει από πίσω τι κρύβεται.

Βλέπουμε να συνεχίζουν να ανακεφαλαιώνονται οι τράπεζες και τα λεφτά να μην μένουν στην Ελλάδα αλλά να πηγαίνουν στην Ελβετία σε αντίστοιχους κωδικούς Λαγκάρντ, που θα βγουν μετά από κάποια χρόνια και θα αποδειχτεί ότι εδώ στην Ελλάδα εν μέσο κρίσης γινόντουσαν χοντρές business. Και οι χοντρές business γίνονται ακόμη και με εκείνους που αποδεδειγμένα λήστεψαν τους Έλληνες.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Συχνά ακούω ότι η έκθεση αυτή έχει ήδη αποδειχθεί καθοριστική για την ελληνική Οικονομία και ως εκ τούτου νομίζω ότι είναι πραγματικά παράξενο το ότι δεν μπορούμε να τη δούμε.

Από Παραπολιτική

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!


Το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας πλέον που να μην καταλαβαίνει το σκανδαλώδες της εκχώρησης της Αγροτικής στον εκπρόσωπο του τραπεζικού πασοκισμού.

Η πληροφορία όμως που έχουμε αφορά την έκθεση της BlackRock που δολίως κρύβεται, ενώ θα έπρεπε να έχει κοινοποιηθεί τουλάχιστον στους πολιτικούς αρχηγούς που την έχουν ζητήσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου. 

Η έκθεση λοιπόν βάσει των δεικτών αξιολόγησης, φέρνει την Αγροτική Τράπεζα αμέσως μετά την Εθνική, πολύ μπροστά από οποιαδήποτε ιδιωτική τράπεζα. Εάν αυτή η έκθεση ερχόταν στο φως, καταλαβαίνετε ότι δεν θα τολμούσε καμμία κυβέρνηση να έκανε αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το Εθνικό έγκλημα.

Δεν χρειάζονται ούτε καν εικασίες. Ο αρχιτέκτονας της κρίσης, κύριος Προβόπουλος με την συνενοχή του πολιτικού συστήματος τελεί μία εθνικά επιζήμια ενέργεια πο μπροστά της η υπόθεση της ΕΤΒΑ θα μοιάζει με παράνομο παρκάρισμα.

Είναι δεδομένο ότι ποντάρουν σε εθνικό χάος και αιματοκύλισμα της Ελληνικής κοινωνίας για να εξασφαλίσουν την ατιμωρησία τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το θράσος τους.
Το έγκλημα τους δεν έχει όρια.

Πηγή: Στοχασμός-Πολιτική
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Σιγά και μη δεν τα γνωρίζαμε, δυστυχώς ολίγοι....
    Πέραν των άλλων συνταρακτικών, τελικά θα εμφανιζόταν επίσημα το τεράστιο έλλειμμα των τραπεζών, στα 250-300 δις που έχουν ήδη πάρει και καλείται μόνο ο Ελληνικός Λαός να τα πληρώσει.....οι δε τραπεζίτες επιμένουν οι τράπεζες τους να μη κρατικοποιηθούν...και να παραμείνουν στα χέρια τους......
    Είδατε τι έγινε με την Αγροτική.....πληρώνονται γραμμάτια από τους εθνοπροδότες.....
    Αλλά ο Νεοέλληνας αποβλακωμένος και διχασμένος, εξακολουθεί και ανέχεται όλη αυτή την σαπίλα.
    Όλοι τους, πολιτικοί Εθνοπροδότες,τραπεζίτες ειδικά της Τράπεζας της Ελλάδος (?) αρκετοί ......επιχειρηματίες και ορισμένοι δημοσιογράφοι έπρεπε να είναι ήδη φυλακή.....σκεφθείτε να γινόταν και το ένα χιλιοστό από αυτά στις Η.Π.Α, το τι θα είχε επακολουθήσει.....
    Αλλά είπαμε εδώ είναι Νεοέλληνες σοκαρισμένοι και αποβλακωμένοι, που τους παπαριάζουν με μπούρδες και δυστυχώς κανείς δεν αντιδρά....
    Είμαστε άξιοι της τύχης μας...... όλα γίνονται για τον αμύθητο πλούτο της Ελλάδας μας, τον οποίο οι εθνοπροδότες ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν στα αισχρά αφεντικά τους, τζάμπα....
    Δηλαδή τι χειρότερο θα πάθουμε από αυτά που συμβαίνουν σήμερα, αν τους διώξουμε με τις κλωτσιές τώρα....ποιά ΕΕ ? ποιά ΟΝΕ ? ποιά αλληλεγγύη ? δεν υπάρχει τίποτα !!! αυτά τα τομάρια κοιτάνε τι θα πρωτοαρπάξουν...
    Είμαστε ήδη από σκληρή κατοχή, με κτηνώδεις κατακτητές (πάλι τα ίδια καθάρματα)
    Ξυπνήστε Συνέλληνες και επιτέλους αντιδράστε δυναμικά να διώξουμε τους εθνοπροδότες και τα αισχρά αφεντικά τους από την Ιερή Ελλάδα μας ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αποφασισουμε να πεινασουμε, στη κυριολεξια ομως, για κανα χρονο, χωρις μισθους και συνταξεις, χωρις νοσοκομεια και σχολεια και με υποτυπωδεις ενοπλες δυναμεις, να τρεφομαστε ολοι με κρατικα συσσιτια και να δουλευουμε 10ωρο δωρεαν, τοτε ισως θα μπορουσαμε να ανακτησουμε τη χωρα μας και να πουμε ουστ στα αφεντικα. Χωρις να υπολογισουμε καποιο "γεωπολιτικο ατυχημα"...
    Το αποφασιζει κανεις;;απο κυβερνωντες και κυβερνωμενους....
    Αυτο ειναι που αναρωτιεστε -τι θα παθουμε χειροτερο- και αν μεν εισαι 25 εχεις μια ελπιδα επιβιωσης, αν ομως συντηρεις οικογενεια η εισαι υπερηλικας....
    Υπαρχουν και τετοιοι στην Ελλαδα ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί θα πεινάσουμε; Στo 50% να πέσουν οι εισαγωγές ήρθαμε στα ίσια μας. Δόξα τον Θεό και λάδια έχουμε και κοτόπουλα και ζαρζαβάτια και πρόβατα... λέτε να πεινάσουμε;
    Ναι από αυτοκίνητα, iPhone κλπ θα προκύψει θέμα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο; Όσοι εκέρδισαν εκέρδισαν, στροφή τώρα στην εγχώρια παραγωγή και αυτοκατανάλωση.
    Και γιατί συσσίτια; Εάν οι "παραπάνω" κάνουν κράτει, γιά ένα διάστημα, στις αποδοχές τους ποιά συσσίτια;
    Αφήστε που θα λυθή ακαριαίως και το λαθρ/κό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας διαφευγει το σημαντικοτερο, τα λαδια και τα κοτοπουλα και τα ζαρζαβατικα και τα προβατα δεν ειναι τοσα ωστε να παρεχουν αυταρκεια τροφης στη χωρα.Αν ηταν και γω μαζι σας με λιγωτερα, μονο με ελληνικο κασερι αντι για 100 τυρια κοκ.Αλλα ουτε ο Θεσσαλικος καμπος δεν ειναι ολος σπαρμενος και το ψωμι θα ειναι σε λιγο καιρο δυσευρετο χωρια το γαλα κι οσοι λαθρο να φυγουν παλι οι Ελληνες παραμενουμε καμποσα εκατομμυρια που η επαρκεια της χωρας δεν μπορει να τους παρασχει τροφη.Μακαρι να ηταν τοσο απλο, αλλα η Αλβανοποιηση της χωρας, γιατι περι αυτου προκειται, θα εστελνε τους μισους στον ταφο και τους υπολοιπους στη ξενητια.Και θα παρεμεναν οι λαθρομεταναστες παλι για να σκαψουν τα χωραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε είσθε προφανώς νέος και παιδί της πόλης, αλλιώς δεν θα τα πιστεύατε αυτα που γράφετε και που τόσο έντεχνα μας έχουν καλλιεργήσει κάποια μαγαλοεισαγωγικά συμφέροντα με τις παραφυάδες τους... τι άλλο να πω, κρίμα... το αλεύρι έχει ο,8ο ευρώ/κιλό και ομιλούμε γιά σιτάρκεια; Τα κοτόπουλα γεννοβολάνε σαν πολυβόλα αν δοθή το σήμα κλπ κλπ.
    Θέμα μιάς χρονιάς είναι να κάνουμε και εξαγωγές αν φύγουμε απο ακτινίδια και πράσινα άλογα. Το θέμα είναι να εμπνευσθή η νεολαία με κατάλληλα κίνητρα και ευτυχώς ακόμη ζούμε και οι παλαιότεροι που γνωρίζουμε την γλώσσα της μάνας γής... Ο τουρισμός μας άλλωστε είναι το 25-30% του ΑΕΠ και αρκεί γιά τα αναγκαία γενόσημα κλπ που ΗΔΗ μας επιβάλλονται.
    Μάλλον θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο το επιβληθέν "εμπάργκο" έξωθεν δανεισμού, αλλά και συναλλαγών στοιχειωδών προιόντων ανάγκης, όπως στο παρελθόν εκάναμε (Zero balance clearing account) και τα σκυλιά δεμένα!
    Το όλο σχέδιο εξελίσσεται έτσι ώστε ο θ. κάμπος μελλοντικά να ανήκει σε εταιρείες και θα πρέπει τότε να αναστήσουμε τον Μαρίνο Αντύπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]