Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα δούμε και δεύτερα Δεκεμβριανά...;


Όταν το κόμμα του κυρίου Τσίπρα ήταν δημοσκοπικά Αντιπολίτευση,"έπεσε" λόγω των Δεκεμβριανών του 2008.
Σήμερα που είναι πραγματικά Αντιπολίτευση,τι πρέπει να περιμένουμε...;

Ας γυρίσουμε 4 χρόνια πίσω


Το 2008,η κυβέρνηση Καραμανλή νιώθει αήτητη...Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Γιωργάκη(δεν τον είχαν κάνει οι νταβατζήδες ακόμη Γιώργο) συρρικνώνεται και τη θέση του παίρνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ένα κόμμα με ένα νέο Αρχηγό,με φαινομενικά φρέσκες ιδέες αλλά και μια ευαισθησία ειδικά στα θέματα παιδείας.

Όλα αυτά αλλάζουν ένα κρύο βράδυ του Δεκέμβρη.Στις 6 Δεκεμβρίου 2008  ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονείται από πυρά Ειδικού φρουρού(ο οποίος κατά τη δίκη του ισχυρίστηκε ότι εκτελούσε επιχειρησιακό σχέδιο-ο Εισαγγελέας ξέχασε να τον ρωτήσει από ποιόν).


Λέγεται ότι χιλιάδες μηνύματα στάλθηκαν σε κινητά και καλούσαν το κόσμο να βγεί να διαδηλώσει...


Τα υπόλοιπα είναι γνωστά..Εκείνο το σημείο είναι καμπή,και αποτελούσε το φόντο της φλεγόμενης Αθήνας.Ο Καραμανλής που λέγεται, δεχόταν εισηγήσεις να κατεβάσει τις Ένοπλες Δυνάμεις στο δρόμο(πράγμα που δεν έπραξε-το έκανε ο Σαμαράς στην Εθνική Επέτειο,χωρίς να καίγεται η Αθήνα)
συγκαλεί Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών στο Μαξίμου,και όλοι απαρέγκλιτα επιρρίπτουν ευθύνες για τη Καμμένη Γη στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Από εκεί και πέρα αρχίζει η πολιτική μεταστροφή και ανοίγει ο δρόμος για την Εξουσία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Γιώργου Παπανδρέου,ο οποίος μυστικά έχει "τάξει" στα αφεντικά του την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στους Πιστωτές της.

Τί γίνεται σήμερα...;


Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καταγγέλλει...Χτυπάει αλύπητα την αναντιστοιχία της λαϊκής βούλησης όπως εκφράστηκε στη κάλπη,και βασίζεται ότι από το μόνο που απαγκιστρώθηκαν οι κυβερνητικοί εταίροι,το μόνο που επαναδιαπραγματεύτηκαν ήταν οι προεκλογικές τους υποσχέσεις και όχι το Μνημόνιο.

Ο κύριος Τσίπρας δυναμικά στηλιτεύει τη διαφθορά με αιχμή του δόρατος τη μη-αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Χτυπάει με πάθος τη Κυβέρνηση όπου σταθεί και όπου βρεθεί...


Όταν όμως ερωτάται για τη πρόταση Καμμένου(να "ρίξουν" τη Κυβέρνηση προκαλώντας Εκλογές) ο κύριος Τσίπρας απαντάει επί λέξη:
"Για τον ΣΥΡΙΖΑ προτεραιότητα αποτελεί το να αποτρέψει την κυβερνητική πολιτική. Γι αυτό, πιστεύουμε ότι δεν είναι ώρα για επικοινωνιακού χαρακτήρα κόλπα, δεν είναι ώρα να προκαλέσουμε με τεχνητό τρόπο την πτώση της κυβέρνησης, αλλά είναι ώρα να αντισταθούμε σε αυτή την πολιτική και πιστεύουμε ότι σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκουμε συμμάχους, όχι μόνο σε όσους ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, αλλά και στους πολίτες που από φόβο ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ."

Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορούν να εξηγήσουν αυτή τη στάση...

Ο ένας και απλός, είναι ότι του έχει τάξει, αυτό που ονομάζεται Σύστημα, το Πρωθυπουργικό θώκο,και απλά δεν έχει έρθει η "ώρα" του.

Ο δεύτερος είναι να του την έχουν "στημένη" ,όπως και τότε.Να δημιουργηθεί πάλι λαϊκή οργή,από ένα τυχαίο περιστατικό, να επιρριφθούν οι ευθύνες στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., και το κόμμα να ξανασυρρικνωθεί στο 4%,όπως έγινε μετά τα Δεκεμβριανά του 2008.


Πηγή 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. όταν επικαλείσαι ως μη αισθητικά ώριμους τους καιρούς ( τη προστασία τιμητικών στρατιωτικών αγημάτων οι βασιλείς δεν είναι αρκετά ξεβράκωτοι μπρος στον λαό τους ) σαράντα μέρες θα κοσκινίζεις στους ξένους αλευρόμυλους , σαφώς και προορίζεσαι να γίνεις αργότερα κόσκινο στην θέση του τωρινού ποιητικού κόσκινου , την στιγμή που θα το ορίσουν οι αλευρέμποροι της καλαισθησίας .την βρώμικη δουλειά θα την έχουν κάνει οι άλλοι με τις ρετσινιές , ειδάλλως θα ήσουν υποχρεωμένος να την έχεις κάνει εσύ ο δήθεν με το καθαρό γιλέκο . όταν οι προθέσεις ξεκάθαρα διαφαίνονται , άλλη μια φορά θα χορτάσουμε τις μάζες με υποτιθέμενους χαρισματικούς όπως, τότε με τον μπαμπά του Γιωργάκη . αθάνατο θέατρο σκιών , οι μονομάχοι σου σε χαιρετούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δια το ακριβέστερο και για να μη χρονοτριβούμε, παραθέτω μια λεβέντικη επιστολή :
    Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ
    ΠΡΟΣ : ΗΓΕΣΙΕΣ Κ.Κ.Ε. - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ.
    Απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε εσάς, ενώ ταυτόχρονα καλώ τους ψηφοφόρους σας να αναλογισθούν με ψυχραιμία και με ελεύθερη σκέψη, ό,τι θα καταγράψω και όχι με κομματικά κριτήρια, έτσι ώστε να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στην πατρίδα μας που τεμαχίζεται και εκποιείται ενώ οι Έλληνες πολίτες οδηγούνται στον αφανισμό, στο Καιάδα!
    Ας κάνουμε λοιπόν μια αναδρομή να δούμε πώς φθάσαμε εδώ.
    1. Οι εκλογές του Οκτωβρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν με παραβίαση του άρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα "Περί εξαπάτησης ψηφοφόρων". ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ως έδει...
    2. Την 5/5/2010 υπεγράφη, όπως υπεγράφη, με τους Οικονομικούς Δολοφόνους η "Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης" που αποτελεί την μήτρα όλων των μετέπειτα Εγκλημάτων, κατά παράβαση του άρθρου 28 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με την οποία οι δωσίλογοι παραιτήθηκαν "άνευ όρων και αμετάκλητα" από την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
    Τότε λοιπόν πραγματοποιήθηκε το 1ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Εσείς όμως παραμείνατε στο "Κυνοβούλιο", απλά καταγγέλλοντας, και δεν παραιτηθήκατε, ως έδει...
    3. Μετά τις δυναμικές αντιδράσεις του λαού η "Κυβέρνηση" των Δωσιλόγων παραιτήθηκε και ορκίστηκε "Κυβέρνηση" με "Πρωθυπουργό" τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αλλά και πάλι παραμείνατε στο "Κυνοβούλιο" και δεν παραιτηθήκατε, ως έδει..., με αποτέλεσμα να συντελεσθεί το 2ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
    4. Λίγους μήνες μετά, πάντα κάτω από τις λαϊκές αντιδράσεις παραιτείται και η "Κυβέρνηση" αυτή και ανακοινώνονται εκλογές με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, κατά παράβαση του άρθρου 41 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, διότι δεν προεβλήθησαν λόγοι "Ύψιστου Εθνικού Συμφέροντος" μετά από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου.
    Εδώ λοιπόν έχουμε το 3ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, εσείς δε και πάλι παραμείνατε και δεν παραιτηθήκατε, ως έδει...
    5. Την 17/6/2012 πραγματοποιούνται οι επαναληπτικές Εκλογές που ανέδειξαν "Κυνοβούλιο" κατά παράβαση του άρθρου 54 παρ. 2 δεδομένου ότι αν και είχε συμπληρωθεί ένα έτος από την περαίωση της τελευταίας απογραφής, στις 24/5/2012, πραγματοποιήθηκαν με τους Εκλογικούς καταλόγους της προ 10ετίας περίπου απογραφής.
    Εδώ λοιπόν έχουμε το 4ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, εσείς δε και πάλι παραμείνατε και δεν παραιτηθήκατε, ως έδει...
    Σε όλη δε αυτή τη χρονική διάρκεια, από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και σήμερα, που η Ελλάδα τεμαχίζεται και ξεπουλιέται οι δε Πολίτες της αυτοκτονούν κατά χιλιάδες, μένουν άνεργοι εκατομμύρια, μένουν χιλιάδες άστεγοι και άλλοι που αναζητούν τροφή στους κάδους απορριμμάτων, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες, κυρίως νέοι, αναγκάζονται σε μετανάστευση, παραμένοντας στο "Κυνοβούλιο" αποκαλείται τον κάθε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "Κύριε Πρωθυπουργέ", τον ΠΑΠΟΥΛΙΑ "Κύριε Πρόεδρε" και δεν αισχύνεσθε!
    Λοιπόν Κυρία και Κύριοι, ήρθε η τελευταία στιγμή να διαλέξετε στρατόπεδο. Ή θα παραιτηθείτε "αμελλητί" από τη βουλευτική σας έδρα και θα βγείτε μαζί με τον Λαό για να οργανώσετε ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με στόχο την άμεση πτώση της "Κυβέρνησης" και δημιουργία ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση ευρύτατης αποδοχής με στόχο να ανακτήσει η χώρα μας την Ανεξαρτησία της ή θα εξακολουθήσετε να καλείτε τον Λαό σε αντίσταση παραμένοντας όμως στα ασφαλή και αποδοτικά έδρανά σας.
    Προσέξτε όμως έστω και την τελευταία στιγμή. Όπως ξέρετε πολύ καλά σε ένα Έγκλημα υπάρχουν τέσσερις ιδιότητες :
    1. Του Ηθικού Αυτουργού
    2. Του Αυτουργού
    3. Του Συνεργού, και
    4. Του Θύματος
    Επιλέγετε την τρίτη ιδιότητα; Είναι βεβαίως δικαίωμά σας, όπως είναι και δικό μας, όταν έρθει η ώρα της απόδοσης των ευθυνών.
    Και πιστέψτε με ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ!!!
    Σας θυμίζω μάλιστα και το έγκλημα "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ", Άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα.

    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
    Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)- Νομικός
    Μέλος Πολιτικής Γραμματείας Ε.ΠΑ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]