Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Britainistan: Βρετανική εταιρεία ρούχων απαγορεύει στους υπαλλήλους της να τρώνε χοιρινό!



Ισλαμικό Χαλιφάτο της Βρετανίας: Η εταιρία ρούχων ‘BOO HOO’ αποφάσισε να υποχρεώσει τους υπαλλήλους της να υποταχθούν στον ισλαμικό νόμο, κάτι που είναι σαφώς εναντίον της κουλτούρας και του νομικού συστήματος της Βρετανίας.



Η απόφαση της ‘Boo Hoo’ να επιβάλει το νόμο της Σαρία σε όλους τους εργαζόμενους της είναι προφανής από το παραπάνω υπόμνημα, το οποίο απαγορεύει σε όλους τους εργαζόμενους και το προσωπικό να τρώνε χοιρινό στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Εάν εργάζεστε για την ‘Boo Hoo’, θα αναγκαστείτε να υπακούσετε τους νόμους του Ισλάμ, εάν θέλετε να κρατήσετε τη δουλειά σας. Η εταιρεία αυτή κάνει απροκάλυπτα διάκριση στην πλειοψηφία των εργαζομένων που είναι μη μουσουλμάνοι με το να απαγορεύει εντελώς το χοιρινό κρέας και τα προϊόντα με βάση το χοιρινό, μόνο και μόνο για να μην «προσβληθούν» οι μουσουλμάνοι.

Σχόλιο: Φανταστείτε μόνο εάν μία εταιρία τολμούσε να απαιτήσει από τους εργαζόμενους της την αυστηρή τήρηση κάποιου χριστιανικού εθίμου ή έστω να απαιτούσε συγκεκριμένες ημέρες την τήρηση κάποιου διατροφικού περιορισμού (π.χ. υποχρεωτική κατανάλωση νηστίσιμων την Μ. Εβδομάδα). 
Όλη η φιλο-πολυπολιτισμική «προοδευτική» λαίλαπα θα είχε ξεσηκωθεί και θα ούρλιαζε για «επιστροφή στον Μεσαίωνα» και «καταπάτηση των θρησκευτικών ελευθεριών». 
Τώρα; 
Ακούγεται εκκωφαντικά "the Sound of Silence", καθώς η Ευρώπη παραδίδεται στην ισλαμοποίηση....




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Έχω να πάω στην Αγγλία από το 2006. Τότε το ένα στα δύο πρόσωπα στους δρόμους του Λονδίνου ήταν ασιατικό ή αφρικανικό. Φαντάζομαι έξι χρόνια μετά πώς θα έχουν τα πράγματα. Στην Αθήνα είμαστε ήδη ένας προς τρεις, με τους μουσουλμάνους από διάφορες χώρες να είναι συνεχώς σε αύξηση. Έτσι που πάνε τα πράγματα θα γίνουμε πραγματικά ξένοι στον τόπο μας και θα υπερισχύσουν οι δικές τους απαιτήσεις (π.χ. επιβολή της Σαρία). Ήδη οι ξένοι έχουν 50-50 τις δουλειές σε καταστήματα.

    Επομένως δεν υπάρχει τίποτε το απίστευτο σε αυτό το άρθρο και σίγουρα δεν είναι προϊόν συνομωσιολογίας ή υστερίας. Απίστευτη είναι μόνο η παθητική μας στάση σε αυτή την αλλοίωση που γίνεται στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]