Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Κομισιόν "αδειάζει" τον Σαμαρά! Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία Ελλάδας – τρόικα!

Ο Σαμαράς μπορεί να είπε χθες σε γραπτή του ανακοίνωση ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ωστόσο σήμερα η Κομισιόν λέει το αντίθετο, αδειάζοντας τον πρωθυπουργό!

«Συνεχώς μειώνονται τα ανοιχτά θέματα με την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Simon O’ Connor, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Olli Rehn.

Όπως είπε, δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των διεθνών πιστωτών και της ελληνικής κυβέρνησης για το πρόγραμμα.


Σχόλιο ιστολογίου: Τελικά, ακόμη ένας ψεύτης πρωθυπουργός, για να μην κακομάθουμε ή συνεχιστής της πολιτικής Παπανδρέου, ο οποίος έχει κριθεί στη συνείδηση του λαού και απομένει να κριθεί και ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όταν -φυσικά- επανέλθει έστω και υποτυπωδώς η Δημοκρατία στη χώρα; Πάντως, ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας σωστός υποπρωθυπουργεύων, ο οποίος προσπαθεί εναγωνίως και ματαίως να κρυφτεί πίσω από το... δάχτυλό του. Φυσικά, προτάσσει πάντα την ελπίδα, ξεχνώντας επιτηδευμένα να θυμηθεί ή να αναφέρει πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ως εκ τούτου ο Ελληνικός λαός θα προηγηθεί...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]