Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελάτε επειγόντως στην Ελλάδα, με ρίχνουν!


Μια δραματική έκκληση του Έλληνα πρωθυπουργού την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθούσε από τους δέκτες της τους απλήρωτους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά να μπουκάρουν στο υπουργείο που σφύριζαν οι μίζες, φέρνει την Γερμανίδα Καγκελάριο στην Αθήνα.
Η φωνή του Έλληνα πρωθυπουργού ήταν σχεδόν τρεμάμενη στο τηλέφωνο καθώς παρακαλούσε την ομόλογό του να επισκεφθεί τη χώρα μας.
-Ελάτε, γιατί θα με ρίξουν…
Πράγματι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ειλικρινής καθώς οι πληροφορίες που φθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν λόγο για την απόφαση των δυνάμεων της διαπλοκής να ρίξουν την κυβέρνηση.
Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας  οι κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι αισθάνονται ότι κινδυνεύουν να χάσουν την ιερή αγελάδα με τους οργανισμούς του Δημοσίου και δίνουν τα ρέστα τους σε ένα υπέρ πάντων αγώνα.
Σ΄αυτόν επιστρατεύουν κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες που συμπληρώνουν τους παχυλούς μισθούς με τις γενναίες χορηγίες της διαπλοκής, πολιτικούς αρχηγούς, μηντιάρχες και πάσης φύσεως “πληρωμένα” πιστόλια. Ακόμη και οι προβοκάτσιες είναι μέσα στο παιγνίδι.
Το πιο πλουμιστό και το πλέον διεφθαρμένο και ποθητό διαμάντι της διαπλοκής δεν είναι άλλο από τον σε κάθε αμαρτία περιπεσόντα ΟΠΑΠ. 
Αυτό το γνωρίζει ο Σαμαράς και όπως όλα δείχνουν φαίνεται αποφασισμένος να επιταχύνει τις εξελίξεις ιδιωτικοποιήσής του. Την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ κατά κύριο λόγο, απαιτούν άλλωστε και οι δανειστές μας όταν κάνουν λόγο για μεταρρυθμίσεις.
Ήδη στους ώμους του διαπλεκόμενου Οργανισμού έγειραν και έκλαψαν παληκάρια όπως ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Μιχαλολιάκος που ονειρεύονται να γίνουν πρωθυπουργοί και να έχουν υπό την ιδιοκτησία τους την ιερή αγελάδα του Περιστερίου.
Είναι πολλά τα λεφτά Αντώνη και όσο πιο γρήγορα τον ξεφορτωθείς-όχι φυσικά να τον σκοτώσεις κοψοχρονιάς-τόσο το καλύτερο.
Στη συνέχεια πρέπει να πάρουν σειρά η ΔΕΗ και πάσης φύσεως Δημόσιοι Οργανισμοί που αποτελούν εστίες μόλυνσης και διαφθοράς. 
Η επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων και η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων αποτελούν προυπόθεση ανάπτυξης. 
Ήδη έχουν περάσει 3 ολόκληρα χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτε  στο συγκεκριμένο μέτωπο.
Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης διαπιστώνουν πως πετσοκόβοντας μισθούς, συντάξεις και ζωές το μόνο που καταφέρνουν  είναι να επιταχύνουν τις πολιτικές τους αυτοκτονίες.
Μ΄αυτό τρόπο δεν αλλάζει το βαθύ παρακράτος, δημιούργημα-τέρας όλων των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως των κομμάτων εξουσίας.
Τολμήστε λοιπόν πριν είναι αργά…

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Την ίδια ώρα, η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στο... Μπακού! Λέτε να έχει κάποια σχέση με όλα αυτά και θέλησε να φύγει μακριά για να μην την υποψιαστεί κανείς; Λέτε;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Άγιος δηλαδή ο Σαμαράς!!!!Συγκινήθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούλη μπούλη που είσαι μπούλη. .,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ρίχνουν;!;! Το δικαιούνται, αφού χωρίς αυτούς δε θα ήσουν πρωθυπουργός. Μην κλαις, χάρη σου κάνουν, θα βρεις μια καλύτερη δουλειά να μη σε ζορίζει τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Χάρβαρντ να είναι καλά, που έχει γίνει το αποκούμπι του κάθε αποτυχημένου. Πάντως, τον Αντώνη τον έχουν ρίξει πολύ, πάρα πολύ... Δεν του έδωσαν ούτε ένα βραβείο, όπως έκαναν με τον... "σκεπτόμενο"

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]