Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Welcome to Turkey», είπαν σε τουρίστες στη Λεμεσό



Λεμεσός: Με τη φράση «Καλωσορίσατε στην Τουρκία» έγιναν δεκτοί στη Λεμεσό τρεις χιλιάδες επιβάτες πλοίου που κατέπλευσε στο λιμάνι της πόλης. Το απαράδεκτο καλωσόρισμα έγινε μέσω φυλλαδίου που μοιράσαν οι αρμόδιοι του πλοίου.

Οι υπεύθυνοι του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Costa Atlantica» απέδωσαν σε τυπογραφικό λάθος την αναγραφή στο φυλλάδιο της φράσης «Καλωσορίσατε στην Τουρκία και να έχετε μια απολαυστική παραμονή στη Λεμεσό».

Επίσης απολογήθηκαν για το λάθος, λέγοντας ότι έγινε μπέρδεμα, καθώς επόμενος σταθμός του πλοίου είναι η Τουρκία.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Λεμεσού με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο, Σάββα Στούμπα που βρισκόταν στο χώρο με αφορμή την έναρξη δρομολογίων του «Costa Atlantica» από τη Λεμεσό για τη Μεσόγειο, αρνήθηκε να ανέβει στο πλοίο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αποχώρησε.

ΚΟΤ: Τραγικό λάθος

Για τραγικό λάθος έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΚΟΤ, Αλέκος Ορουντιώτης, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να γίνει δεκτή η απολογία και το θέμα να λήξει.

Όπως εξήγησε τα οφέλη από τη συγκεκριμένη συνεργασία "είναι τεράστια", καθώς δύο χιλιάδες τουρίστες θα επισκέπτονται κάθε βδομάδα την Κύπρο.


Διαβάστε επίσης:

Να σταματήσει η συγκάλυψη τούρκικων εγκλημάτων
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]